Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni TV almanın arifesindeyim ve A90J 65'' Oled'de karar kıldım. Ancak aklımda burn-in olayı hep var.

Yine de oledin görüntüsünü çok iyi. Bütçe olarak 50k ayırdım. Sizce X95K, Z9K hangisini düşünmeliyim.

Fikirleriniz çok kıymetli teşekkür ederim.

• Elrohir77 E kullanıcısına yanıt

Z9K 8K lcd tv. 8K'ya ihtiyacınız olacağını sanmıyorum ama Sony Z9K Master Series olduğu için çok iyi bir tv yapacaktır o modeli. Ayrıca Z9K 75 inçten başlayacak 65 inç yok. X95K ise 4k lcd modeli. X95K nasıl bir tv olacak şu anda bilemiyoruz ama Sony bu sene iddialı baya. Ama ben size bir tahminde bulunayım, A90J'nin görüntü kalitesi parlaklık hariç X95K'nın da Z9K'nın da önünde olur bence. Oledlerin görüntü kalitesinde bir farklılık var. Ama bu saydığınız iki model de çok iyi olacaktır. 65 X95K'nın fiyatı 2.800 usd olacak çok büyük ihtimalle. Hesabınızı ona göre yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 28 Şubat 2022; 12:40:12 >
  • Bekleyemeyip 75X90J aldim gecen hafta fakat ekran inanilmaz yansima yapiyor. Salon cok fazla isik aliyor ve gunduz neredeyse kullanilamaz hala geldi TV benim icin.

Dun itibariyle aradaki farki verip 75X95J'ye gecis yaptim yansima onleyici ekrandan dolayi ve bugun teslim edilecek cihaz. Ekran icin yorum yapacagim. Merak ettiginiz baska bir konu varsa TV ile ilgili cevaplayabilirim.

• Exheo kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi hem Oled olmasından dolayı üstün görüntü kalitesi ayrıca Master serisi olması nedeni ile A90J almaya karar verdim. Çok araştırdım, inceledim ama gönlüm hep ondaydı. Parlaklık seviyesi bana göre yeterli benim hep arzu ettiğim keskin siyah, gerçekçi renk ve en iyi kontrastı A90j de gördüm.

Aldıktan sonra gerek ilk bakış gerekse uzun kullanım fikirlerimi paylaşacağım.

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu)

Hayırlı olsun hocam. 2021 yılının en iyi tv si seçildi A90J. İsteklerinizi tamamen karşılar kesinlikle. Çok güzel bir tv aldınız güle güle kullanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Fiyatı tuzlu ancak 2021 yılının en iyi televizyonu. Gule gule kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7BA03263 -- 10 Mart 2022; 12:33:17 >
  • Merhaba Sony galiba ışıklı kumanda çıkartmış kumandayı nereden temin edebilirim teşekkürler

Hayırlı olsun güle güle kullanın Oled çok ayrı bir dünya asla pişman olmazsınız görüntü kalitesinde uçurum fark var.

• Merhaba Toshiba tv ikinci kez çöp oldu ve ben de arayışa çıktım.
    Bütçem 10 - 11.000 TL

Philips The One 50"PUS8506

Sony KD-50X81J

Bu modeller arasında kaldım. Film izlemeyi ve oyun oynamayı severim, küçük bir DVD koleksiyonum var, filmleri de ps4 konsol ile çalıştırıyorum.
    Beni üzmeyecek gele hele birkaç sene içinde servis ile boğuşmaya ya da yeni arayışlara itmeyecek bir TV arıyorum.
    Gönlüm Sony den yana ama birkaç olumsuz yorum gördüm ama arkası yok.

Kullanıcı yorumu alabilir miyim ya da onu değil bunu al dediğiniz bir tv var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olethros kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam 75X95J ile 75X90J arasındaki fark nasıl sizce mini led 75X95j değilmi

• Tesekkurler hocam. X95J mini-led degil. Ekran uzerinden yansima onleyici kaplama var ve ekran parlakligi biraz daha fazla. Ayrica siyahlar bence X90J'e ye gore daha iyi. Bir de kumandasinda arka aydinlatma var. Ekranda asiri yansima oldugu icin gecmistim X90J'den X95J'ye ve inanilmaz fark var. Gunduz TV izleyebiliyorum resmen.

X95j deki anti glare oranı daha kalın olduğu için yansıması çok az demişler, Vala süper panel Oled Aldı arkadaş 65A90J ama ne zaman yanacak diye gözüne bakmaktansa 75X95j almak daha iyi geliyor banada. Size toplamda 75X90J ne kadar geldi 95 almak istiyorum ama fiyat hep yüksek, şuan Samsung 65ks9500 kullanıyorum 75 geçmek vaktı geldi ama geç kaldık piyasalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Baya memnunum ben X95J'den ve goruntu kalitesinden. Cok az bir farkla 77A80J alabiliyordum ama Oled burn ve yillar icerisinde renklerin solmasi gibi seyler canımı sıkar. O yuzden su an icin uzak duruyorum Oled'ten.

Yurtdisindayim ben ve buradan bir retail magazadan aldim €2700'ya. TR'ye getirmediler bildigim kadariyla bu modeli.

Gayet güzel modelmiş Mini led olayını ben karıştırmışım X95K Mini led miş siz baktınızmı ?

Kontrol ettim x95j tr de yok olsada €2700 x 16 tl = 43.200 TL :) şuan Media markettte 75X90j 28.500 TL geliyor çok güzel rakam

Oled burn 2022 ile OLED EX gelmeyene kadar hep risk

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Hala 15 gunum var X95J'yi iade etmek icin. Bir ihtimal X95K'nin fiyatlari aciklanirsa ona gecebilirim diye dusunuyorum. Avsforum'da paneli goren birinin baya iyi yorumlari var ama fiyatta onemli tabi.

75X90J'danda gayet iyi bi TV'ydi aslinda. Fakat benim salon neredeyse heryerden gunes isigi aldigi icin asiri parlama yapiyordu. Dolayisiyla gunduz izleyemiyorduk. 1-2 aya daha da duser fiyatlar 2021 modellerin :)

X95K yi baya bir inceleme yazısı okudum şayet varsa şansınız değiştirmek için fiyatta fark az ise tabiki, yurt dışında müşteri memnuniyeti üst kalitede diye biliyorum .

Mini led aldıktan sonra oled gerek yok diyemeyiz ama riskler göz önünü alındıktan sonra , Mini led çok başarılı Birde Sony yapınca :) TLC 65C825 Mini led inceledim baya baya güzel

75X90J den başka şansım kalmadı ama kredi kartı limit artırmak şart oldu .

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.