Şimdi Ara

SUZUKİ SWİFT 1.3 GLX HB ALIYORUM, ALDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
128.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bi arkadaşımın arabasını alacağım aracın özelliklerini yazayım, sizlerden yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Araba aile arabası olarak kulanılacaktır, fazla kilometre yapan birisi değilim.

Suzuki Swift 2001 HB GLX 1.3
    otomatik vites
    58000 km
    değişeni- boyası yok
    4 lastik 10 gün önce alındı
    alt takım ve motorda sorun yok
    ön camlar ve aynalar elektrikli
    klima
    alarm
    merkezi kilit
    imb.
    hid. direksiyon
    benzinli
    9750tl ( bana vereceği özel fiyat)

bu fiyata anlaştık,ama ne kapora verildi ne başka bişey.

olumlu-olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum.

YADA ARKADAŞ BU DAHA İYİ diyebilceğiniz araç tavsiyeside olur , 9000TL-10500TL civarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 5 Temmuz 2009; 20:39:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SUZUKI SWIFT 1.3 GLX HB: Kapsamlı Bir Kılavuz

Suzuki Swift 1.3 GLX HB, hem şık hem de güvenilir bir hatchback arayanlar için popüler bir seçimdir. İster yeni bir araç almayı düşünüyor ister 2001 modelini araştırıyor olun, bu kapsamlı kılavuz size ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlayacaktır.

Suzuki Swift 1.3 GLX Özellikleri ve Faydaları

• 1,3 litrelik güçlü ve yakıt tasarruflu motor
    • Geniş ve konforlu iç mekan
    • Günlük kullanım için ideal olan hatchback tasarımı
    • Yüksek güvenlik özellikleri

Suzuki Swift 1.3 GLX Kullanıcı Yorumları

Swift 1.3 GLX sahipleri genellikle aracın sürüş keyfi, düşük yakıt tüketimi ve güvenilirliğinden övgüyle bahsederler. Ancak, bazı kullanıcılar sınırlı bagaj alanı ve orta düzey performansından bahsetmiştir.

Suzuki Swift 1.3 GLX Alınır mı?

Swift 1.3 GLX, bütçe dostu, güvenilir ve şehir içi sürüş için uygun bir seçenek arayanlar için iyi bir seçimdir. Yüksek performans veya geniş bagaj alanı arayanlar başka seçenekler düşünmek isteyebilir.

Suzuki Swift 1.3 GLX 2001 Model Nasıl?

2001 model Swift 1.3 GLX, günümüz standartlarına göre eski bir araç olsa da, iyi bakılmış ve iyi durumda olan örnekler hala güvenilir ve pratik bir ulaşım aracı olabilir. Ancak, daha yeni modelleri düşünmek, daha iyi yakıt verimliliği, güvenlik özellikleri ve teknolojik özellikler sunabileceğinden daha iyi bir fikir olabilir.

Suzuki Swift 1.3 GLX Yorumları ve Öneriler

• Swift 1.3 GLX'in yakıt tasarrufunu artırmak için periyodik bakım ve uygun lastik basıncı önemlidir.
    • Uzun yolculuklar için daha fazla bagaj alanına ihtiyacınız varsa, bir tavan rafı veya bagaj kutusu düşünün.
    • Daha fazla performans arıyorsanız, motor yükseltmelerini veya özel parçaları araştırın.

Sonuç olarak, Suzuki Swift 1.3 GLX HB, pratiklik, güvenilirlik ve uygun maliyetin ideal bir birleşimini sunan sağlam bir seçenektir. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun olup olmadığını belirlemek için iyice araştırma yapmanız ve farklı kullanıcı yorumlarını dikkate almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sizi üzmesi muhtemel tek yönü yakıtı.
    Otomatik olması nedeniyle çok yakıyor.Ama onun dışında problemi yoktur
  • arkadaşım çok az yaktığını söyledi, kendisinin 2. arabası bu .
  • Bizde vardı.Gerçekten yakıyordu yani

LPG'li falan olabilir bilemem ama benzinde gerçekten baya yakıyordu.
    Sizin arkadaşınızın aracı çok iyi bakıldıysa falan az yakıyor olabilir zira biz 2. el aldık bir galeriden
  • @screamer , araç zaten daha 58 000 de ( orj.) almadan önce tüp içinde araştırma yapıyorum. Vardı dediğinize göre aracı satmışsınız, bana düşüncelerinizi aktarırmısınız araç la ilgili.
  • Araç ufak tefek ama güzel.
    En azından bu fiyat aralığında bulunan güzel araçlardan.
    Gidişi falan fena değildir.Yol tutuş zorlamaya gelmez.
    Donanımda güvenlik adına birşey yok maalesef.Ne hava yastığı ne ABS.

Siz isterseniz merak ettiklerinizi sorun ona göre yanıtlayayım
  • araç hakkında fazla bi bilgim yok, bildiklerim genel özellikleri o kadar.

size soracağım, servisleri-parçaları pahallımıdır, çok masraf çıkartırmı gibi şeyler olabilir. Onun dışaında sizin söyleyeceklerinizi bekliyorum.
  • Parça pahalıdır, ama arıza oranı düşüktür, bu fiyata alınabilecek en güzel araçlardan biri..
  • Otomatik almazsanız iyi edersiniz. Çünkü bildiğim kadarıyla fazla yakıyor. Manuel olup ta klimalı olanları tercih ederseniz çok daha iyi olur
  • otomatiklerin fazla yaktığı doğrudur, ama bu arabayı doğru devirle kullanmayla alakalıdır %100.
  • tek nokta enjeksiyolu olduğu içi lpgsi 500lira alınca lpg taktırırsın olur biter
  • accent güzel bir rakip olur bence buna.. tabi illa HB demiyorsanız.
  • Aynı paraya 98 hyundai vardı ama km si 150 bin civarıydı, oda izmirde ama km yüksek olduğu için düşünmedim.

Birde benim baktığım aracın manuel vitesli olanı var dod.com.tr de
    dod.com.tr
    DOD - İkinci Elde Güven. Garantili 2. El Araba, Araç, Otomobil sitesi
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=261138

aradım sordum hatta bi ara gidip almayı bile düşündüm, İzmirdeki arkadaşımın arabasıyla kıyasladığımda burdakini almak daha mantıklı geldi, linkteki swift 104 km de ve boyalı 250 tl lik alt takım istiyormuş. böyle oluncada otomatik vitesli olan İzmirdekinde karar kıldım.

• otomatik swift 3 ileri vitesli şanzıman olduğundan çok yakıyor. tab kendi segmentleri içinde çok yakıyor. o fiyatlara toyota starlet bulunabilir
  • bende arabayı aldığımda tüp taktırmayı düşünüyorum, biraz araştırdım 550 tl civarı tüp maloluyor+trafik..
  • illede japon tavsiyem. daihatsu sirion ve cuore yide düşün.
  • bence km si düşünülürse iyi fiyat.

araba sadece 800 kg, ne kadar çok yakabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.

çok bir şey beklenecek bir araç değil ama uzun yıllar sorunsuz hizmet edeceği muhakkak
  • parça pahalıdır 3-5 sorun olur tabiki, aracı kolay satamazsın onuda iyi düşün alıp hep binicekmisin?
  • hep binecekmisin derken,... binmek için alıyorum. (bende şu an 84 model skoda 120 L var 9 senedir kullanıyorum, motoru taş gibi aba bir çok yerinde çürükler var birde vizesi bitti o yüzden araştırma içine girdim.) kısaca aldığım arabayı uzun süre kullanırım.
  • bugün birisinde aynı araçtan gördüm, sahibiyle görüştüm. gördüğüm araç 2000 modelmiş ve 360 000 km deymiş .. sahibi , şu ana kadar bana büyük sorun çıkarmadı ve hiç yolda bırakmadı dedi. tavsiye ederim al dedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.