Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki beklentiler kişiden kişiye değişiyor fakat genel kanı dediğim yönde.

Kastım sadece kulüpten ibaret değil insan istiyor tatile gelmiş bi dışarı çıkayım farklı yerler göreyim orda anılar biriktiriyim misal çarşını gezip esnaftan bi hediyelik eşya alıyım veya deniz kenarında bi dondurmacıdan dondurma yiyip vs yani.
    Ama bizim insanımız örnek Antalya havalimanından taksiyle direk otele geçer ordan hiç çıkmaz sonra direk evine döner ve Antalyaya gittim der,naptın nereleri gezdin ettin deriz Otelin odasından havuzundan çıkmadık der tek anısı otelde yediği içtikleri.İ
    Instagramda 5 yıldızlı otelin resmilerini paylaşma zevkinin bedelini 12 ay boyunca taksitlerini ödemek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milicic -- 3 Eylül 2021; 16:59:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekim ayında tatile gidecekler için bilgi vereyim. Belki yararı olur.

Antalya tarafı: Örnek vereyim. Geçen yıl ekimde sueno beach side de tatil yaptım. Denize ve havuza giriliyor. Ancak gitmeden önce yağış durumlarına bakın. Öğlen 30°C olan hava akşam 18°C kadar düşmekte. Haliyle akşamları serin oluyor. Antalya nemini bunaltıcı bulanlar için ideal sıcaklıklar diyebilirim.

Özellikle otel dışı cevre gezilerinde hava sıcaklığının biraz düşük olması daha iyi. Alışveriş yerleri nispeten açık. Komple hayalet şehir olmuyor(manavgat için söylediğim)(Kemer boş oluyor). Korona sebebi ile zaten bar disko ortamlarının tadı pek olmamakta.

Muğla tarafı: Bodrum okulların açılmasından dolayı daha sakin ve sessiz olur. Özellikle kendi arabanız ile gidiyorsanız otopark olayları ve trafikte zaman kaybınız en aza iner.(daha önce bodruma gidenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır). Deniz bana soğuk geliyor. Havada özellikle akşamları baya serin oluyor. yerel esnaf açık. bar disko olayı Antalya için dediklerim geçerli.

Fethiye bodruma göre daha da hareketsizdir. Ancak çevrede yapılacak geziler için daha ideal bir ortam olur. Fethiye merkez hakkında yorum yapamam ancak hisarönü felan baya boş olur. o kısımdaki çoğu apart ve otelde kapatır. Ölüdeniz sakin olur. denize girme olayı tamamen hava sıcaklıkları ile alakalı. Ben girmedim şahsen o ayda.

Marmaris te ekim ayında yerlisi dışında çok fazla insan olmaz. Korona kurallarına uyuluyorsa barlar sokağının esprisi yok. Ama kurala uymuyorlarsa güzel bir kaç disko kış aylarında bile faaliyet gösteriyor. Alışveriş imkanı burada da mevcut. Denizi hava sıcaklığına göre. Ama bence soğuk. Özellikle rus ve ingiliz ağırlıklı çoğu otel kapanmaya başlar. Belki şimdiden kapanıyordur.

Aydın - izmir tarafı: Kuşadası sakindir. Denizine havanın sıcaklığına göre girilebilir. Davutlar tarafı zaten yazlıkçı mekanı anca hafta sonu gelen olur. Merkezinde çok esprisi yok. Efes meryem ana vb. geziler yapacaksanız gidin ama. Şirince de de bir kahvaltı yapın. eski havası yok o kahvaltıların ona göre

Çeşme yerleşimin dağınık olması sebebi ile boş olur. Ilıca plajında denize girilebilir. Alaçatı tarafı normal zamanda bile soğuk daha da soğur. Alaçatı, çarşı ve marina kısmı sakinler. Otopark yeri bulmak için kafayı yemezsiniz:)) Eğlence mekanlarının da büyük bölümü kapalıdır. Bence eylül tercih edilmeli.

Ayvalık tarafları ise hafta sonu hariç boş olur. Ama hafta sonu ve özelikle havada sıcak ise İstanbul tarafından çok gelen olur. Cunda da rakı balık, şeytan sofrası felan birkaç şey var. Denizi soğuk olur. Otelleri bana göre peş para etmez. Güzel bir pansiyon bakın derim.

• Aska lara ya giden var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raleigh R kullanıcısına yanıt
    Ege bölgesi bu sezonu baya erken kapatmak üzere .

31 Ağustos / 3 Eylül

Deniz suyu sıcaklığında azalışlar bariz olarak göze çarpıyor, haftaya esecek kuvvetli rüzgarla birlikte deniz suyu sıcaklıkları epey düşmüş olacak. İlerleyen günlerde sıcak hava ve güneyli rüzgarlar olmazsa deniz sezonu kapanmış demektir.
    (Not;meteoroloji sayfasından alıntı)

2021 F/P OTEL FIRSATLARI

2021 F/P OTEL FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milicic -- 4 Eylül 2021; 3:3:5 >

• Ekim ayında gayette güzel tatil yapılıyor. Bir çok kez Ekim ayında tatil yaptım. Hem yazlığımın olması hemde Ekim ayında fp olarak daha iyi olması bunda etkili. Ama Ekim tatili için mutlaka Antalya seçilmeli. Ege de Ekim ayında tatil olmaz. Antalya da hem deniz geç soğur hem 1 kasıma kadar oteller yaz sezonuna devam eder. Gelen turist çok olduğu için oteller doluluklarını korur.Gündüz 27-28 derece gece de 18-19 gibi sıcaklıklar olur. Bana göre tam tatil havası. Temmuzda 40ın üstüne çıkan havada ve inanılmaz şekilde istenen ücretler yüzünden tatil eziyete dönüşebilir. O yüzden iyi bir otelde Ekim ayında Antalya da tatil yapmayı düşünebilirsiniz. Herkesin 15-20k verdiği otele siz 7-8k ya birde havada beklenenden güzel olması durumunda tam fp tatili yaparsınız.

• kesinlikle çocukların okulu olmasa bende ekim’de antalya da iyi bir otel alırdım

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

Hafta sonuna denk getirir 2 gün göndrmrzsin hocam. Ben öyle yapıyorum hep.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

evet perşembe pzrtesi bende yapdım ama artık kaçırmak istemiyorum

2 senedir kaybımız çok zaten

bu sene 1 saat bile eksik olmasın inşallah

• Yaz boyunca Çeşme lerde orada burada dolaşan kuzenler Fransa ya geri döndüklerinde covit olmuş; sağlam geçiriyorlar. Avrupalı yetkililer olsam ben de kırmızı listeleye eklerim Türkiye yi. Adamlar ucuzdan otelleri tutmuşlar birde Öyro 10,50 olunca…😁

• needacar kullanıcısına yanıt
    Çeşme bu yaz almancıdan geçilmiyordu zaten bizim insanımız 3-5 gün bile çeşmede kalamazken adamlar 1 aydan aşağı Alaçatıda kalmıyor.

• Bu yaz supriz yapan oteller hangileri? Hangileri hayal kirikligi ugratti?

• benmisim kullanıcısına yanıt

Beylikdüzü belediye başkanı ile 1500m2 havuzlu sitede oturan üyenin pazarlamasını yapıp milleti yolladığı havuzunda pok olan zeynep otel hayal kırıklığında zirvede.

• Melas tatil köyünde konaklayan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

• Merhaba, antalya havalimanından side'ye transfer alacağım, bununla ilgili tavsiyesi olan var mı? teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbreathe_

Merhaba, antalya havalimanından side'ye transfer alacağım, bununla ilgili tavsiyesi olan var mı? teşekkürler.

Sideden gidis gelislerimi isik oto transfer ile yaptim guzeldi sorunsuz du ama vitolarda usb bile yoktu .

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerT35

Beylikdüzü belediye başkanı ile 1500m2 havuzlu sitede oturan üyenin pazarlamasını yapıp milleti yolladığı havuzunda pok olan zeynep otel hayal kırıklığında zirvede.

Isminden kayıp ediyor zaten.

bu sitede bu otel çok övülmüştü diye hatırlıyorum

• benmisim kullanıcısına yanıt

O üyenin kuzeni 10 yıldızlı otelde resepsiyonistmiş o bile orayı önermiş gidin diye 🤦‍♂️

Bi de bayram boyunca eve tıkandığı için milletle alay etti yok bayramda otelemi gidilir rezillikmiş, birde antalyada tüm otel personelleri covid kuzenim söyledi gibi saçmalayıp durdu tatil yapanları kıskanıp çekememezliğinden.

Şapkası iyice düştü bu sene artık yeni konuda kimse kaale almamalı bu şahsı.

• radko gelmiş yine. Neyse ki engelleme limiti yok forumda.

Tatil konusunda sadece 2 mesajı olan insanın beni aylardır takip etmesi

Sadece tatil ve korona virüs konusunda yazıları bulunması

Yıllardır inaktif hesabın birden aktif olması

https://search.donanimhaber.com/?q=%E2%81%A0&p=1&token=421&hash=9C687D2CBB84E9DB8EBF08790EF1E45D&member=2639769&devicetype=browsermobile&order=date&in=all&type=both&scope=all&range=all

Hiç umrumda değil tabi ki herkes istediğini yazabilir ancak şahsen bunun yazdıklarını ilk ve son kez kaale alıyorum

Ayrıca bu radkonun bana takık olma sebebini de yıllardır açıklamamıştım

Zamanında bu yine herkese saydırırken bir bakmıştım kimdir necidir. Yeşil kart konusuna habire devlete sağlık için para ödeyen enayidir, yıllardır 1 lira ödemedim gibi şeyler yazıp birde tatile gidiyorum o paralarla yazdığını görmüştüm mesaj geçmişinde.Bende bunu ortaya çıkarınca sarmıştı tabi bana.Hatta benim jolly tarafından ödenmeyen tatil param için bile jolly e " bu adam zengin , covid yüzünden iptal ediyor tatilini , ödemeyin parasını" diyen bir şahıs.

Onun için dediğim gibi asla yazdıklarına cevap verecek seviyeye inmem bir daha. Zaten yazdıklarını okuyan belirli iq seviyesinin üzernde ki herkes bana olan kin ve nefreti ile yazdığını anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Eylül 2021; 0:16:53 >

• Shafter kullanıcısına yanıt

Yıllardır üyeyim ne diyon anca böyle iftira atarsın cevap vermek yerine.

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.