|
2021 Jaguar I-Pace, yenilenen teknolojileriyle sahnede
-
-
Euro olmuş 8TL. ÖTV'si &100, vergisi kaskosu vs bu haberlerle artık hiç ilgilenmiyorum yani ilgilenemiyorum .
-
350k olsa alacaktın da 750k mı fazla geliyor...
not: ötv mtv bilmem ıvır zıvırı konusunda haklısın tabi
-
dış göürnüşünü çok beğendim. Ama fiyatını görünce fiyatını daha çok beğendim
-
"Ülkemizde de satılan Jaguar I-Pace’in şu anki başlangıç fiyatı 727.552 TL. Yeni teknolojilere sahip 2021 Jaguar I-Pace’in fiyatı ise henüz belli değil."
Gerisini okumaya gerek dahi yok. Bu kadar para verip de exotic alacağına elektrikli Jag alana da gülerim anca.
-
Evet alırdım. 350 olsa sıfır almam belki ama 270-300 arasını zorlar 2.el alabilirdim. Ama 750 olunca alma şansım sıfır. ;sadece benim değil, Bir çok kişinin sıfır.Ama gerçek şu ki bu ülkede alım gücü yerlerde, her şeyin en pahalısı en ilkeli ne ararsan burada. 180bine clio'ya anca biniyorsun. Ama bu ekonomi olmasa belki Clio yerine bir a3,1 serisi belki c serisine binebilirdik.
-
Kendin urermedigin surece disaridan alina hersey pahalidir. Ekonomi kotu evet ama kimse uretmedigi icin. 3 e alip 10 a satma derdinde bizim milletimiz imkani olup da kac kisi elini tasin altina sokuyor.
Yerli dedik kazansın büyüsün para dışarı gitmesin. Vestel tv aldik belki 100 tane
Her ay birinde problem cikiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet1905_47
Kendin urermedigin surece disaridan alina hersey pahalidir. Ekonomi kotu evet ama kimse uretmedigi icin. 3 e alip 10 a satma derdinde bizim milletimiz imkani olup da kac kisi elini tasin altina sokuyor.
Yerli dedik kazansın büyüsün para dışarı gitmesin. Vestel tv aldik belki 100 tane
Her ay birinde problem cikiyor.Yerli üretimi tabiki de sonuna kadar desteklerim. Ama öyle saçma fiyatlar var ki, elin gavuru aynı özelliklerde bir ürünü yerli olan ile aynı fiyata satıyor . Yani, yerli kar marjını çok yüksek tutuyor. Böyle olunca da ben ithal mala yöneliyorum. Halkı düşünen yok maalesef. Şu son dönemde gelen faturalar ek vergiler vs hepsinin göstergesidir. Ekonomide 10 senedir 1 tık iyileşme göremedim.
-
e tron varken alınmaz.
-
Aradan gecen onca zamanda şahit oldugum cok şeyi şu an ihtiyac bunlar sıradan tabiki olmasi gerekir diye para harcadigimiz onlarca seyi goz onune getirdigimizde israfi harcamalari gorebilir ve neden ileri gitmedigini anlayabiliriz.uretmeden tuketrrek daha iyiye gitmesi zaten mumkun degil.
Ek. Ayrıca biz milletce calisip başardığımiz biryere getirdigimiz her isi başarı görüp orayi final kabul ediyoruz. Ama olmasi gereken basamak gorup daha ileri tasimaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 23 Haziran 2020; 16:53:46 >
Tam elektrikli ise ÖTV en fazla yüzde 15 arkadaşlar. Kasmayın. Hibritlerde ÖTV yükseliyor. Bu aracın fiyatının yüksek olması Jaguar olmasından kaynaklanıyor ÖTV'sinden değil. Tabi ki insanımızın aç gözlü oluşundan. Amerika'da 70 bin dolardan başlıyor 480 bin lira civarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 23 Haziran 2020; 16:56:16 > -
Bu fiyata bu araba mı alınır larla bunu alacağına x alınırcıların hangi araba kullandıklarını çok merak ediyorum
Acaba Jaguar F-Pace de bir makyaj operasyonu yapar mı? F-Pace 2015 yılından bu yana piyasada herhangi bir yenileme veya makyaj görmedi oda Jaguar'ın ayıbı bakalım sırada F-Pace var mı
-
Bu ulkede malesef Borusan kazigi diye bir sey var.
Yurtdisinda ayni fiyata satilan 2 aractan teki ulkemizde cok daha pahaliya satilabiliyor premium damgasina sahip oldugu icin. Land Rover'da da ayni politikayi izliyor Borusan. Bizim yurdum zenginlerine sorsak ama bu premium der. Alooo yurtdisinda ikisi de ayni orada premium degil mi deseniz anlamazlar.
Bunu yapan bir diger firma da DS. Yurtdisinda Golf Comfortline ile yeni getirdikleri DS3 ayni fiyattayken ulkemizde biri 150bin oburu 250bin liraya satiliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyat vergili hali mi vergisiz hali mi
-
güzel araba olmuş bu vergilerle yine ucuz valla
-
Fiyat ucuz geldi
-
Şu markanın ve modellerinin elitliği beni kendimden geçiriyor.
-
Tasarım olarak da fiyat olarak da her türlü Jaguar I-Pace alırdım.
-
Sonunda jaguarların iç tasarımı fiat bravo sadeliğinden kurtulmuş. Bence gayet güzel olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Euro olmuş 8TL. ÖTV'si &100, vergisi kaskosu vs bu haberlerle artık hiç ilgilenmiyorum yani ilgilenemiyorum .
|
dış göürnüşünü çok beğendim. Ama fiyatını görünce fiyatını daha çok beğendim |
Benzer içerikler
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- truecaller nedir
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- spotify jam nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X