Şimdi Ara

2021 yılında çıkacak olan konsolda Xbox'a özel oyunların listesi yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine bazı kıskanç arkadaşlar damlamışlar Xbox haber başlığına. Bir oyunun sana hitap etmemesi o oyunun kötü olduğu anlamına mı geliyor? Göz önünde olan her yerde reklamı gösterilen oyunlar dışında biraz da şöyle diğer oyunlara göz atın diyeceğim ama işte insanda bir zevk olacak, zevksiz insanların yorumları da pek çekilmiyor be kardeş! Ha ama madem öyle oyun istiyorsunuz sadece şu duyurulan listede bile şu oyunlar piyasayı sallayacak tipte güzel oyunlar:

Halo Infinite
    The Ascent
    The Medium
    Psychonauts 2
    Scorn
    Warhammer 40K: Darktide
    CrossfireX
    The Gunk
    Microsoft Flight Simulator
    Twelve Minutes

Gerçi bazı fanboylara bunları anlatmak için verdiğimiz zamana yazık, Xbox'ın neden stokta olduğuna bağlamış tüm Dünya'da stok yokken. Bak bu listenin dışında 23 tane oyun stüdyosundan oyun gelecek Bethesda oyunları dahil o zaman ne diyeceksin? Yav ama bunlar Pc'ye de geliyor mu diyeceksin bu sefer? Fanboyluk işte ne yaparsın be kardeş sürekli bir bahane sürekli bir yerme çabas!

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Liste fiyatına satılan bir yer var mı? 6 küsürleri geçtim ilk liste fiyatı olan 8 binleri bile göremedim. En ucuzu 10bin+

https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu.html

şu an 7500 resmi garantili fiyatı bu ve stokta var ama trendyolda 6600 gibi fiyatlar oldu

• Anlaşıldı xbox yine God of War, Horizon Forbidden West, TLOU2'yi geçemeyecek. Bu yıl da GOTY'i Sony alırsa RIP xbox diyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.