Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Simdi bu otellerin yanina ali bey ve granadayi koydunuz ya size helal olsun , maxx royal belek ten sonra aquasi icin water planet e gitmistik eşimle , bavulları bagaja zor attik giderken , sizinkide o hesap olmuş , tamam ali beyler ozelliklede resort iyi oteldir ama artik kesmemesi lazim sizi 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Bence tereddütsüz nirvana ama fp oraninda bakarsam ic hotel derim , parasinin hakkini veren otellerden biri bence , ne olur mesela , sahilde servis olmaz , ickinin her cesiti olmaz , bir tık odalari ufak , bir kiyaslama yapin artik hangisi agir basar size kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionpiece

Ets'den yaptırdım dün gece, şimdi baktım fiyat veriyor üye girişi ile dene hocam belki ondandır.

Kaç gece için ne kadar fiyat aldınız?

• orthos123 kullanıcısına yanıt

Ela quality, sueno deluxe,kaya palazzo,regnum carya, hilton türkbükü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 24 Kasım 2020; 16:43:15 >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt

Temmuz ayı 6 gece 11,200 e aldım

• Suenoo nerdesin ya , bekliyoruz. Agustos ikinci haftasi insallah

Edit : beach side olan tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 24 Kasım 2020; 17:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu fiyat performans otel fırsatları ama maşallah sürekli ultra lüks oteller konuşuluyor.

• :oğu zaman otel dahi konuşulmadığı oluyor senin mesajın da dahil.

Gerçekten 10 binin altına neredeyse yer kalmamış.

Cevap yazan arkadaşlara teşekkkürler bu arada sueno deluxe e gitmiştim.

Niyeti bozup herhalde tekrar maxx royal belek e gideceğim eylül 5 10 için.

Bu arada ETS nin bonus kart olayını aşabilmek için tutacağınız otelin kendi sitesini ve çağrı merkeziyle tutmayı da deneyebilirsiniz.

Bu sene Voyage lar ve Gürallar lüks kategorisinde F/P gibi

• orthos123 kullanıcısına yanıt

Ali Bey Otellerinin en iyisi Ali Bey Resort Sorgun'dur. Yeşillikler içerisinde, 12 ayrı konaktan oluşan devasa bir tesis. Yeşillik dediğim bildiğin orman, tam bir botanik bahçesi. Havuzları, aquası, spası, odaları, yemekleri efsanedir. Denizi sığ, berrak ve ince kumdur. Benim görebildiğim tek eksik eğlencenin az olmasıydı. Sakin otelmiş meğer, bunu bilmeden gitmişiz. Gündüz animasyon olayı yok ama akşam şovları kaliteli. 5 gün yetmemişti diyebilirim.

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Dolce Vita’yı bu sene Nirvana işleteceği için performans göstereceğine eminim. İkisiniz arasında kalsam Nirvana yı tercih ederdim. Yukarıda da yazmıştım 3 otel arasında kaldım diye fakat IC Green banko gibiydi, temmuz 4 gece için. Bugün rezervasyon yaptırayım demeye kalmadı 1000 tl zam gelmiş. Ets yi aradım biz genel bir artış yapmadık dedi. Oteli aradı indirim istedi falan geri vites yapmamışlar. Göz göre göre de 1000 tl fazla vermek zoruma gidiyor açıkçası. Zam daha gelmemiş olan granada belek yapacağım mecburen.
  • ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt

ıc hotel 7-12 eylul bakmıstım fıyatlar aynı sız yanlıs bakmıs olmayasanız bencede f/p duruyor otel 6300 fıyatıyla

• ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt

valla bende granada beleki aldım suenoyu beklerken fiyat artmasın diye sueno yu aradım oteli direk aralık gibi açıklarız büyük ihtimal dediler bekliyoruz uygun girmezse garanada belek'e tereddütler içerisinde gideceğiz son 3 yıldır sueno golf belekteydik kaliteli otel denizi güzel kullanılan yiyecek içecekler kaliteli yemeklerde lezzet yok sueno meydanı güzel havuz aqua güzel granada belek nasıl olacak bunun üzerine bakacağız

• Sueno golf ile granada belek arasında abartı farklar yok ikisine de gittim.

Alkol kullanmıyorum bu konuda fark varsa bilmiyorum.

İkisinin de aquaları asansörlü, havuzları geniş, alanları geniş. Sadece deniz istiyorsanız granada dezanavantajlıdır yoksa 3 aşağa 5 yukarı aynı kalite.

• Bazı oteller fiyatlarını neden bu kadar geç açıklıyorlar hiç anlayamıyorum açıkçası, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bir nevi müşteri kaybetmek değil midir bu?

• lionpiece kullanıcısına yanıt

Daha 2020 sezonunun yeni bitmiş olmasından olabilir mi? Bence bazıları geç değil, bazıları çok erken açıklıyor. Aralık sonu falan başlardı erken rezervasyon. Öne çeke çeke Kasım başına geldi.

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    Bencede piyasanin durumuna gore fp oteli şuanda ,eger odalari biraz ufak ve eski dizayn olmasa asla kaçırmayın derdim ama şuanda da alinir bence.
  • Bu sene değişiklik olması için fethiye düşünüyorum.

Liberty lykia için beklemedeyim, çok artırmazlar umarım fiyatları.

Giden varsa bilgi verebilir mi otel iyi gibi duruyor ancak denizi konusunda çekincelerim var dalgalı ve taşlık denmiş bazı yorumlarda.

• TDB T kullanıcısına yanıt

Elbette olabilir, ama söylemek istediğim farklı bir şey sonuçta erken rezervasyon ama erken ama geç açıldı artık ve bir çok otel fiyat belirledi rezervasyon almaya başladı açıklamayanlar için bir dezavantaj gibi geliyor bana demek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: morkartal

Bu sene değişiklik olması için fethiye düşünüyorum.

Liberty lykia için beklemedeyim, çok artırmazlar umarım fiyatları.

Giden varsa bilgi verebilir mi otel iyi gibi duruyor ancak denizi konusunda çekincelerim var dalgalı ve taşlık denmiş bazı yorumlarda.

Fethiyede Lykia Botanica'ya gitmiştim 2 sene önce.

Doğa ile iç içe. Ultra lüks değil ama değerlendirilir kesinlikle.

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    Benim Temmuz 4 gece 2 yetişkin iki çocuk (6 ve 13) olduğu için normalden farklı değerlendirilmiş olabilir. Ets de sizin gibi yanılmış olabileceğimi düşündü artış konusunda ama abartmıyorum son bir haftada 20-30 defa görüntülemişimdir. Yanlış bakma ihtimalim sıfır yani. Ayrıca 4 çeşit oda alternatifi sunarken ikiye düşürdü. 8700 den 9700 e çıktı fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.