Yok küçümsediğimden demedim hocam. Güney Amerika ve Avrupa arasında gidip geliyor tüm Dünya Kupaları. O yüzden Afrika örneğini verdim. Asya'yı gerçekten anlayamıyorum. Çok büyük, güçlü ülkeler var ama nedense son zamanlarda futbola önem veriyor olmalarına rağmen hala daha kayda değer bir şey yapamıyorlar. Bıktım hep Güney Amerika, Avrupa takımları alıyor kupayı. Bir de Asya'dan Afrika'dan çıksın ya! |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (10. sayfa)
-
-
bu penaltıysa maguire'nın pozisyonu 10 defa penaltıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 mac 10 gol. cok iyi basladi turnuva. 2014 ile birlikte en iyi acilis oldu
Bu maç Dünya Kupası maçı olduğunu arkadaki bandodan hissettiriyor. Teşekkürler Senegalliler
Senegal güzel takım. Keşke mane de sakatlanmasaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ah ah nerde 2010 model hollanda
van persie-sneijder-robben-kuyt-van bommel- de jong-van bronckhorst- van der wiel-heitinga-mathijsen-stekelenburg
Gerçek GOAT Ronaldo mu Messi mi bilemem ama bu turnuvada Harry Kane daha ilk maçtan buradayım dedirtti 2 asistiyle. Verdiği katkı Ronaldo'nun, Messi'nin atacağı gollerden daha önemli turnuva için. Daha Mbappe, Neymar gibi isimler de var...
Ben finalde İngiltere - Hollanda bekliyorum ama Hollanda yerine İspanya'da olabilir. Hollanda'yı savunma hattının çok iyi olmasından dolayı yazdım yoksa ileri hattı Dünya Kupası finali seviyesinde değil. Savunması belki de turnuvanın en iyi savunma hattı. Bugün biraz yedek kadroyla çıkmışlar ama savunma hattındaki isimler hemen hemen böyle olur gibi geliyor. Kalede Bijlow, forvette Depay, orta alanda da Berghius yerine daha savunmacı Koopmeiners olsa daha ideal bir kadro olur gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 21 Kasım 2022; 19:52:45 > -
Hollanda’nın bu hücum organizasyonsuzluğunda final göreceğini düşünmüyorum. Sağlam dokunuşlar lazım hocadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu daley blind kimdir necidir? Ayagina aldigi topu hunharca ortalamaktan baska ne vasfi vardir.
Owen Windjal diye cok yetenekli bir cocuk var sol beke cuk oturur.
Maçlarda hiç zevk yok çok kötü
Tribünler de hiç eğlence yok herkes oturuyor
Spiker çok kötü anlatıyor
Cidden uykum geldi izlerken
Turnuvada kaliteli olan tek sey 4k yayin. Trt 4k da efsane goruntu var. Gel gelelim maclarin kalitesi bir o kadar kotu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 21 Kasım 2022; 20:31:50 >
Kaliteli ama daha kaliteli olabilirdi. Bu arada şuan ki maçta ses gecikme sorunu var.
-
Sony xf9005 ile izliyorum goruntu kusursuz suan trt4k da
Turnuva zaten rezalet, bir de şu Afrika takımlarının maçlarını izlemek gerçekten eziyete dönüşüyor. Hiç bir ritme sahip olmayan davulu ve zurnamsı şeyi maçın başından sonuna kadar çalıyorlar. Sadece kafa şişirmeye yarıyor. Başka bir işe yaradığı yok. Abi çalmayın şunları gözünüzü seveyim ya.
-
Spiker çok iyi . Her maçı bu spiker anlatsın
Uzak çekimlerde yani normal kamera çekiminde görüntü kusursuz gibi ama yakın çekim görüntüler veya farklı açılardan pozisyonları gösteren kamera çekimlerindeki görüntülere Tv yaklaşıp yakından dikkatli bakın derim. Bozulmaları fark edeceksiniz.
Ben uydudan izliyorum ve uydu yayında sıkıntı varsa bilemiyorum ama normal maç kamerası dışındaki kamera çekimlerinde bozulmalar var.
-
Hollanda gruptan çıkar ama sonra evine döner. Bu akşam top filan oynamadan kazandılar
-
Takım izleyemedik henüz.Arjantin maçıda yarın öğlenmiş peh.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X