Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 43 inç hdmi 2.1 destekli modeller ülkemize gelirse tahminen ne kadardan satılırlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme gelmiş parlaklık için o kadar atıp tuttular ama sonuç yine hüsran...

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/a90j-oled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 6 Nisan 2021; 22:59:8 >
  • Stoklara girdiyse bir kaç gün içinde belli olur o zaman fiyatlar.

• Oyhhhşşş

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu)
  • 65x95j yi takibe aldım. Umarım 20k altı olur.

• Merhaba arkadaşlar,

KD-55XH9505 satın almayı düşünüyorum, nasıl bir televizyondur, bu segmentte ve fiyat aralığında bundan daha iyi önerebileceğiniz bir SONY tv var mıdır?

Cevap yazanlara şimdiden teşekkirler.

https://www.sony.com.tr/electronics/tv/t/tv

• Hayri.Beser H kullanıcısına yanıt
    Ben olsam XJ serisinin çıkmasını beklerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayri.Beser H kullanıcısına yanıt
    Hdmi 2.1 yok. Konsolunuz yoksa yerinizde olsam yeni tvlerin çıkmasıyla birlikte bahsettiğiniz tvyi alırdım. Xj filan para dayanmaz yeni tvlere

• coda kullanıcısına yanıt
    Yanlız düşündüğü tv 13000 lira şuan
  • Turgut Şahintaş LEGTN T kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden yenilerin çıkmasını bekle dedim ya yeniler 16 dan ciktiginda bu 11-12 ye düştüğünde gözü kapalı almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coda -- 8 Nisan 2021; 18:0:38 >
    Xj90’nın fiyatı 13000 geçmez xh95 11’e düşşe bile yeni işlemci ve hdmı için yeni model düşünülebilir.Ayrıca 2 sene öncesinin tvlerin teşhirleri bile 7-8 bin bandında satılıyor.Xh95’in fiyatının düşeceğide muamma.
    Ben xj95 in gelebilme ihtimaline karşı demiştim. Valla çıplak gözle görmeden büyük konuşmamak lazım ama xh95 ile xj90 arasında tercih yapacak olsam sanırım xh95 i tercih ederdim hatta biraz daha pahalı olsa bile. Ayrıca sonyden bahsediyoruz. Fiyat konusunda kimse eline su dokemez maşallah!

• Helal olsun adama valla, cebinden verip almış TV'yi çoğu kişide yokken : D

Seviyom bu kanalı.

Oyunla işimiz yok hocam. Normal kullanım için, film, youtube, tv platformla vs için kullanacağız. Bu kategoride en kalitelisini almak istiyorum.

Çok mu?

Sizin yoruma cevap veren arkadaşımız yeni tvler çıkınca bunun fiyatı düşer demiş, siz de aynı mantıkla mı bunu dediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coda

Hdmi 2.1 yok. Konsolunuz yoksa yerinizde olsam yeni tvlerin çıkmasıyla birlikte bahsettiğiniz tvyi alırdım. Xj filan para dayanmaz yeni tvlere

Oyunla işimiz yok hocam. Normal kullanım için, film, youtube, tv platformla vs için kullanacağız. Bu kategoride en kalitelisini almak istiyorum.

Bir de, bu model için hdmi 2.1 güncelleme gelecek veya geldi gibi bir şeyler okumuştum. Ne derece doğrudur, bilginiz var mı.

1000-2000 lira düşük olması önemli değil hocam, aciliyet var ve ayrıca bu konuda sizin gibi işi bilen arkadaşlarımızın önerisini dikkate alacağım. Bu kategorinin en iyi televizyonunu almak istiyorum. Bir de, yukarı da yazdım hdmi 2.1 firmware update geldi mi bu modele bilgin var mı.

• RNNN kullanıcısına yanıt

Muhteşem televizyon olmuş, nesi hüsran

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.