Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Hangi tarihte gecelik fiyat kaç lira özelliğini de kaldırmışlar .Gözü kapalı alsınlar şeklinde düşünmüş olabilirler .

Tarihlere göre fiyat bulabilmek için ( fiyat azalma/artma) tek yol çeşitli tarih aralıkları girerek deneme yanılma yoluyla bulmak .

Genellikle fiyat artış azalışlar yaz mevsimi başı ve sonlarına doğru olduğuna dikkat edilmeli bir de kural değil ama çoğu zaman 15 günlük periyotlarla değişiklik oluyor

Alıntıları Göster

nıye boylee yaparlar anlamak zor cocuk ıcın para almalar tarıh kaldırrmalar bu sene turkler ıstenmıyor cok net cokkk

• quote:

Orijinalden alıntı: fbiber

nıye boylee yaparlar anlamak zor cocuk ıcın para almalar tarıh kaldırrmalar bu sene turkler ıstenmıyor cok net cokkk

Alıntıları Göster

Tüm firmalar değil. Bazı firmalarda gecelik haftalık vs fiyatlar var. ETS de varmıydı bilmiyorum ama eğer geçen sene vardı da şimdi kaldırdılarsa geçen sene çok başarılı geçirdikleri sezondan sonra kendilerine hak görmüşlerdir. Başka açıklaması olamaz.

Hatırlamıyorum hangisi ama bazı firmalarda bahsettiğiniz fiyat bilgileri var yine.

• alidut A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun , gural tekirovada konakladigimda cok memnun kaldigimdan bir sonraki sene belek te konaklamistim ama malesef ayni keyfi alamamıştım tabi belkide beklentiyi yüksek tuttugumdan olabilir ama gene tercih şansım olsa kesinlikle tekirova derdim , fiyat farki nedir bilmiyorum ama belek bana biraz daha kalabalik gelmişti yemekleride çeşit olarak tekirova gibi degildi , denizi zaten kiyaslanamaz tekirovayla , tabi burdan niye aldiniz o oteli anlami cikmasin ben tekirovadan cok memnun kalmıştım yoksa belekte iyi şüpheniz olmasin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 22 Kasım 2020; 16:10:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Geçen seneye kadar ets de vardi kaldirarak bence büyüklüklerine ters bir hareket yapmışlar , misafirlerinden böyle bir bilgiyi saklamak hoş olmamış , bende deneme yanilmayla giyat değişim tarihlerini bulabiliyorum artik, jolly de bu hizmet devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Geçen seneye kadar ets de vardi kaldirarak bence büyüklüklerine ters bir hareket yapmışlar , misafirlerinden böyle bir bilgiyi saklamak hoş olmamış , bende deneme yanilmayla giyat değişim tarihlerini bulabiliyorum artik, jolly de bu hizmet devam ediyor.

Jolly de geçen seneden dolayı benden almayın diyor :)

Hocam bu arada 13 eylül haftası bodrum nasıl olur dersin? En azından Bodrum Park Resort nasıl olur?

Hava sıcaklığı su sıcaklığı rüzgar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 22 Kasım 2020; 16:42:21 >
  • Jolly le daha once suenoya gitmiştim ama suanda bende tercih etmeyi düşünmüyorum , su sicakligi deniz gec soğuduğunda problem olacagini zannetmiyorum hatta mevsimler kayıyor ama dedigim gibi ruzgarin esme yönü ve otelin bulundugu koyun konumu onemli , bence oralarda esen ruzgarlari bi arastirin yada tripadvizor Eylül yorumlarindan rüzgar la ilgili şikayet varmi bir bakin öyle karar verin derim, bacanak bu sene Eylül'de Muğla'da kefaluka otele gitti rüzgar bizi rahatsiz etti demişti.

• Bodrum Park Resortu araştırıyorum ama sanırım asla gidilmemesi gereken bi yer.

Denizi Koyu süper 10/10 ama otel hizmet olarak vs berbat denilmiş. Şezlong kapmaca fln oynamak gerekiyor ve kapasite otele fazla geliyor denilmiş. Hele bi de arı muhabbeti olmuş ki çocukla gitmek korkuttu açıkçası. Ucuz ama çile çektirir gibi. He bide yürüme mesafesi çok yokuşlu bi yolmuş.

Başka alternatifleri olan varmı?

• Bodrum park resort 3 yıldır baktığım ama yorumlardan ötürü gidemediğim bir yer. Geçen sene arkadaşım gitti, alkol kullanan birisinin gitmemesi gereken bir yer dedi.

Deniz vs çok iyi ama yiyecek içecek bayağı bir kötü demişti hele alkol yok say dediğini hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi şöyle diyeyim. Plaj kum. Çocuğunuz rahatsız olmaz. Biz 2-2,5 yaşındayken bizim canavarla gittik. Denize ilk girişte kum. Bir müddet sonra çakıllı. Daha önce dediğim gibi doğa ve deniz arıyorsanız umduğunuzdan çok daha fazla sizi memnun eder otel. Ancak çok kalite yemekler, üst sınıf alkol vs, ultra lüx odalar bekliyorsanız memnun etmeyebilir. Ama dediğim gibi sadece denizi için, doğası ve o muhteşem koy için gelen A+ Diye değerlendirilen müşteriler çok vardı otelde.iki tane iskelesi var. Koyun sağında ve solunda. Bir tarafı adult yapmışlar diğer tarafı çocuklu ailelerde kullanabiliyor. Şöyle de bir şey söyliyeyim. Ben otele arabayla gittim. Otelin ilk kapısından girişte güvenlik bana dediki 4km gideceksiniz sonra otele varacaksınız dedi. Ben içimden karıştırdı yada salladı diye düşündüm. Ama gerçekten yaklaşık 4 km sonra otele vardık. Son nor olarak ben akşam animasyonlarını beğenmiştim. Klasik ama güzeldi. Son not olarak bodrum merkeze bayağı uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 23 Kasım 2020; 1:14:41 >

• Eylül ayı için bir şey diyemem. Ama Bodrum için söylenen bir rivayet vardır. En güzel Eylül ayında olur Bodrum diye. Doğrumu pek bir şey diyemeyeceğim. Ama su normalde soğuk bodrumda. Eylülde belki bir patça daha soğuk olabilir.

• fettah kullanıcısına yanıt

Mugla'da Kefaluka'nin bulundugu yer her zaman ruzgarli hocam. Karsidaki adadan dolayi bogazda kaliyor. Cok ruzgar aliyor o yuzden.

Bu sene orta butceli tatiller icin Didim iyi bir alternatif yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock2010

şimdi şöyle diyeyim. Plaj kum. Çocuğunuz rahatsız olmaz. Biz 2-2,5 yaşındayken bizim canavarla gittik. Denize ilk girişte kum. Bir müddet sonra çakıllı. Daha önce dediğim gibi doğa ve deniz arıyorsanız umduğunuzdan çok daha fazla sizi memnun eder otel. Ancak çok kalite yemekler, üst sınıf alkol vs, ultra lüx odalar bekliyorsanız memnun etmeyebilir. Ama dediğim gibi sadece denizi için, doğası ve o muhteşem koy için gelen A+ Diye değerlendirilen müşteriler çok vardı otelde.iki tane iskelesi var. Koyun sağında ve solunda. Bir tarafı adult yapmışlar diğer tarafı çocuklu ailelerde kullanabiliyor. Şöyle de bir şey söyliyeyim. Ben otele arabayla gittim. Otelin ilk kapısından girişte güvenlik bana dediki 4km gideceksiniz sonra otele varacaksınız dedi. Ben içimden karıştırdı yada salladı diye düşündüm. Ama gerçekten yaklaşık 4 km sonra otele vardık. Son nor olarak ben akşam animasyonlarını beğenmiştim. Klasik ama güzeldi. Son not olarak bodrum merkeze bayağı uzak.

Diğer sayfalarda acaip gömmüşler ama siz o kadar acımasız değilsiniz :)

Unutmadan ağaçların arasında olması sinek ve özellikle arı açısından sorun yaratmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Kasım 2020; 9:1:33 >

• Parası olana güral tekirova temmuz başı için tam fp olmuş..11000 tl evet çok ancak 2 sene evvelki fiyatı.. ve gitmiş birisi olarak gerek villa tarzı konsepti gerek çok geniş açık yemek alanları vs bence gidilebilir..aynı segmentte ki oteller şu an 16-17 den başlıyor benim gördüğüm

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Güral kesinlikle benim icinde cok güzel vakit gecirdigim bir otel ama fiyati bence yüksek , o paralara nirvana medeteryan da degerlendirilebilir.

• Daha önce dediğim gibi tamamen beklenti ile alakalı. Ben de dahil hepimiz az para çok performans istiyoruz. Ama genelde ne kadar para o kadar köfte oluyor. Sinek ve arı tam hatırlamıyorum ancak rahatsız edecek kadar değildi.

• Genelde tatilimi Mayis sonuna planliyorum. Bu sene Voyage Bodrum ve Turkbuku fiyatlari dikkatimi cekti. 23 Mayis Giris 29 Mayis cikis 6700 civari fiyatlari var. Acaba nasil bir kisitlamaya gidecekler merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock2010

Daha önce dediğim gibi tamamen beklenti ile alakalı. Ben de dahil hepimiz az para çok performans istiyoruz. Ama genelde ne kadar para o kadar köfte oluyor. Sinek ve arı tam hatırlamıyorum ancak rahatsız edecek kadar değildi.

Ekim ayı başlarında marmariste bal yapma dönemine denk gelmiştik ve sokmuştu bitanesi. Şimdi çocukta var. Öyle bi ihtimal varsa asla istemem açıkçası.

Ağaçta bol olunca insan tırsıyor...

• Fantasia de luxe Hotel Kuşadası nda konaklayan oldu mu arkadaşlar?

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Haziran ortaları tatil yapmayi seven biriyim ama bu pandemi dönemlerinde mart ayinda 3. Pik dalgasi beklenirken mayis ayi riskli gibi düşünüyorum , tamam gündüz dilimi uzun ama bence bu sene siz eylüle atin bu tatil fikrini .

• fettah kullanıcısına yanıt

Gloria golften 2-3 bin tl pahalı otel normalde

Gloria 16 dan açtı bu sene.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.