2021 OLED Bravia'lar ilk dağıtımlarına başlamış. Çok güzel, çok... Türkiye'de de 20K TL'den başlar sanırım en az. Varsa talibi, şimdiden hayırlı olsun. X90J bekleyen tayfa bildirdi, söz merkezde :( |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (6. sayfa)
-
-
yeni oledler pcde hdmi 2.1 kabloyla oyunlarda iyi sonuç verir gibime geliyor adamlar akıcı olduğunu idda ediyor 8kmı onu bilemedim
-
A90J ile ilgili incelemeler düşmeye başladı.
Kendisinden son zamanların en iyi tv si diye bahsediliyor.
XR çip çok iyi iş çıkarıyormuş
1300+ Nits verdiği onaylanmış
HDR si muazzammış
soğutma için koydukları Heat sink işe yarıyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasgok
A90J ile ilgili incelemeler düşmeye başladı.
Kendisinden son zamanların en iyi tv si diye bahsediliyor.
XR çip çok iyi iş çıkarıyormuş
1300+ Nits verdiği onaylanmış
HDR si muazzammış
soğutma için koydukları Heat sink işe yarıyormuşUzun omurlu olsun da, almayi dusunelim insallah :)
XH90'daki X1 işlemci bile çok iyiyken; Sony'nin bu övmekten duramadığı XR işlemci nasıl olacak acaba, gerçekten merak ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D2021 OLED Bravia'lar ilk dağıtımlarına başlamış.
Çok güzel, çok... Türkiye'de de 20K TL'den başlar sanırım en az. Varsa talibi, şimdiden hayırlı olsun.
X90J bekleyen tayfa bildirdi, söz merkezde :(
Daha önce de yazdım bu başlıkta, AJ90 oled fiyatlarını 65" için 35binTL den az olmaz diye düşünüyorum. 4000$/3500€/3500£ olarak açıklandı zaten yurtdışı fiyatları.
55" için 25-30bin₺ aralığında olur sanırım giriş fiyatları.
Uzaktan bakar iç geçiririz artık geldiğinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Halen kullandigim TV Mart 2007'de satin aldigim Sony Bravia KDL-40X3500 LCD. Bu TV 14 yildir gunde ortalama 16 saat acik kalmistir. Ocak 2021'e kadar en ufak bir sorunu olmadan, servis/tamir gormeden calisti ve en sonunda 8-10 cm uzunlugunda bir cizgi cikti ekranin altinda. Helali hos olsun 14 sene hemen hergun kullanilan bir elektronik ekipmanin yorulmasi / omrunu tamamlamasi cok normal.
Yeni TV alayim diye bakinirken bu A90J'nin cikmak uzere oldugunu gordum. 65 inch A90J Turkiye'de satisa sunuldugunda hemen almayi dusunuyorum. Turkiye'de satisa cikma tarihi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba?
-
Merhaba, geçmiş olsun.. miadını doldurmuş tabi TV niz. Aynı durumdayız, bende A90J yi bekleyenlerdenim. Çıkma tarihi bir yana TV nin performansı ile ilgili henüz bir inceleme de yok. Yani beklememize değecek mi? onu da bilmiyoruz. Bir diğer önemli husus, fiyatı ne olacak? Tüm dünyada bir çip sorunu da söz konusu. Yani geldiği anda almaya gücümüz de yetmeyebilir. Benim tahminim bu TV ler Mayıs-Haziran gibi gelir yine tahminim, alınacak seviyeye gelmesi Ekim-Kasım gibi olur..
-
bu kanalı takip edebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: natrakbu kanalı takip edebilirsiniz
Kanal linki calismiyor
-
Gelişme var mı sonylerle ilgili ne zaman çıkacağına dair Tr ye
-
Bugün sony yetkili satıcısı çalışanı ile konuştum. Mayıs ayında geliyor dedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: joseph27Halen kullandigim TV Mart 2007'de satin aldigim Sony Bravia KDL-40X3500 LCD. Bu TV 14 yildir gunde ortalama 16 saat acik kalmistir. Ocak 2021'e kadar en ufak bir sorunu olmadan, servis/tamir gormeden calisti ve en sonunda 8-10 cm uzunlugunda bir cizgi cikti ekranin altinda. Helali hos olsun 14 sene hemen hergun kullanilan bir elektronik ekipmanin yorulmasi / omrunu tamamlamasi cok normal.
Yeni TV alayim diye bakinirken bu A90J'nin cikmak uzere oldugunu gordum. 65 inch A90J Turkiye'de satisa sunuldugunda hemen almayi dusunuyorum. Turkiye'de satisa cikma tarihi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba?
aynı dönem almışız kardeş kampanya gibi birşey olmuştu teknosa da bendeki 42 inc olabilir.3 şehir değiştirdik hala taş gibi. ben bozamadım. büyük kızım kardeşine sinirlenip kumandayı ekrana çarpmış siyah lekeler nokta oluştu. rahatsız etmiyor. inanın değiştirmeye kıyamadım. hala aktif kullanıyoruz. o kalıteyi inanın yenilerde göremedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UwaisBugün sony yetkili satıcısı çalışanı ile konuştum. Mayıs ayında geliyor dedi.
Hocam X90J'nin 50" modeli gelecek mi? Sorar mısınız? Haber bekliyorum sizden.
-
XH9096 ya muadil en yeni ve muadil tv modeli nedir ne önerirsiniz? 55 inc
-
X90J ama henüz satışa çıkmadı, ülkemize tahminen Mayıs ayında gelir.
Bilmiyorum hocam -
Arkadaslar sony tvler m2ts acabiliyor mu direkt usbden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X