Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sueno belek ile kiyas etmek bence suenoya haksizlik olur iki oteldede konakladim ve aradaki farklar saymakla bitmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt

sueno belek golf nasıl peki?

Bu forumda daha önce övülmüştü sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmp T kullanıcısına yanıt

Biz önümüzdeki hafta orada olacağız, yorumlarımı yazarım. Ancak son zamanlarda tripadvisor'da çok fazla olumsuz yorum gördüm yemek kalitesinin kötü olduğuna dair. O sebeple biraz moralim bozuldu açıkçası. Yakın zamanda giden varsa bizi aydınlatsa keşke.

Burda bi yer ne kadar çok övülüyorsa ordan kaçmak lazım nedeni millet olarak çok para verdiğimizde o şey en mükemmeldir kimse kötülemez veya olumsuzluklardan bahsetmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

onu bilmiyorum hocam

• milicic kullanıcısına yanıt

Bende bundan korkuyorum. Var mı başka tavsiye peki?

• 14-19 Kasım arası okulların ara tatilinde çocuk ve hanımla kısa bir Antalya'ya kaçayım diyorum, kapalı havuzu olan o dönem için tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı arkadaşlar, kapalı havuz olmazsa olmaz ve havuz büyük olursa iyi olur

• ara tatil kesin olacak mı? bakan değişti programda çok geri kaldılar belki iptal edilebilir ara program

Bu ülkede yarının ne olcağı belli değil gelecek için şimdiden karar almak büyük risk.Dediniz gibi olma ihtimalide çok yüksek.

• Diverso (Coşkun Bey) 'nun yardımlarıyla Otium Family Eco Club Hoteline rezervasyon yaptırdım. Tatil planınız varsa kendisine muhakkak başvurun. Tüm tatil sitelerinden daha avantajlı fiyat, taksit seçeneği ve iptal güvencesi veriyor. Teşekkür ediyorum kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerT35

1500m2 havuzlu sitede beylikdüzü başkanıyla beraber oturduğunu söylicek kadar şizo,bayramda tatile gidenleri kıskanıp çatlayan görgüsüz birine cevap yazmak benim hatam kaaleye bile alınmaz sonuçta tüm forum tanıdı bu üyeyi.

sınırsız çizilmiş, hiç şaşırmadım. internet aleminde bu forum kadar adaletsiz bir yer hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 9 Eylül 2021; 16:22:11 >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Bir üyenin yıllarca tüm uyarılara ve kısa süreli uzaklaştırmalara rağmen ısrarla aynı şeyleri yazmasından dolayı banlanıp , ardından başka bir hesap ile gelip yine kişisel hakaretler dolu mesajları normal yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Eylül 2021; 19:51:16 >
  • Vay arkadaş kuşadası’ndaki oteller hala ateş pahası dandik oteller bile geceliği kişi başı 600-700 TL den başlıyor, adam akıllı otel yok bu nedir böyle.

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Kuşadasında tek gece veren düzgün otel bulamadığım için didim çevresine yöneldim bende hocam. Dediğiniz gibi bu oteli geçen seneden beri takip ediyorum, bu sene düşüşe geçmesi beni üzdü siz bir de sezonda gitmişsiniz biz bu hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz tereddüt ettim biraz. Otelin barları yeterli mi sizce ? Bazı yorumlarda bazı barlarda sadece bira şarap olduğunu yazmış. Yemeklerde çok sıra oluyor mu ? Snack menüsü iyi mi ? bazı otellerdeki gibi cam tabaka yok herhalde burada yani herkes kendi alıyor yiyeceğini. Akşam oturacak güzel lobby alanları mevcut mu ?

bu arada gidersek vereceğimiz fiyat kişi başı 430 falan

• Btuhan35 kullanıcısına yanıt
    İş için mi konaklıcaksınız genelde ege bölgesinde büyük oteller yaz sezonu tek gece kabul etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Vay arkadaş kuşadası’ndaki oteller hala ateş pahası dandik oteller bile geceliği kişi başı 600-700 TL den başlıyor, adam akıllı otel yok bu nedir böyle.

bir gece vs kalacaksanız öğretmen evini sorun kişi başı 150 tl geçen ay..

kuşadası çok anlamsızca pahalı belkide yeterli otel/oda sayısına sahip olmadığındandır

gitmeseydim çokda aramazmışım yani kuşadasını

Kuşadasının denizi iğrenç özellikle yavansu,davutlar bölgesinde oteller çoktur fakat çevrede yazlık sitelerin yoğunluğundan sık sık denize lahım rögarlarının taşması yaşanıyor bu yazda sık yaşandı resmen denize lahım aktı. (Zaten plajda kocaman rögar kapaklarına rastlanır)

• milicic kullanıcısına yanıt

Yok hocam ailecek kalacağız, dediğiniz gibi genelde min 3 gece falan veriyor. Arayıp onay almak gerekiyor ama verseler bile dediğim gibi kişi başı 500-600 TL(herşey dahil) denk geliyor.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.