Şimdi Ara

2021 Jaguar I-Pace, yenilenen teknolojileriyle sahnede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dış görünüşü dışında pek bir şeyi yok. Ha bir de fiyatı var 

• Arabayı çok beğendim. Togg ile özellikleri çok benziyor. Bu aracın fiyatı 727.552 TL olduğuna göre yerli araç 400binden aşağıya gelmecektir.

• fiyatı görünce ne yazacagımı unuttum    

• Tweetirde biri vardı adını bilmiyorum. Gece gündüz amerika İngiltere'ye sallıyordu. Ağlamaklı hallerde videolar çekiyordu. Sonra bir baktık ki jaguar marka araba almıştı. O zaman fiyatına "550 bin TL" diye yorum yapanlar vardı. Ancak onun gibiler alır..

• Diyelim ki paran var almak istiyorsun. Dersin ki : araç neredeyse süperspor otomobil gibi hızlanma değerine sabit bu performansa bu fiyat değer. Nasılsa araç şehir dışı görmeyecek her yer radar dolu. Nadir noktalarda 2-3 saniye gazlarım. ( hızlanması iyi olabilir fakat fosil yakıtlı araç gibi kesintisiz 7-8 dakika gazlayamazsın bkz: tesla nürburgring).
    Sonra dedin ki ben çevreyi- dünyayı düşünüyorum , bu araç havayı kirletmiyor !
    Ülkede üretilen elektriğin büyük çoğunluğu termo santrallerden geliyor. Yani aslında sağ cebinden alıp sol cebine koyuyorsun. Anca kendini kandırrsın. Yani aracı yürütmek için yine fosil yakıt kullanıyorsun
    En son dedin ki: ama bu elektrikli yakıtından kar ederim.
    Bu araçla düzenli şehir içi işini görsen senede max 20bin yapabilirsin. Fazlasına şarj etme süren yetmez. Eğerki bunun yerine benzinli aracın olsa 100km/8lt den 20bin km=1600lt = 10bin tl yakıt masrafın çıkar
    İyi de aga bu aracın mtv si senelik 9.500 tl ??.
    Kilometreyi değiştirin, tahmini litre yi yükseltin istediğinizi yapın Ülkemizde elektrikli araç karlı değil- kullanışlı değil- mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• white without pressure W kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi gerçekten benziyor :) modifiyesiz hali

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.