Şimdi Ara

Marvel film ve dizileri hangi sırayla izlenir? (2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
18
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sezenist.com/marvel-film-dizi-izleme-sirasi/

Gerçek liste bu arkadaşlar, what if dediğiniz şey mesela doğrudan mcu ya destek veren bir animasyon değil

Punisher ve agents of shield arasındaki tek bağlantı da ileride quake olacak kızın sadece bir bölümde microchip diye eski bir arkadaşım vardı demesi.

Ayrıca hawkeye dizisi black widow dan hemen sonra izlenmeli, blackwidowun zannedersem end creditsinden hawkeye bağlanıyor

Ayrıca ben şunu farkettim dilerseniz çıkış tarihlerine göre izleyin dizi ve filmleri, çok da farkeden bir şey yok yani kendinizi kasmayın bir listeye göre izleyeceğim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süpersin hocam çok güzel bir çalışma olmuş

• le_tatative kullanıcısına yanıt

sıkarlet ablam için de mi izlenmez diyon yani?

• Spoiler spoiler

Filmler cikis tarihiyle izlenir. Siz 2. Film olarak captain marvel izlerseniz infinity war after credit'i hicbir anlam ifade etmez. Ya da fury'nin gözü niye öyle bilirsiniz avenger'den önce. Ayni sekilde avengers'te loki'nin öldürdüğü ajani yillar sonra tekrar görüp sevinme şansiniz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayınOzi -- 28 Temmuz 2022; 18:40:21 >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Fantastik bilim kurgu seviyorsanız epey epey uzun bir süre götürür bu filmler ve diziler sizi 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
    Filmleri çıkış tarihi ile izlenmeli bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mevludcan M kullanıcısına yanıt

Doğru liste bu, haberi yapılan liste eksik.

Ortalama 100 adet film. Her film minimum 2 saat sürse 200 saat eder ve tüm seriyi bu sırayla eksiksiz izleyebilecek kişiyi ayrıca alnından öpmek gerek.

• Amaç Disney plas reklamı yapmak yoksa kim uğraşır bu kadar uzun listeyle.

• Direk disney+ alın deseydiniz ya bu kadar uğraşmasaydınız reklamla. Ayrıca disney+ da tüm marvel filmleri yok. Telifini ellerinde bulundurdukları foxkids çizgi filmlerini bile doğru düzgün eklememişler. İnternetten bedava izleyebiliyorsunuz ama parasını verdiğiniz yayın servisinde yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çoğu kişi bilmez agent carter dizisini. Keşke 3.sezon gelseydi öyle olması üzdü

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum evet ya

Emeğine sağlık hepsini izlemesem de. Sürekli dizi ve film baydı tony satar ile kara dul aşkım Scarlet ölünce bıraktım

• Runaways, Cloak & Dagger, Netflix dizileri ve Sony'nin "Villainverse" evreni, kısacası direk "produced by Marvel Studios" şeklinde gelmeyen hiçbir yapım canon olarak MCU'ya dahil değil hocam, onları listeden çıkarsanız daha iyi olur. Daredevil'in yeni dizisi "Daredevil Reborn" duyurulduğunda özellikle sorulan bir konuydu ve Netflix dizilerinin evrene dahil olmadığı net bir şekilde söylendi. Runaways ve Cloak&Dagger için de aynısı geçerli, o diziler de canon olarak evrene bağlı değil hatta Wandavision dizisi Runaways, Cloak & Dagger ve Agents of Shield dizilerini direk siliyor.

• filmleri faz 1, faz 2, faz3 olarak izlemek daha mantıklı

• le_tatative kullanıcısına yanıt
    doğru,

• Tüm marvel dizileri ve filmleri kronolojik olarak değilde faz olarak sıralaması varmı?

• işte bende bundan bahsediyorum lütfen eğer biliyorsan buraya yazar mısın film ve dizileri çıkış tarihlerine göre ama eksiksiz bir şekilde

• dostum 1 yıl önce bu listeyi paylaşmışsın yeni çıkan filmler veya dizilere göre Ms. Marvel dizisinden sonrasını da yazabilir misin

• Dizilerde What İf? 2. sezonu, Lokinin 2. sezonundan sonra izleyin en azından sonda gösterilen şeyin ne olduğunu anlarsınız. Hiç etkisi yok ama tam doğru kronolojik sıra isteyenler için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.