nirvana uhd kategorisine ilk defa girecek sanırım. ets nin sitesinde 2021 ile ilgili birçok açılacak bölümün ve yeniliğin olacağı yazılmış. oturmuş ve geleneksellik bir kadrosunun yok olması bir dezavantaj olabilir diye de düşünüyorum. ama ilk sezondan mükemmel bir kalite ve hizmetten söz ettirmek için asılabilir de. umarım kadroyu sağlam kurup antalya bölgesine güzel bir alternatif yaratabilirler. |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (20. sayfa)
-
-
Hocam içki markalari neler dikkat etmiş miydiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce iki otelede gitmiş biri olarak kesinlikle Güral derdim ama bence nirvana kalitesi eski amarayi bir üst basamağa attırır diye düşünüyorum , yani tercih hakkim olsa hangisini tercih edeyim diye bende bayağı kafayi yorardim ,size kolay gelsin 🥳 -
Gecen sene firsatlari konusunda Voyage'larin online menusu vardi. Biraz arastirirsaniz tum ickiler var o sayfada.
Kıbrısa bu yaz için rez. yapan var mı? Sizce mantıklı mı yapmak
-
Pandemi şekilelenmeden bence Kıbrıs seçeneği cok riskli , gene gelmeden test istemesi yada başka şartlari zorunu tutmalari güzel şeyler değil ama suanda meritler ve kibris limak dışında hemen hemen hepsi acti ve fiyatlar Türkiye'nin altinda gibi geldi bana. -
büyük ihtimal 2021 in 2. çeyreğinde pcr testi zorunluluğu ve karantina uygulaması kalkar diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2gaiSelamlar,
Voyage Türkbükü için rez bakıyorum. Fakat ödeme için kredi kartlarında sadece bonus karta en uygun fiyatı veriyor. Diğer kartlarda 700-800 TL ye yakın fark çıkarıyor. Bunu aşmanın başka bir yolu var mıdır? (EFT dışında) Bu fiyatı yakalamak için mutlaka Bonus kartımız mı olmalıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan desteğini rica ediyorum...
Bu sene taksitlere pek yanaşmıyorlar ama acentelerden deneyebilirsiniz şansınızı.
Güral Tekirova Nirvana dolce vita dan 4000 daha pahalı. Yine de nirvana mantıklı geliyor f/p.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 28 Kasım 2020; 23:18:29 >
f/p olarak bakarsak bencede nirvana hatta nirvana güzel sürprizler yapip müşteri memnuniyet puanini yukseltmesini bekliyorum. -
Merhabalar. Azura deluxe nasil bir hotel,konaklayan veya bilgisi olan var mı. Azura deluxe, amara prestige, mylome arasında kaldım. 3 yaşında tek çocuklu bir aile için hangisi daha uygun olur sizce.
Benim bonus kartım yok,ETS sektörde tekel oluşturduğu gibi kart dayatması ile tüketiciyi daha da zor durumda bırakıyor, Setur bir nebze alternatif ama otel seçeneği kısıtlı, bu işin tadı giderek kaçıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Alanya bölgesi ile ilgili bilgim yok, etsde kum çakıl yazıyor otelin plajı için taşlı mı bu bölge?
Fiyatı diğer otellere göre makul geldi ancak denizi taşlı ise tercih etmeyeceğim.
-
Ben hiç gitmedim ancak yorumlarda çok taşlı olduğu konusunda şikayet var.
-
Yeni Açılan Barut otel ne yapacağını şaşırmış
24 saat alakart hizmeti sunuyormuş ayrıca bir barında 24 saat şarap peynir hizmeti de varmış
Gece 3 te tuvalete kalktığında ,akşam az yemişim gidip bir de alakarttan yiyim olmadı ,2 kadehte şaraba vuruyum diyen insanların sayısı az değil ki böyle bir hizmeti uygulamaya koymuşlar
-
Arkadaşlar eylül başı için maxx royal kemer tuttum 5 gün. Kendi sitesinden başka karta ufak taksiteler yapıyorlar. Daha önce konakladıysanız da ekstra yüzde 5 var.
Otel ile merak ettikleriniz olursa dönüşte karşılaştırma yapacağım kendimce.
-
Bana artik o artı yüzde 5 indirimde kurtarmaz , birdaha maxx a anca voyage a yada adam eva ya gidersem yan otel ziyareti olarak olur sanirim 😁 -
quote:
Orijinalden alıntı: orthos123Arkadaşlar eylül başı için maxx royal kemer tuttum 5 gün. Kendi sitesinden başka karta ufak taksiteler yapıyorlar. Daha önce konakladıysanız da ekstra yüzde 5 var.
Otel ile merak ettikleriniz olursa dönüşte karşılaştırma yapacağım kendimce.
Daha önce maxx royal'i donanımhaber sıcak fırsatlarda görmemiştim. bugun bunu da görmüş olduk :)
Hocam iyi tatiller dilerim şimdiden.
-
Ben gittigimde ilk taksitleri odedigimden âlgim açılmamıştı , bitişe doğru canım çok yanmıştı 😁😁 ozaman hatun gidelim diyebilmisti şimdi teklif bile edemiyor 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X