Şimdi Ara

2021 Tıp Tercihleri Ana Konu Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
8
Favori
9.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçmalamayın eğer tıp istiyorsanız mezuna kalmayın uludağ da esogü de dedikleriniz arasında iyidir

• 9.1 k siralamam var nereyi önerirsiniz ayrıca izmir sbu 3 sene egede okuyacak çok cazip geliyor adana sbu de 3 yıl ÇÜ de diğer 3 sene de şehir hastanesine geçecek ki cukurovadakiler balcaliya gidecek şehir hastanesi her yönüyle balcalidan iyi izmirde de benzer bir durum var Kocaeli pek düşünmüyorum samsun hakkında pek bilgim yok simdiden teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuz Eylül tıp mi İstanbul sbü tıp mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23.832 e tıp gelir mi ? Sizce bu sıralamayla güzel ünide diş mi yoksa kötüde olsa bir tıp fak. mi okunmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Şahin Yılmaz -- 2 Ağustos 2021; 23:5:16 >
  • OddNegotiator O kullanıcısına yanıt

Gülhane seç kafa rahat hem kaliteli hem de cok zor değil

• merkezvartegetvarcekdik M kullanıcısına yanıt

dokuz eylül

• çok kişisel bir soru, diş ve tıpı iyi araştırın ikisinin de iyi ve kötü yönleri var ben hiç diş düşünmediğimden bilemeyeceğim

• Akdeniz Tıp ve Antalya ile ilgili sorusu olan dostlar özelden ulaşırsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackks66 -- 3 Ağustos 2021; 6:37:21 >
  • Gülhane düşünmüyorum, aybü ing ile Bursa Uludağ arasında kaldım. Bursa Uludağ ilk senelerde çok zorluyormuş diye duydum. Aybü de İngilizce ve kimle konuşsam tıpta ingilizce cok gerekli değil dediler. Çok kararsız kaldım.
    Hangisini tavsiye edersiniz ?

• Merhaba 8.4 k sırlama var izmir sbu düşünüyorum ama akredite değil tepdad tarafından .
    Çukurova ile arasında kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rivsumi R kullanıcısına yanıt

Hocam çok gerekli değil ama daha avantajlı mı ona bakmak lazım son çıkan kaynaklar vs İngilizce çıkıyormuş ayrıca 1 dil daha öğrenmiş oluyorsunuz tercih meselesi

• sıfırbiriki S kullanıcısına yanıt

sbü İzmir, son 3 sene izmir şehir hastanesine mi gidiyor?

• Eğitimi olarak ikisini karşılaştırma şansınız var mı ?

Bide bilginiz var mı hocam ingilizceden türkçe tıpa geçebilir miyim ? Yada buradan marmaraya geçiş yapabilir miyim

Eğitim olarak yakındır, İngilizce tıptan Türkçe tıpa yatay geçiş sanırım yok

• var, sıkıntı olmaz, ortalama önemli

• LASTDOCTORO L kullanıcısına yanıt
    1. sınıftan başlıyorsun o zaman?

Bakınız ingilizce kesinlikle gerekli ve olması gereken eğer türkçe okusanız bile ingilizce öğrenmek zorundasınız, yoksa hiçbir zaman iyi bir doktor olamazsınız. Son çıkan makaleler, kitaplar, konferanslar hepsi ingilizce. Burada soru işareti olan şu, okul ingilizce eğitim verebilmek için yeterli mi? Hocalar ingilizce anlatabilecek mi, bunu aybüdeki öğrenciler ile konuşun ama tahminim bu konuda pek başarılı olamayacakları yönünde cerrahpaşa ve hacettepede bile ingilizce eğitim verilirken zorlanılıyor

• moderna21 M kullanıcısına yanıt

çukurova yazardım

• LASTDOCTORO L kullanıcısına yanıt

İngilizce'nin öneminin farkındayım hocam gerekli değilden kastım eğitim dili olarak ingilizce okumak yoksa günümüz dünyasında İngilizce olmadan neredeyse hic bir sey olmuyor

• Aybü'den tek konuşabildiğim kisi bu sene mezun olmuş. Onun dışında çevremde çok kisiye sordum ama okuyan birini bulamadım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.