Şimdi Ara

2021 tayfa çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bu zamanlarda forum efsaneydi. Havada uçan tyt 169 ayt 96 netler. Marmara üni özel hocamdan sınav, 1.oldum ama mezunları göstermiyolar falan off güzel zamanlardı. Simdi kimse konusmuyor

• Aynı yorumu geçen yıl için ben de yapmıştım.
    Forumun bilinirliği azalıyor bence.
  • Facebook'taki platformlarda da durum böyle, Telegram'da da hatta o değilden girdiğim Discord sunucularında da. 2021 tayfa olarak sönük kaldığımız doğru, 2022'de bizden de kötüsü geliyor. Geçen sene 11. sınıftayken her gün 10 12 tane 11. sınıf tavsiye/soru konusu okurdum. Bu sene 11'e rastlamıyorum bile neredeyse xd

• telegram pdf kanallarında herkes 90+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 11 Aralık 2020; 15:11:13 >
  • Herkes ders çalışıyor trole zaman yoj
  • İnsanların vakti yok herkes harıl harıl asılıyor
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

@jasperrelax Nereden biliyoruz herkesin harıl harıl çalıştığını Allah aşkınıza... Geçen sene son aylar çalışmıyordu kimse de şimdi mi çalışmaya başladı? Ayrıca okul vs. de yok. Yani daha çok vakitleri var insanların.

Forum eskisi kadar kullanılmıyor sadece, abartmayın.

• Geçen sene son aylar çalışmıyorum kim dediyse sizi kandırmış hocam. Yığılmaya bakın görün.

• Geçen sene son aylar kimse çalışmıyor muydu? Avut kendini
  • Çunku burda genelde gercek ve herkesin hosuna giymeyecek seyler konusulur.Gerçeklerden kaçan sayısı giderek artıyor.Çunku onun hosuna gidecek seyi soylemen lazım.Onu da mri koç yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.