Şimdi Ara

SUZUKİ SWİFT 1.3 GLX HB ALIYORUM, ALDIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
128.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selyon

1999-2000 model swift 1.3 glx almak istiyorum klimalı benzinde istanbulda oturuyorum şehir içi 400 yakar mı acaba satmayu düşünen varmı tavsiye edermisiniz

konu aç buraya arkadaşım burada gözükmez...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_351/tt.htm
  • Arkadaşım selam..

bende 3 SUZUKİ SWİFT VAR..

2000 MODEL OLAN MANUEL
    2001 MODEL OLAN OTOMATİK
    2007 MODEL OLAN OTOMATİK

3 ÜDE.. AİLE ORTAK ARACIMIZDIR.. ŞEHİR İÇİ ÇOK BEGENİYORUZ MÜKKEMMEL BİR ARAÇ.
    ARACIN PARÇALARI KENDİNE GÖRE PAHALIDIR AMA..ONUNDA YERİNİ BULDUM İSTERSEN PAYLAŞIRIM.
    MÜKKEMMEL BİR MANEVRA KABİLİYETİ VARDIR.. İNANILMAZ MÜKEMMEL.. BABAMIN ARACI 2011 BMW 520 ONDAN DAHA İYİ MANEVRA YAPABİLİYOR.ANLA ARTIK..
    SORUNSUZ SIKINTISIZ BİNECEĞİN BİR ARABA(ALDIGIN ARABA TEMİZ İSE)
    KOLAY KOLAY ARIZA YARATMAZ.
    AÇIKCASI 2 SUZUKİYE EŞŞEK GİBİ BİNİYORUZ ( HOR KULLANMA ANLAMINDA DEĞİL.. BAKKALA DAHİ GİDİYORUZ ) 2000-2001 MODEL OLAN LPG Lİ...
    LPG Lİ YAKIT OLARAK CANIN YANMAZ...

SON NOT: ARABA HAKKINDA YAZILACAK CİDDEN ÇOK ŞEY VAR..2000 YILINDA SIFIR ALDIGIMIZ 2000 MODEL OLAN SUZUKİMİZE 8 YIL BAKIM YAPTIRMADAN BİNDİK(MADDİ DURUMLAR) ARAÇ TIK DEMEDİ SIRADAN VE DANDİK BİR ARAC DEĞİLDİR.. FİYATINA GÖRE MÜKKEMMEL BİR ARAÇTIR..HAYIRLI OLSUN...

İSTANBULDA OTURUYORSANDA 3 ARABAMIDA GÖTÜRDÜĞÜM SERVİS BOSTANCIDADIR..PİYASADAN UYGUN,KALİTELİ VE HESAPLI YAPAR.. EN ÖNEMLİSİ GÜVENİLİRDİR.. ONUNDA ADRESİNİ VERİRİM İSTERSEN...

TEKRAR HAYIRLI OLSUN...

BU ARADA SON OLARAK BİRŞEY DAHA... BUNUN YERİNE HYUNDAİ AL DİYEN ARKADAŞLAR VAR... SUZUKİ İLE HYUNDAİ KIYASLIYANIN AKLINA ŞAŞARIM... HYUNDAİ,SUZUKİNİN TIRNAĞI BELKİ OLUR...HELEKİ BAHSETTİĞİNİZ MODEL SWİFT 1.3 DEN ASLA İYİ DEĞİL....

KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhshn -- 12 Ocak 2013; 14:24:08 >

• Bugun bende 98 model bir swift aldim arkadaslar,isim nedeniyle arkadaslarimi gonderdim arabaya bakip alsinlar diye simdi yoldalar bekliyorum bende 4 gozle
  • quote:

Orijinalden alıntı: rwmurat

Bugun bende 98 model bir swift aldim arkadaslar,isim nedeniyle arkadaslarimi gonderdim arabaya bakip alsinlar diye simdi yoldalar bekliyorum bende 4 gozle

Hocam hayırlı olsun öncelikle araç kaç kilometrede ne kadara aldınız klima var mı? Ben de bu araçtan almayı düşünüyorum.
  • Sagol hocam,arabam geldi baktim surdum guzel,ufak tefek eksikleri var yasi itibari ile,1.3 glx,150 bin km klima yok 2 cam otomatik merkezi kilit vs hidrolik direksiyon 8.350 ye biraktilar en son.Fazla param yoktu cok arastirdim sahin dogan yerine ne alabilirim diye swiftleri kesfettim, 2 gun icinde kararimi verdim forumlari dolastim,arkadasta vardi baktim inceledim once biraz kucuk gibi gorundu sonra yakit vergisi suyu buyu aklima yatti ilanlara baktim 10 15 aractan eleme yaptim 8500e ikitane vardi fiyat araligim okadardi,onlari da inceledik arkadaslarla oturup simdi almis oldugumun sahibini aradik sorduk aklimiza yatti,bugun gidip aldilar,cok cok iyi bekledigim gibi.en cok sevindigim arkadaslar getirirken 50 tl gaz almislar su an 270 km oldu tupun sari isigi yaniyo hala,120 130 basip gelmisler dedikelrine gore.Ici genis direksiyon debriyaj filan yumusacik,deneme maksatli bi dip gaz yaptim cekisi sasirtti.1.3 araba aldim kucuck diye uzuluyodum ama kullaninca sevinc doldum.Arkadaslarimin da hosuna gitti cok iyi yaptin dediler.aksam ayrintili incleyemedim sabah bakcam sanayaiye felan gidip eksiklerini tanidiklarimizla tespit ederiz ins arkadaslarin gozunden kacmis bi sorunu cikmaz.bana sorarsan an itibari ile tavsiye ederim Gicik oldugum tek sey on cam dugmelerini el freni olan yerin arka tarafina koymuslar her seferinde dugme ariyorum

Suzuki Swift 1998 HB GLX 1.3
    duz vites (vites gecisleri sorunsuz)
    150000 km
    değişeni yok boya tampon da var
    4 lastik bi sure idare eder
    alt takım ve motorda sorun yok sadece gosterilen usta triger kayisini degstrmek iyi olur demis(ayrintili incelemeden sonra netlescek)
    ön camlar ve aynalar elektrikli
    klima yok
    alarm
    merkezi kilit
    imb. yok heralde
    hid. direksiyon
    lpg
    ses sistemi elden gecmesi gerekiyor
    ic kisim gayet temiz
    8350tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rwmurat -- 21 Şubat 2013; 0:55:46 >

• quote:

Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Güzel bir tercih yapmışsınız.
  • Tesekkur ederim cok sagolun
    yas 28 yillar yili alabildigim ilk arabam o yuzden cok sevincliyim
  • quote:

Sagol hocam,arabam geldi baktim surdum guzel,ufak tefek eksikleri var yasi itibari ile,1.3 glx,150 bin km klima yok 2 cam otomatik merkezi kilit vs hidrolik direksiyon 8.350 ye biraktilar en son.Fazla param yoktu cok arastirdim sahin dogan yerine ne alabilirim diye swiftleri kesfettim, 2 gun icinde kararimi verdim forumlari dolastim,arkadasta vardi baktim inceledim once biraz kucuk gibi gorundu sonra yakit vergisi suyu buyu aklima yatti ilanlara baktim 10 15 aractan eleme yaptim 8500e ikitane vardi fiyat araligim okadardi,onlari da inceledik arkadaslarla oturup simdi almis oldugumun sahibini aradik sorduk aklimiza yatti,bugun gidip aldilar,cok cok iyi bekledigim gibi.en cok sevindigim arkadaslar getirirken 50 tl gaz almislar su an 270 km oldu tupun sari isigi yaniyo hala,120 130 basip gelmisler dedikelrine gore.Ici genis direksiyon debriyaj filan yumusacik,deneme maksatli bi dip gaz yaptim cekisi sasirtti.1.3 araba aldim kucuck diye uzuluyodum ama kullaninca sevinc doldum.Arkadaslarimin da hosuna gitti cok iyi yaptin dediler.aksam ayrintili incleyemedim sabah bakcam sanayaiye felan gidip eksiklerini tanidiklarimizla tespit ederiz ins arkadaslarin gozunden kacmis bi sorunu cikmaz.bana sorarsan an itibari ile tavsiye ederim Gicik oldugum tek sey on cam dugmelerini el freni olan yerin arka tarafina koymuslar her seferinde dugme ariyorum

Suzuki Swift 1998 HB GLX 1.3
    duz vites (vites gecisleri sorunsuz)
    150000 km
    değişeni yok boya tampon da var
    4 lastik bi sure idare eder
    alt takım ve motorda sorun yok sadece gosterilen usta triger kayisini degstrmek iyi olur demis(ayrintili incelemeden sonra netlescek)
    ön camlar ve aynalar elektrikli
    klima yok
    alarm
    merkezi kilit
    imb. yok heralde
    hid. direksiyon
    lpg
    ses sistemi elden gecmesi gerekiyor
    ic kisim gayet temiz
    8350tl

klima sonradan takılabiliyor sanırım, yazın konya çok sıcak olur

• Evet sicak olur Konya ama klimayi goz ardi ettim cok aradigim bisey degil ise gidip gelmek haricinde pek binip gezmeye felan vaktim olmuyor zaten is yuzunden,takiliyosa da kim ugrascak bir kac yil binip model yukseltmeyi dusunuyorum simdi idareten aldim aslinda ibiza signolardaydi gozum ama biraz buna binelim bakalim,bakarsiniz uzun yillar bile satmam alisir vazgecemem belkide
  • HAYIRLI OLSN BENDEDE 98 MODEL 1.3 GLX VAR BEYAZ KLİMALI 105BNDE LPG BRC TKTIRDIM İSTANBULDAYIM KÜÇÜKÇEKMECE YAKITI KONUSUNDA KARARSIZIM 28 KURUŞ ÇOK DEİLMİ ŞEHİRİÇİ KULLANANLAR NEDİYO KALİTE USTA ARIYORUM BENDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhshn

Arkadaşım selam..

bende 3 SUZUKİ SWİFT VAR..

2000 MODEL OLAN MANUEL
    2001 MODEL OLAN OTOMATİK
    2007 MODEL OLAN OTOMATİK

3 ÜDE.. AİLE ORTAK ARACIMIZDIR.. ŞEHİR İÇİ ÇOK BEGENİYORUZ MÜKKEMMEL BİR ARAÇ.
    ARACIN PARÇALARI KENDİNE GÖRE PAHALIDIR AMA..ONUNDA YERİNİ BULDUM İSTERSEN PAYLAŞIRIM.
    MÜKKEMMEL BİR MANEVRA KABİLİYETİ VARDIR.. İNANILMAZ MÜKEMMEL.. BABAMIN ARACI 2011 BMW 520 ONDAN DAHA İYİ MANEVRA YAPABİLİYOR.ANLA ARTIK..
    SORUNSUZ SIKINTISIZ BİNECEĞİN BİR ARABA(ALDIGIN ARABA TEMİZ İSE)
    KOLAY KOLAY ARIZA YARATMAZ.
    AÇIKCASI 2 SUZUKİYE EŞŞEK GİBİ BİNİYORUZ ( HOR KULLANMA ANLAMINDA DEĞİL.. BAKKALA DAHİ GİDİYORUZ ) 2000-2001 MODEL OLAN LPG Lİ...
    LPG Lİ YAKIT OLARAK CANIN YANMAZ...

SON NOT: ARABA HAKKINDA YAZILACAK CİDDEN ÇOK ŞEY VAR..2000 YILINDA SIFIR ALDIGIMIZ 2000 MODEL OLAN SUZUKİMİZE 8 YIL BAKIM YAPTIRMADAN BİNDİK(MADDİ DURUMLAR) ARAÇ TIK DEMEDİ SIRADAN VE DANDİK BİR ARAC DEĞİLDİR.. FİYATINA GÖRE MÜKKEMMEL BİR ARAÇTIR..HAYIRLI OLSUN...

İSTANBULDA OTURUYORSANDA 3 ARABAMIDA GÖTÜRDÜĞÜM SERVİS BOSTANCIDADIR..PİYASADAN UYGUN,KALİTELİ VE HESAPLI YAPAR.. EN ÖNEMLİSİ GÜVENİLİRDİR.. ONUNDA ADRESİNİ VERİRİM İSTERSEN...

TEKRAR HAYIRLI OLSUN...

BU ARADA SON OLARAK BİRŞEY DAHA... BUNUN YERİNE HYUNDAİ AL DİYEN ARKADAŞLAR VAR... SUZUKİ İLE HYUNDAİ KIYASLIYANIN AKLINA ŞAŞARIM... HYUNDAİ,SUZUKİNİN TIRNAĞI BELKİ OLUR...HELEKİ BAHSETTİĞİNİZ MODEL SWİFT 1.3 DEN ASLA İYİ DEĞİL....

KOLAY GELSİN

HOCAM AYNEN SİZE KATILIYORUM SUZUKİ HASTASIYIMM SERVİS NERESİ BENDE 98 MODELİMİ BİR BKTIRMK İSTERİM ÇOK YKIYOMU HERHANG BİR SORUN VARMI DİYE

• benimki simdilik guzel biraz benzinde calisiyo sonra tupe geciyo 20 tl gaz aldim az biraz benzin-gaz karisik 140 km gitti tup gostergesi yeni kirmizi yandi,herkesin hosuna gidiyo distan kucuk gibi,icine binince sasiriyolar,bagaja kabin koydum bana az bi alan kaldi ama olsun bagajlik isim olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selyon

HAYIRLI OLSN BENDEDE 98 MODEL 1.3 GLX VAR BEYAZ KLİMALI 105BNDE LPG BRC TKTIRDIM İSTANBULDAYIM KÜÇÜKÇEKMECE YAKITI KONUSUNDA KARARSIZIM 28 KURUŞ ÇOK DEİLMİ ŞEHİRİÇİ KULLANANLAR NEDİYO KALİTE USTA ARIYORUM BENDE

Çok yakıyor bilader. Bende de aynı model glx var. Ben yeni aldım ve bir süredir yakıt testi yapıyorum. Bugün 100km de benzinde 26 kuruş yaktı. Üstelik rampali yokuslu virajli bir yolda. LPG de en fazla 16-17 kuruş yakması lazım. Motorda bir tıkanma ya da ayarsizlik vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arada bendeki 93 model 1.3 glx modelinin tam olarak motor bilgilerini bilen var mı? Yani kaç valftir, kaç beygirdir falan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende suzuki swift 2000 model araç var. aracım sürekli yağ eksiltiyor. 3000 2500 km de bir bir litre yağ ekliyorum kullanılan yağ çeşidi etkili olabilirmi suzuki servisinde 10 50 yağ kullanıldı.sanayide suzuki tamiri yapan bir usta var oda 20 50 yağ olmalı diyor. internette 5 40 yağ diyor iyice kafam karıştı. teşekkürler yardımlar için
  • ben 2yıldır kullanıyorum suzuki hb 98 model 110binde 94 binde aldım çok memnunum arabbadan lpgli iki kere yağ değiştridm
    10 40 kullandım. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama her usta anlamıyor bu arabadan japon ustası bulman lazım.
  • ben antalyadayım eski sanayide usta sadece suzuki tamiri yapıyor. suzuki servisi 10 40 koydu pardon.zaten arabayıda suzuki servisinden aldım. işallah büyük bir sorun çıkmaz bana .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

bence km si düşünülürse iyi fiyat.

araba sadece 800 kg, ne kadar çok yakabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.

çok bir şey beklenecek bir araç değil ama uzun yıllar sorunsuz hizmet edeceği muhakkak

Sehir ici 9,2
    Ortalama 7,1.

Arac hafif ve motor hacmi dusuk ama sanirim 3-ileri otomatik oldugu icin boyle...

Kaynak: http://www.cars-data.com/en/suzuki-swift-1.3-summum-specs/47255

Konu sahibine: Tercih iyi bence , o fiyata duz vitesli Dogan SLX bile bulunmuyor temize, Swfit'ler son derece sorunsuz araclar , ic hacimleri de yeterli. Fiyat ve km zaten olaganustu. Bir tek yakisi biraz uzebilir , ona da LPG takilirsa sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 7 Ekim 2013; 1:27:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamilsen

Arkadaslar bu arada bendeki 93 model 1.3 glx modelinin tam olarak motor bilgilerini bilen var mı? Yani kaç valftir, kaç beygirdir falan...

1298cc (1.3) 8-valf
    Tek noktadan enjeksiyonlu
    5-ileri manuel vites
    68hp guc , 99nm tork.
    Max hiz: 165
    0-100km/s hizlanma: 13.5

ortalama tuketim: 5.8

Yakit deposu: 40lt
    Bos agirlik: 750kg
    Bagaj: 250lt.

20 yillik B-segmenti bir araba icin muthis veriler.
  • swifti inceledim çok güzel araba, özellikle iç mekan,ergonomi müthiş, orta konsol şık,sade ve kaliteli,,, tek eksisi dizeli yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.