Şimdi Ara

2021 VW Polo Life vs 2022 Skoda Fabia Premium (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fabia 1.5 TSİ 150 HP’ye bindim, TR’de sayılıdır sanırım, roket gibiydi araç. Kasa hafif motor güçlü C / D segmenti araçlar kısa süreli şoka uğruyordu :) cüsseye bakıp aldanmamak lazım…

Bu arada Polo Life gerçekten yakışıklı ve dolu…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fabia Kasa tipsiz bence. Bende Polo tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia 1.5 TSI olduğunu gördüm...

Abauww... çok keyiflidir bu ... 2021 VW Polo Life vs 2022 Skoda Fabia Premium 

2021 VW Polo Life vs 2022 Skoda Fabia Premium
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

hayirli olsun hocam. dogustan mi aldiniz? birde yakit tuketimi nasil? bende almayi dusunuyorum

• ugur3435 kullanıcısına yanıt

sağolun. avekten aldım. yakıt tüketimi iyi ancak performans için aldım ben. tüketim kasmayacağım.  araçta birtakım trim sesleriyle uğraşıyorum ama yine de almanızı tavsiye ederim. 1.3 tce clioyu tokatlıyor fabia. performansı çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Ekim 2022; 22:48:53 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

1.5 TSI 150 hp değil mi o araç. Bastığınız da fena gidiyordur . Araçta çok ağır olmayınca uçuyordur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

evet audi, bmw, mersolara kafa tutabiliyorum. 2021 VW Polo Life vs 2022 Skoda Fabia Premium 

• merhabalar, ben de geçen ay 1.5 fabia dan yana kullandım tercihimi. malzeme kalitesi olarak polo mutlaka daha iyidir ancak perf ve kullanım zevki ön planda tuttum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.