Hüüüüğ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (14. sayfa)
-
-
aynen ondan en son Neymar gözleri yaşlı ağlıyordu sahada. goat gidip teselli etti neyse ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Messi lobisi hojam. Arjantin lobisi diye bişi yoh. Yahudi lobisi ile çok iyi araları kanka bu Messi lobisinin. Katar lobisiyle de kız alıp vermişler.
Messi beleş penaltı harici ne yaptı ya harbiden sahada ciddi soruyorum.
Öyle adam akıllı markajda yapmıyor bedeviler
Arjantin'in Messi'nin çok formda ve motive olması dışında neden arşa çıkarıldığını anlamadım. Sağ kanat Di Maria yokları oynadığı bir sezon sol kanat Papu Atalanta'daki müthiş sezonundan çok uzakta. De Paul da zaten Atletico'da Udinese'deki haline göre çok daha etkisiz bir adama dönüştü sonuç olarak en iyi Arjantin takımı şöyle uçar böyle yakar denecek birşey yok ortada. İngiltere, Brezilya'yı geçtim bir alt kategoriden de Arjantini üzebilecek çok takım var.
-
Brezilya ile karşılaşma durumu var mı bunların ?
Karşılarşırlarsa 3 fark yerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var, arjantinin grubundakiler kötü takımlar gruptan çıkar ama çıktıktan sonrakiler arjantinin eline bebeleri verip gönderirler.
-
Pessi bitik yine. Rezilleri oynuyor. Dua etsinler arap takımıyla karşılaşıyorlar
-
Simeone De Paul'u fena köreltmiş ya.
Ama öyle deme şimdi fanboyları gelir oooo çok güzel pas dağıtıyor muhteşem oynadı forvette oynayan Martinez ya da Dimaria gole çeviremedi gibi saçma sapan argümanlar sunarlar.
Ha bir de kilit pas zırvası var onu demeyi de unutmazlar
-
Arjantin çok kötü oynuyor, bir o kadar da Arabistan iyi oynuyor. Dandik bir penaltı ile önde Arjantin.
-
Asya gafını güney Afrika diyerek düzelten adam gibi spiker
Çok ofsayt oldu ama Sudiler bence gereksiz ofsayt olayı yapıyor. Onu yapmasalar Arjantin zaten pozisyon bulacak halde değil.
Arjantin'in kazandığı penaltının benzeri pozisyon ligimiz de her maç en az 2 defa oluyor. Hiç birinde penaltı verilmiyor. Bu arada pozisyonda Sudi oyuncu tutuyor ama Arjantin'li oyuncuda çok masum değil.
-
Yeter be ofsayt ofsayt
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
1-1 oldu. Arjantin kupayı ancak rüyasında görür bu futbolla.
-
Dönecek demiştim . Arjantinde iş yok güvenin kendinize
Ahahahahagahah pessi dünya kupasını alacak len olm önce arabistanı yenin lan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Arjantin'in kendimi bildiğimden beri savunma hattı hep vasat ya da vasat altı olmuştur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otamendi ve Tagliafico ağır zayıf halkalar Arjantin'de.Acuna neden oynamıyor acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X