Hocam nereden aldınız? |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (10. sayfa)
-
-
marmara park mm den hocam sony nin yaptıgı indirime ek magaza indirimi yaptırdık 65A8 22400 - 75xh95 icinde 19500 fiyat aldık kapalı kutu hepsi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pesin fiyatli tek cekim olarak mi yoksa taksitli mi bu fiyatlari aldiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 taksit hocam peşin taksit farketmez onlara
65xh90 ek indirimle 11 e gelir iyi fiyat bu fiyatlara 65 alırmıyız bu kurlarla bilinmez 8600 e xf90 almıştık şimdi hayel
75xh9505 18.000 Tl fiyat aldim ben bugun..
Mmarktan mı aldınız fiyat ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam,vatan da ayni fiyat..
Bomba fiyatmış gercekten tv zaten süper
Mustafa,65xh9505 kaç para bilgin var mı?
Sanki yanlış başlıktasınız gibi geliyor bana arkadaşlar 🙏 2020 Model olan TV leri burada paylaşmayalım derim. -
Hocam nette 14900 lerde mm de 14 e gelir die tahmin ediyorum 1 yıldır kullanıyoruz hocam siyahlar olsun renkler hız zirve hocam hayranım ben 16100 den almıştım 14 lere kacmaz derim
Eyvallah sağolasın.xe9305 ten iyi mi ne dersin:)o efsaneydi biliyosun
hocam xe9305 rakibi yoktu xh9505 gelene kadar ama led in geldigi son nokta bu cihazlar hocam dahası yok artık oled e gecilmesi lazım bu kurlarla nasıl olcak bilmiyorum a90j 4000 dolar türkiye fiyatı 40 bin olur
Bu kurlarla zor tabi.fahiş fiyatlar var.oled başka bi dünya yanık problemi tam olarak çözülse daha güzel olacak ama ben yine led tarafındayım.parlak ekranı sevdiğimden.xh95 i almalı o halde:)sağlıcakla
Sony bayisiyle ya da müşteri hizmetleriyle görüşen var mı? Yeni modeller ne zaman satışa sunulacak diye.
quote:
Orijinalden alıntı: ali119
Sony bayisiyle ya da müşteri hizmetleriyle görüşen var mı? Yeni modeller ne zaman satışa sunulacak diye.Kime sorsam "Mayıs" cevabını alıyorum.
-
X95J Amerika'da Haziran ayında çıkacak diye biliyorum, Türkiye'ye en erken Temmuz ayında gelir. X90J serisi ise Mayıs ayında buraya gelir sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
X90J bayram sonrası muhtemelen satışa çıkacak
-
A90J Gelecekmi ve fiyat ne olur tahmininz 65 inc 55 inch ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X