Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X81j modelini kullanan var mı? Bir sorum olacak.

PVR var yazıyor bu cihazda ama canlı yayını (HDD bağlayarak) durdurabiliyor muyuz ve geri alabiliyor muyuz? Buna göre alacağım TVyi. Sonyye mesaj attım ama zahmet edip cevap vermediler.

• Merhaba sony nin sitesinden bulamadım 65XH9096 Modelinde usb 2.0 mı 3.0 mı var bulamadım, bilen cevaplarsa sevinirim, teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    İki adet usb 2.0 var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim.

• merhaba

SONY KD-50X81J 4K 

bu modeli kullanan var mı tavsiye edermisiniz?

• Merhaba Arkadaşlar. Bir süredir kullanmadığım Sony 85XH9505 televizyona bugün bakınca panelde ek fotoğraflardaki hatayı fark ettim. Sanki panel kaplamasının iç katmanlarından biri erimiş ve dalga dalga olmuş gibi. Görüntüde ve elektronikte bir hata yok ama kaplamadaki dalgalanmanın etkisi izlerken belli oluyor. Yüzeye elimi sürdüğümde hala pürüzsüz, yani yüzeyde de fiziksel bir hasar-bozulma-değişme yok. Sorun nedir, genel bir sıkıntı mıdır, garanti kapsamında mıdır, her türlü bilgisi olanlar yardım edebilirse memnun olurum. Teşekkürler.

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu)

• sertük S kullanıcısına yanıt
    SONY KD-55XH8196 kullanıyorum.

50” edge led
    55” direct led

Diye biliyorum. 55” tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hacidayi H kullanıcısına yanıt

hocam panelde dalgalanma var bu fotoyu atıp bilgi al bence... tahminimce bu garantiye girer çünkü kozmetik olarak belli ediyor kendini

Parlaklığı çok yüksekte kullanmaktan oluyor işte bu tip sıkıntılar her zamam parlaklık 20 de ve enerji tasarruf modu açık orta konumda kullanırım..

• Teşekkür ederim, servis gelip bakacak.

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

HDR dahil parlaklığı en fazla 35 de kullandım. Daha düşükte HDR ın bir anlamı kalmıyor. Esas sorun parlaklık yarısından az (20 gibi) açılacak ise niye 50 parlaklık koymuşlar? Filtre 14 ayda böyle kırışık stretch film gibi olacaksa onun ne anlamı var? Tamamen üretim hatası bence. Bakalım servis ne diyecek?

Hdr tepe parlaklığı otomatik 100 yapıyor zaten ama o formatta çok ısınmadığını fark ettim ben panelin umarım çözerler sorunu sony yetkili servis kadar adi bir servis yok onların anladığı dilden muamale yapmakta fayda var..

• 75x81j ile aranıza katıldım. Mediamarkt gece indirimiyle 17.400₺ ye geldi. PS5 için LG OLED C serisi TV var. Bu sebeple gündelik kullanacağım, Film, video izleyebileceğim ve yanık riski olmayan bu modeli tercih ettim. Sony kalitesine güveniyorum. Umarım yanılmamışımdır :) TV geldiğinde tecrübelerimi aktarırım.

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

Hangi yetkili servis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki projektoru sattim ve TV'ye donuyorum bende. 55XE9305 diger odaya aldim ve salona 75 ya da 85 inch bi Sony bakiyorum. Sadece film ve cok az oyun icin X90J mi yoksa X95J mi onerirsiniz?

• Olethros kullanıcısına yanıt

X95j Ulkemiz de varmi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Projeksiyon neydi başkan

• LG AU810PW'ydi hocam.

@Backstreet yurtdisindayim hocam ben. XJ90 alacagim gibi. XJ95 icin ek harcama yapacak bir sey goremedim kendi kullanimim acisindan sanki.

Sony bence çok doğru bir karar, alabilirsen sony xr77a80j al, böyle bir TV yok...

x95j alınacak tv değil hocam..Tercihen x90j alırdım..Ama bu seneki miniled X95K Tv'yi de beklerdim açıkcası..4 ay içinde çıkar piyasaya..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.