< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (18. sayfa)
-
-
Bu sene bonus harici arıza çıkarıyolar maalesef. -
Bende Granada Belek’i aldım, farklı bir alternatif çıkarsa ETS zaten sorun çıkartmıyor. -
Bu arada ETS'nin iptal sigortasında Salgın Hastalık / Pandemi "Teminat Dışı Haller" arasında yer alıyor. Bu normal mi? Şu durumda iadelerde sıkıntı çıkarmıyolar diye ETSyi tercih edelim diyoruz ama bu madde midemi bulandırdı.
Chatten yazıştım az önce. Sağlık,Covid19 vs sebebiyle yaşanacak iptallerde sıkıntısız iadeleriniz yapılır diyor. Ordaki ibareyi dikkate almayın dedi. Tek gerçek 72 Saat önceye kadar durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 25 Kasım 2020; 17:50:5 > -
Salgindan degilki canim iptal istiyor dedikmi iş bitti , ets de kolay kolay yanlış olmaz , belki acentanin yapacagi terbiyesizlik olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 25 Kasım 2020; 18:25:41 > -
Aynı ibare geçen yıl da vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlık bakanı vaka sayılarını açıkladı .Bu gün 28.351
Çok önceden yazmıştım vaka sayıları verilmeden hiç bir Avrupa ülkesi erken rezervasyon işine yanaşmazdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurrsySağlık bakanı vaka sayılarını açıkladı .Bu gün 28.351
Çok önceden yazmıştım vaka sayıları verilmeden hiç bir Avrupa ülkesi erken rezervasyon işine yanaşmazdı
Bana bu rakam bile mantıklı gelmiyor. Bunu en az 2-3 ile çarpmak gerek diye düşünüyorum.
-
Granada Belek ile diğer granada otelleri arasında ortalama 2 bin lira fiyat farkı var. Bu farka değecek kadar fark var mı bilemiyorum?
Bu yıl Temmuz ve Eylül olmak üzere 2 tatil yapmak arzusundayım. Eylül ayına karar verdim ama Temmuz ayı için hala kararsızım. Granada Belek, IC hotel ilk adaylarım.
Anlaşılan bu sene bütün forum ahalisi, ben dahil Granada Belek yolcusuyuz. Bize başka alternatif bırakmadılar ne yazık ki. Çok uçuk rakamlar istemeyen 3-5 tane fiyat performans oteli mevcut şu an. Delphin Delüx Alanya, IC Otel Green Palace Lara, IC Santai Family, Granada Belek ve Okurcalar(Avsallardaki Otel de bu yıl ucuz ama geçen yıl çok şikayet vardı) ve Trendy Lara benim gözüme çarpanlar.
Granada Belek'te de geçen yıl single bay misafir alımından şikayetler okudum. Havuz, aquapark ve plaj erkekler hamamına dönüyor, milletin yanındaki kadını dikizliyor, çaktırmadan fotoğraf çekmeye çalışıyorlar yazanlar vardı TripAdvisor'da. Umarım bu tarz saçmalıklarla karşılaşmayız.
Granadaların hepsinde tatil yapmış birisi olarak Avşalardaki beach en yeni otel daha yeni açılmış küçük havuzu felan ama güzel okurcalar ile aynı tarzda
okurcalar ise denizini ben beğendim herşey ayağınızın altında yakın birşey için uzun uzun yürümeye gerek yok snacklar felan havuz ve denize yakın
belek ise geçen sene Eylül ayında gittim otelde kilo alma şansınız yok yemekleri alacart cok iyi ama yürü babam yürü havuzda hiç bir uçtan diğer uça gidemedim o kadar büyük premium içkiler var havuza doyarsınız ama denizi servis ile gidiliyor berbat denizi
bana sorarsanız f/p olan okurcalar havuz ve denize sıfır olmasından yok benim için deniz sorun değil derseniz granada Belek
Malesef o dediginiz şahislardan granada belekte basım belaya giriyordu , once ets görevlisine daha sonra otel yinetimine şikayette bulunmuştum , o telefonu sana monte ederim dedigimde selfi cekiyorum diyen ergeni bir daha otelde görmemiştim , bu tarz seyler malesef her yerde olabilir ama granadanin genç nufusu ozellikle aqua cevresi fazla olduğu icin risk orani yüksek .
Birde nacizane benim tavsiyem eger grup otellerinden birine gidiyorsaniz icinde villa tipi olan otelini secmenizi öneririm , mesela ic otellerde green place ta villalar var santai family e yok , ozellikle villa olan otellerde yemekler bir tik daha kaliteli oluyor , hatta müşteri memnuniyetine daha fazla önem verdiklerini düşünüyorum, bu nedenle ic oteli düşünenler green place i tercih etmeli bence . -
Teşekkür ederim yanıtınız için. Gitmişken denize girmeden dönmek olmaz:) Belek baştan kaybediyor o zaman.
Okurcalar’a detaylı bakayım, hiç incelememiştim.
Granada otelleri bilmiyorum ancak belek oteli deniz tatili yapmak isteyenler için pek kullanışlıya benzemiyor.
Antalya’da tatil yapmak isteyenler bence aralığı bekleyebilirler çünkü özellikle Lara bölgesinde pek çok denize sıfır f/p oteli var ve henüz fiyat belirlememişler.
Gold Island Alanya Eylül ayı için güzel fiyatlar sunuyor arkadaşlar bilginize.
geçen sene 8 gün granada luxury beach avsallarda tatilimi yaptım .. gitmeden önce ve sonra bir çok şikayet ve memnuniyetsizlik üzerine yorum okudum .. bu zamana kadar bütçem elverdiğince hep orta sınıf avsallara denk otellerde kaldım .. bana kalırsa artı yanı çok güzel bir iskelesi var. oradan denize girmek harika.. deniz berrar bakınca dibi görünüyor yüzmesi çok keyifli, ilk defa antalya da denizi beğendim .. ayrıca her akşam iskelesinde bir aktivite var .. disko gnü, canlı müzik günü, dansçılar vb. ve çokta güzel .. hemen dibinde şimdi adını hatırlayamadım bir otel daha var aynı klasmanda onunda çok güzel bir iskelesi var fakat kaldığım 8 gece boyunca tek bir eğlenceye denk gelmedim .. wifi otelin her tarafında fulll çekiyor bu çok hoşuma gitmişti mesela .. eksi olarak ise ; havuzu otele göre küçük kalıyor , yemeklerde sıra bekliyosunuz ve et yemekleri fazla çıkmıyor .. ayrıyetten çerez bulmak sıkıntılı ben kaldığımda çerezlerden şikayet olmuş birkaç gün millet çerez alamamıştı, geldiğinde de çerezleri beğenmemiştim .. orta klasman için tercih edilebilir bence özellikle denizi için ..
-
Mayis ayi sonu icin Papillon grubunda Ets'de iyi fiyatlar var. Kontrol edin derim. 23 29 Mayis arasi 7500lerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 26 Kasım 2020; 16:54:15 >
Merhabalar.
https://all.accor.com/index.jsp/ bu site üzerinden daha önce tatil için rezervasyon yaptıran oldu mu?
-
Delphin Deluxe Resort nasil bir hotel,bilgisi olan var mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X