|
Bildirim
Ağırlıklı olarak online oyun oynayan biriyim. Xbox live hizmetinden oldukça memnunum ayrıca fiyat olarakta oldukça uygun. Ps5 ı sadece exc. oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Iki markayida seven biri olarak gereksiz laflar hoş olmuyor. Iyi oyunlar. |
xboxda oyun yok yaaaww
|
Rica etsem türkiye dışında stok olan yer söyler misiniz?avrupa ve amerikada bulamadım bir türlü. Almak için arayistayim. Bildiğinizi paylasirsaniz sevinirim. |
Bu listenin haricindekiler de var henüz. Güzel, yap gamepass bak keyfine. Kaliteli indie ler aralara serpiştirilmiş 1. Parti 3A lar. Gayet iyi seviyorum bu Gamepass'i..Uzat bacakları bas Download a :) Tüm bunlar dışında 3. Party oyunlarda geliyor yanlarında. Napıcam PS5 alıp 8 yıl gow veya last of us mu beklicem gelsin diye. Oyun oynamak için alıyorum makinayı süs dursun diye değil. Baktığın zaman bu oyunları yada benzerlerini ps de alacak olsam dünya para çıkacak cepten gerek yok.. Oyunsuz konsolmu alınır arkadaş al xbox bak keyfine... Oyun yok ps de oyun. Bak şimdi The Medium a basacağız uzanıp.. Sonra Stalker 2 ye basacağız misss..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Rica etsem türkiye dışında stok olan yer söyler misiniz?avrupa ve amerikada bulamadım bir türlü. Almak için arayistayim. Bildiğinizi paylasirsaniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Ocak 2021; 15:22:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sadece bu oyunların trailer'ını izledim.
İnsan şu oyunları yeni nesil için yapmaya utanır yahu, bunlar için harcanan zamana yazık. Çöp oğlu çöp oyunları yeni nesil diye çıkartmaktan bıkmadılar, lanet olsun bunların zihniyetine. edit: diğer çöpleri de izledim. Geri kalana bakmaya gerek yok, şu listeden toplasanız 2 oyun çıkar, Halo ve Flight Simulator oynanır o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 17 Ocak 2021; 15:9:5 > |
|
Amerika ve avrupadan getirtme şansım var tanıdıklarla,o şekilde 4bin civarına gelecek konsol. Hemen hemen burdaki fiyatına yanına ps5 digital almayı planlıyorum. Sanırım sadece turkiyede stok olmasını kastettiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ağırlıklı olarak online oyun oynayan biriyim. Xbox live hizmetinden oldukça memnunum ayrıca fiyat olarakta oldukça uygun. Ps5 ı sadece exc. oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Iki markayida seven biri olarak gereksiz laflar hoş olmuyor. Iyi oyunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunlar Xbox'a özel kalsın zaten de bu F. Simulator 2021 olanı mı çıkacak da Xbox'a özel olacak o kısmı anlamadım? |
|
|
|
The Medium, Halo, DarkTide, Flight Simulator sadece dişe dokunur oyunlar olarak gözüktü banada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |