Aracım 2021 honda civic otomatik eco elegance 1.6 benzin lpg fabrikasyon 36 binde. satıp üstüne 50 bin koyup bin kmde 2023 corolla xpack sanruflu otomatik 1.5 benzinli alınır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 HONDA CİVİC SATILIP 2023 COROLLA ALINIR MI
-
-
Net şekilde alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle alirdim.
-
1.5 benzinli almazdım 2023 140lık hybridler efsane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradaki fark fiiliyatta 50 olacaksa düşünmeye gerek yok.
Ancak
1. internet ikincile fiyatlarını baz alıyorsanız
2. Sıfır Toyota yı aksesuar satmadan vermezlerse
3. Toyota bayram arkası Temmuz fiyatlarında ciddi bir artış yaparsa
Hesap şaşar
Corolla civic den daha kaliteli hibrit tavsiye ederim
1.5 motorlu versiyonu kesinlikle tercih etmezdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bin TL fark varsa alınır tabi. Şunu al bunu al diye tavsiye listesi uzar gider ama hepsinde 50 bin TL'den daha fazla fark olur.
-
Yakıt olarak en az %30-%40 artış farkı olur, performans aynı nerdeyse. Cansız bir motora sahip ikilide. Aracınızın lastik bakım vs durumunu düşününce değiştirilebilirsiniz 50bin tl para degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 25 Haziran 2023; 14:20:17 >
2 araçta birbirinden kötü aksiyon almaya değmez hocam
-
Su devirde LPGli Civic altın değerinde bir araç. Eksiklikleri olabilir ama Türkiye şartlarında kullanması en kolay araç.
Corolla civice göre dar. Uzun boylu biri on koltukta bile sunroof çıkıntısından rahat etmeyecektir. Eğer uzun boylu iseniz hem önde rahat etmeyeceksiniz, hemde arkada rahat ettirmeyeceksiniz. Corolla bakan kişilerin bu husussa dikkat etmesi gerekir.
Corolla hibrit değilse yanından geçmem ama 1.8 leri tadından yenmiyor. Ben kesinlikle 1.5 corolla yerine civic tercih ederdim
1.5 dream x pack en alınası eski 1.5 motora gorede hızlanma verisi 12.1 sn den 11.5 a düşmüş. Ama bence yeni nesil 1.8 140 bg kesinlikle alınır eski hybridden çok daha güçlü 0 100 9.2 sn
Ve baz donanımda bile Toyota safety sense 3 müthiş nimet .bazı markalar en üst donanım da bile sunmayip üstüne opsiyonla satıyor aktif güvenlik sürüş destek sistemlerini
sarı siteden bayiden değil hocam adamlar zamanında ucuza alıp 1 milyon 200 e koymuşlar hepsi şimdi corollayı
Benimde kafamı karıştıran orası lpgde kmde 1 tl falan yakıyor eco modunda corolla benzini içer mi yeni nesil 1.5 motorlarıda lpg ile tam uyumlu değil diyolar
Hibritin piyasası var mı yok mu hiç bilmiyorum o yüzden uzak duruyorum hocam
Hibritin piyasası var mı yok mu hiç bilmiyorum o yüzden uzak duruyorum hocam çok soğuk bakıyorum hibrite
Bence aklınızda en ufak bir soru işareti olmasın piyasasi hakkında
2020 kasa eco elegance civic kullanıyorum sıfır aldım, 1 tl bile yakmıyor km'de. Corolla da güzel araç ama gerçekten içi baya dar gelmişti bana. Civic eco yarım altın gibi araç, ben olsam corolla'ya geçmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 araçta birbirinden kötü aksiyon almaya değmez hocam |
Benzer içerikler
- mazda rx8 alınır mı
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- suzuki swift 1.3 glx
- ppf kaplama ekspertiz yapılır mı
- toyota auris yorum
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- volkswagen tayron 2025
- byd seagul
- byd manisa iş başvurusu
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X