okuyup anlamak bu kadar zor olmamalı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (9. sayfa)
-
-
Hocam Oled in dediğiniz gibi parlaklıkta hala istenen seviyelere çıkamaması ve burn in riskine kalıcı bir çözüm bulamaması gibi sorunları mevcut ama hemen hemen tüm panelleri deneyimleyen birisi olarak film ve oyun için bana göre en iyi tercihte şu an için Oled dir. Herkesin merakla beklediği micro led de bekleneni vermedi, umarım ilerleyen yıllarda daha iyi hale gelir de micro led e geçeriz topluca:)
-
hocam film için aynı fikirdeyiz o tablo gibi görüntü ledin kralıda olsa yok olmuyor ama oyun konusunda parlaklık olmadan sanki bişey eksik kalıyor...
şu fotolara bakarsanız ne demek istediğim daha net anlaşılır
ama
-
Hocam karanlık olan ilk Spider oyunu herhalde:)) Bende CX var onda fark daha da dramatik olacaktır:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam..cx ile kaydadeğer bi fark olmaz parlaklıkta çünkü aşağı yukarı tüm pencere parlaklık değerleri çok yakın birbirine...benim beklentim yüksekti bu tv den bazı arkadaşlar 1000nitlerden bahsetti ama demekki olmuyor :)
-
Hocam şimdi sende şöyle bir durum var 55 inch istiyorsun. Şu an kuşkusuz en iyi LED TV xh9505 ancak fiyatı şu an dezavantaj nedeni ise daha uyguna cx oled var. Açıkçası bu boyutta fiyat performans olarak kendi şahsi fikrim cxten yana olurdu. Ancak 65 inch tercih edecek olsam kesinlikle xh95 alırdım. Eğer izleme mesafeniz 3 MT civarı ise 65 inch xh95 i değerlendirin derim. 55 ile arasında 3 bin civarı bir fark var. Oledde ise bu fark 7-8 bini buluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumun için. Oled ile ilgili çok şikayet olduğu için vazgeçtim. Salonumuz 5-6 metre civarı o yüzden çok da büyük tv almak istemedim. Saygılar.
-
Sony Türkiye nin sitesinde XJ92- 93 diye ne olduğu belli olmayan modeller var xj95 yok, şaka mı bu? Gelmeyecek mi tepe model Türkiye ye? Ayrıca bu xj93 nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6
Sony Türkiye nin sitesinde XJ92- 93 diye ne olduğu belli olmayan modeller var xj95 yok, şaka mı bu? Gelmeyecek mi tepe model Türkiye ye? Ayrıca bu xj93 nedir?Selamlar,
XJ92 - 93 gibi modeller, tamamen X90J ile aynı modeller. Sadece ayakları / stand kısmı çok farklı tasarımlara sahip.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DSelamlar,
XJ92 - 93 gibi modeller, tamamen X90J ile aynı modeller. Sadece ayakları / stand kısmı çok farklı tasarımlara sahip.
Alıntıları Gösterteşekkürler hocam bilgi için, peki sence Sony sitesinde x95j nin olmaması gelmeyeceği anlamına mı geliyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6teşekkürler hocam bilgi için, peki sence Sony sitesinde x95j nin olmaması gelmeyeceği anlamına mı geliyor?
Alıntıları Gösterİhtimâl dahilinde hocam :(
-
Hala satışa sunulmadı.
Xh9505 ile j90 ın karşılaştırma videosu var akıllara zarar fark var... j90 ı güçlü işlemciye rağmen kasten kısmışlar bence. 2020 xh90 ile de neredeyse hiç farkı görünmüyor çünkü..
Panel farkı işte hocam işlemcide biyere kadar xh95 cok güzel hayran kaldıgım oled harici tv umarım bu yıl x95j gelir
daha ne kadar fark olsun hocam :) işlemci çağ atlamış xh90 kaldırılan smooth gradition özelliğinin ortaya çıkardığı bantlanma sorunu düzelmiş görüntü işleme algoritması değişmiş aynı resimdeki farklara bakın bunlar alt üst model değilki aynı modelin devamı xh95 gibi tv yapsalardı xj95 i kime satacaklardı :) yani şu fotolara bakıp pek bi fark yok demek...
-
Tam anlayamadım açıkçası. Yeni gelecek modeller, bir önceki jenerasyondan daha mı kötü sonuçlar veriyor yukarıdaki arkadaşımızın dediğine göre?
-
quote:
Orijinalden alıntı: icarusdreamTam anlayamadım açıkçası. Yeni gelecek modeller, bir önceki jenerasyondan daha mı kötü sonuçlar veriyor yukarıdaki arkadaşımızın dediğine göre?
Hayir daha iyi diyor arkadas yeni nesil icin.
Bugun güzel indirim yaptı sony stok boşaltıyolar yakında yeni seri gelir 75xh9096 14700 e aldık arkadaşa
Fiyatları çok merak ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X