Teşekkür ederim hocam, bir inceleyim. |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (22. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: doc.drMerhabalar,
2 çocuğum var 4 kişilik aileyiz,
Bodrum yada fethiye için yemekleri güzel denize sıfır önerebileceğiniz güzel oteller varmı arkadaşlar?
Teşekkür ederim.
Bodrum Park Resort ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam, inceleyim, sağolun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çok inceledim. Çok beğenen de var çok gömende. Bu paraya böyle bi otel imkansız. Denicez şansımızı.. -
Hayırlı olsun bende okuyordum şimdi
Kıbrıs’ın en güzel tatil oteli hangisi sizce?
Meritler guzel diyorlar , gitmedigim icin yorum yapmayacagim , nuhun gemisi , kaya artemis , limak kibris orada konakladigim oteller icinde tereddütsüz en iyisi limak ti. -
Arkadaşlar TURUNÇ RESORT a giden var mı acaba. TEMMUZ ayı için bu seneki bütçeme uygun gibi duruyor. Ayrıca youtube ta bu sene çok güzel bir Vlog çekmişler yemek harici memnun eder gibi.
Benim yakın bir arkadaşım gitmişti turunç bölgesinin ulaşımı zor demisti bahsettiğiniz gibi yemek orta beklentiyse yolu dışında kötü bir tercih olmayacaktır bende dönem dönem düşündüğüm bir tesis bölgesel olarak denk gelmedi bu sene de Corona nedeniyle beklemeyi düşünüyorum
Ben Turunca gittim daha önce. Ama oteli hiç bilmiyorum.Yolu bana göre o kadar kötü değil. Çok daha kötülerini karadeniz yaylarında gördüm. dediğim gibi bütçeme göre sanki ideal bir otel gibi geldi. 6K YA Temmuzda 7 gün gayet iyi bu dönemde gibi düşünüyorum.
-
13 Aralık Kıbrıs tatilim vardı, uçak ve rezervasyon bilgileri maile düşmedi virüs nedeniyle 13 Ocağa ertelendi ek ücret ile.
Dediler ki bir sıkıntı olursa, vaka sayısı artarsa bu sefer Şubat-Mart ayına bedava kaydırılır dediler.
Bu zamanda tatil planı iptal olan, gidemeyen var mı?
İptal edip parayı geri alabilir miyim?
Tatilin bile tadı kaçtı.
-
Nuh’un gemisini şimdiden eleyebilirsiniz. Diğerlerine bakın. Kesinlikle en iyisi o değil. Denizi ve büyük özveri ile çalışan siyahi görevlileri dışında leş. Sadece makarna yemek istiyorsanız, sulu alkolden hoşlanıyorsanız gidebilirsiniz. -
Tavsiyeniz var mı peki?
Yok. Sadece orayı deneyimledim. Türkiye’de ki özellikle belekteki otellerle yarışamaz bile. O yüzden bence eleyin kesinlikle en iyisi değildir diye düşünüyorum. Acun’un survivor finalleri olmasa belki adını sanını bile bu kadar duymazdık. -
Limak ve concorde iyidir.
Voyage türkbüküne giden var mı önerir misiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: morkartalVoyage türkbüküne giden var mı önerir misiniz
2021'de gideceğim fakat tarihinizi bilmiyorum fiyatları zamlandı. Örneğin 3.670 TL'ye aldığım 11-15 eylül 4 geceye şuanda 8000 lira gibi bir fiyat veriyor. Bunu dikkate alarak bakmanızı tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burock2010
Arkadaşlar TURUNÇ RESORT a giden var mı acaba. TEMMUZ ayı için bu seneki bütçeme uygun gibi duruyor. Ayrıca youtube ta bu sene çok güzel bir Vlog çekmişler yemek harici memnun eder gibi.Marmaris çok iyidir konum olarak. Otel için bişey diyemem ama marmaris candır.
Ben ideal prime da kalmıştım 4 sene önce çok güzel bi tatildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: morkartalVoyage türkbüküne giden var mı önerir misiniz
Merhabalar,
çocuk durumunuz nedir bilmiyorum ama küçük çocuklu aileler için coğrafi yapısı(bebek arabası kullanımı-yürüme-küçük çocuk ile denize girme vb) itibari ile pek tavsiye edilen bir yer değil.ama küçük çocuk yok diyorsanız ,onun dışında yeme-içme-deniz vb memnun kalınacak bir yer ve fiyatı da Voyage Torbaya göre çok daha uygun.
-
Mng turizm ile bugün iletişime geçtim. Geçen sene kendileri arayarak %5 indirim yapmıştı. Bu sene de forumdan bir arkadaş aynı uygulamadan faydalanınca ben de aradım ve aynı indirimi talep ettim. Yapamayacaklarını bile saatlerce uğraşarak ben öğrendim. %5 yerine %3 yapabiliyorlarmış. %2 fark için müşteri kaybetmeyi göze alıyorsa kendi bilir. Sen daha sezonun başında müşteri arasında eşitlik algısını zedelersen senden hiç bir yol olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bailey -- 3 Aralık 2020; 15:41:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X