Doğru hocam teşekkürler para elime geçerse anca bmw audi ya da mercedes için değiştiricem hondayı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 HONDA CİVİC SATILIP 2023 COROLLA ALINIR MI (2. sayfa)
-
-
3 yaşındaki katırdan inip 1 yaşında ki katıra binmek için 50 bin vermeye değmez :) ben olsam yapmazdım açık konuşmak gerekirse fabrikasyon LPG Civic in en büyük artısı. Şuan ben 1.6 atmosferik motor kullanıyorum LPG yok uzun yolda 119 a sabitleyip gidince 5.2 5.5 litre arası yakıyor, ama şehir içi kısa mesafe işe gidiş geliş kullanım da 10 ile 11 litre yakıyor😂 iş ev arası 2 km ama 3 ışık ve yokuş var. Benzin fiyatlarını düşününce LPG iyidir diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artıları eksileri düşünün.
Civic performans tan memnunsaniz corolladan memnun kalırsınız.
Arka hacim ve bagaj olarak geriye gidersiniz.
Güvenlik donanımı olarak ileri gidersiniz.
Yakıt olarak geriye gidersiniz. Corolla ne kadar ekonomik olsa da lpg ekonomisini ancak hibrit corolla verebilir.
Totalde çok da elinize bir şey geçmez. Yenilemiş olursunuz sadece. Civicle devam ederdim ben olsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katır matır ama sorunsuzluğu ve donanımları başka be full+full bi kaportası zayıf o da zaten olsa d sınıfı gibi :D
Hocam memnunsun işte hiç macera arama :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hocam aynısını düşünüyorum vazgeçtim elime büyük niktar geçerse anca audi mercedes bmw için satarım 🤝
Evet hocam vazgeçtim teşekkürler yorum için ilk önce 2021 36 bin km den 2023 Bin km de sıfır araç japon çok mantıklı gelmişti sonra sonra bende doğru olmadığını gördüm :)
Benzini içmez ama benzin 25, tüp 10 lira. Üstelik tüpe benzin gibi zam gelmiyor.
1.5 corolla direk enjeksiyonlu olduğu için LPG olmuyor. Olanı da pahalı oluyor.
yeni yılda %100 mtv zammı yaparlar. Sizin aracın vergi dilimi düşecek en azından.
2023 garanti bozulmasın diye servise gidersiniz minimum 4-5 binden başlar.
İki araç arasında ekonomi olarak çok fark olur.
arac farkı olarak da bence corollanin yeni kasa olması, biraz daha sağlam ve sorunsuz olması ve adaptif sürüş sistemleri dışında bir artısı yok.
genislik, sürüş pozisyonu, koltuk rahatlığı, performans gibi direk sürüş konforunu, araçla yol yapabilmeyi etkileyen konularda bence Civic daha iyi.
bence civicteki bu ekonomi potansiyeli varken, benzer değerdeki bu değişimden memnun kalmanız zor.
Piyasası çok sağlam, özellikle büyük şehirlerde ben 1-2 haftadan uzun süre ilanda kalan hibrit corolla görmedim. Fiyatı düzgün yazılan şak diye satılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı araç bende de var. Şehir dışı 80 kuruşu geçmez ama şehir içi 2 lira civarı yakar. Eco civicler her anlamda avantajlı. Piyasası olan ne zaman isterseniz hemen elden çıkarabileceğiniz araçlar. Farklı bir Japon aracını tercih etmezdim. Ancak şehir içi ağırlıklı kullanıyorsam ve yakıt kafamı kurcalıyorsa hybrid corolla belki tercih edilebilir ama ben şu an hybrid alacak olsam direkt Qashqai epower’a giderim. Yani Civic sonrası farklı teknolojiler arıyorsak Japonların pek bir cazipliği kalmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam yorum için kesinlikle çok haklısınız 🤝
Hibritlerine baktım normalinden 200 300 bin fazla oda bende yok hocam şimdilik :)
Bu 2021 hondalar şu kaputu yolda giderken dalgalanan, arka çamurluğu kendi kendine göçen, su tutunca boyası kalkan kasadan mı ?
Ondan ise elbette tabii corolloya geçilir. Zaten corollo civicten çok daha iyi ve rafine bir araç. Fakat yeni corollonundan iç mekanı tam bi japon aracı, ne kalite var, ne ergonomi.
Her yer sert plastik hele hele o tavan kaplaması aman yarabbi, kontraplak kesmiş koymuşlar, clio 5’in tavan kaplaması daha kaliteli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla 2 senedir bende hiç öyle bişey görmedim honda civicte kaportası zayıf yol sesi alıyor ama bu kadarını yaşamadım zaten kaporta sağlam olup izolasyon yapsa fiyatı golfü geçer
Üzerine para verseler yine değişmem. Göz var izan var. Fc5 kadar yakışıklı C sınıfı sedan araç yok.
Uzun yolda km de 70 kuruş yaktı daha ne yapsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 26 Haziran 2023; 17:56:29 > -
Hem yakışıklı hem de sorunsuz arıza vermez koltuk ısıtmasından sanrufuna kadar herşey full mevcut başka araçlarda bunlar olunca fiyat uçurum oluyor 🤝
-
merhabalar yazacak başka konu bulamadım.
Bayilerde 2024-23 model corolla var mı bilgisi olan var mı?
yoksa şubatı mı bekliyorlar stokta yok diyor her yer.
-
1.6 olsaydı Corolla girin derdim bu işe ama bu şartlarda değmez.
Corolla daha yumaşak, Civic ise daha oturaklı ve geniş. Fabrikasyon LPG avantajı da cabası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X