Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmasinlar da gloria golf 16 neyi baz alip fiyatlandırmis bilemiyorum ona gidecegime gural a giderim tabikide ama yinede fiyat cok uygun gelmedi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklisiniz hocam pandemi arkasi riskli olabilir. Eylule atarsam da Sueno tercihimi degistirmem herhalde diye dusunuyorum. Voyagelarda bizim ufakligi tutmak cok kolay olmayacaktir. Otellerin kucuk olmasi da 6 gecelik konaklamada sikilmaya yol acabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene eylul ayinda Lara Venezia Deluxe'de 2 yetiski 2 cocuk gunluk 640 liradan kalmistik.Memnun da kaldik.Şu anda ayni otel için erken rezervasyon açilmadi ama 2021 için o fiyatlara konaklama ihtimalimiz var mi?Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• ets nin sitesinde güral tekirova 8,9 puan güral belek 9,2 puan 2 çocuklu bir aile olarak hangisini önerirsiniz?

• dismorphia kullanıcısına yanıt

kemer denizi cok cok daha iyidir..bu bile buyuk etken sahsi gorusum.

• dismorphia kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tekirova.

• quote:

Orijinalden alıntı: dismorphia

ets nin sitesinde güral tekirova 8,9 puan güral belek 9,2 puan 2 çocuklu bir aile olarak hangisini önerirsiniz?

Hiç tartışmasız Tekirova. Cam gibi deniz, ciddi gece şovları, güzel bir aquapark. 👍

• Nirvana Dolce Vita Luxury otel ıcın yorumunuz varmıdır acaba ote lcok guzel duruyor temmuz ıcın 8bin civarı 5 gece fıyat bılemedım artık zaten orta ayar yerler bıle 6-7 bın 2 cocukla ıyı bır tercıhmıdır cevaplar ıcın teskkurler sımdıden

• Fiyat mantıgı cok farklı yapmışlar Granada için Temmuz’da Eylül’de aynı para bu sene Eylül normalde uygun olurdu yapmamışlar

• Dün gece Nirvana Dolce Vita'ya Temmuz ayı için rezervasyonumu yaptırdım, Titanic ve Sueno'yu bekledim ama ses çıkmayınca buranın da fiyatı artar korkusuyla bekleyemedim umarım üzmez bizi.

• lionpiece kullanıcısına yanıt

Nereden yaptırdınız rezervasyonu? Ets fiyat vermiyor.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

Ets'den yaptırdım dün gece, şimdi baktım fiyat veriyor üye girişi ile dene hocam belki ondandır.

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Belek otellerinin hepsi öyle sanki.

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    Bence güzel bir tercih yapmışsınız , gecen sen e bazi şikayetler olmuş nedenini bilemiyorum ama bence cok güzel bi otel , yemekleri , odalari i aquasi , denizi şahane bir otel , umarim hizmet kalitesi düşmemiştir , ayarindaki oteller ayni tarih 10 binden başlıyor.

• Eylül başı için belek kemer side tarafları için karar veremedim. Ultra lüks tercih var mı ?

Güral tekirova mantıklı ama kalitesini bilemedim.

• orthos123 kullanıcısına yanıt

Belek otelleri Golf turizmi kaynakli en ust seviyede hizmet verir hocam. Kemer tarafina giderseniz kaliteli tesis bulma orani duser.

• Gittiğim oteller Maxx royal, regnum, gloria serenity, voyage, selectum luxury resort, ali bey park, granada luxury belek, rixos premium tekirova yani tam bir lüks otel gurmesiyim ama bu ayarda otel bakıyorum.

ali bey ve granada makul rakamlardaydı diğerlerine oranla. Daha lüks olabilecek keşfedemediğim öneri var mı?

Mesela Ali bey resort nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orthos123 -- 24 Kasım 2020; 12:3:51 >
  • orthos123 kullanıcısına yanıt

Bir tek Calista ve Sueno'yu goremedim listenizde luks otel ayarinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 24 Kasım 2020; 12:58:49 >
  • IC Hotels Green Palace ile Nirvana Dolce Vita Luxury arasında çok fark var mıdır? Eylül 9 ile 14 arası 5 gece;
    Green Palace 6.300
    Dolce Vita 8.085 lira, aradaki fiyat farkı değer mi? Bu iki otel arasında seçim yapıcam sanırım. Başka max 8 bin bütçe önereceğiniz yer varsa da memnun olurum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secoo120

IC Hotels Green Palace ile Nirvana Dolce Vita Luxury arasında çok fark var mıdır? Eylül 9 ile 14 arası 5 gece;
    Green Palace 6.300
    Dolce Vita 8.085 lira, aradaki fiyat farkı değer mi? Bu iki otel arasında seçim yapıcam sanırım. Başka max 8 bin bütçe önereceğiniz yer varsa da memnun olurum...

IC yi bende çok beğendim. Eylül ayı 6300 fiyat çıkıyo.

Ama aklım hala ilk baktığım bodrum resortte. Fiyatıda 3700 civarı.

2 katı fark var. He bide ets taksit yapmalı axesse.

Bende ikisi arasında kararsızım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.