2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (17. sayfa)
-
-
net penaltıydı otomendi pozisyonu. vermedi hakemler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 dakikada suudilerden 2 gol yiyen dünya kupası favorisi
-
Messi neden yavaşlatılmış video gibi hareket ediyor anlamadım. Sahada resmen yürüyor. Messiye yakışır bir futbol değil.
Diyorlar ki arjantin kadrosu yetersiz Messi dışında kim var
Şaka mısınız siz.
Bedevilerle oynuyorsunuz ve sahadaki en iyi 5 oyuncuyu say desen şu maçta messiyi koymazsin. Adam Dünya kupası maskotu o hayalet gibi dolaşıyor sahada.
Bu mu lan goat bu mu uzaylı. 28 yaşından sonra bırakın UCL kupasini finali bile yok
Brezilya'da herkesin en az 1 kere kazandığı kupayı 35 yaşında kazanmış zar zor.
Bu mu uzaylı. 3 tane çalınmış ballondor olmasa konuşulacak bir şeyi kalmıyor sözde uzaylının
Getirin oradan bir İsrail takımı Messi kardeşim show yapacak.
-
Son 2-3 yıldır Messi böyle oynuyor. Milli takımlara göre kulüp takımları daha tempolu ve daha ofansif oynadıkları için Messi'nin bu oyunu çok dikkat çekmiyordu
-
Suudi Arabistan’ın kalecisi gerçek mi??
Correa,Almada gibi gereksiz oyuncuları alacağına bari Garnacho'yu alsalarmış keşke , en azından hareket getirirdi oyuna temposuyla.Di Maria ve Gomez ikisi de ağır oyuncular zaten.
-
Sudiler yoruldu. Biraz oyundan düştüler yoksa 3 de bulabilirlerdi bu arada.
-
Altaydan beklediğimizi elin Arap ligindeki kaleci yapıyorsa direkt bizim lige revizyon lazım
Di Maria - Dybala değişikliği lazım. Di Maria cılkını çıkartmaya başladı.
-
Yapıştır şu balon takıma üçüncü golü ya habibi
-
Hakem uydurma bir penaltı daha çalar peppsiciler üzülmeyin
Şu grupta Ronaldo olsa 20 tane gol atardı Arabistan'a
-
Hiç bir takımı tutmuyorum,desteklemiyorum.
Kahvemi aldım keyfine maç izliyorum.Umarım Suudi Arabistan kazanmayı başarır. Kupalara böyle şeyler zevk verir,heyecan getirir bence. İnşallah 15 dakika daha dayanırlar.
Dakika 76 buradan Arjantin maçı alırmı alır imkansız değil ama ne olursa olsun karizma çizildi.
Millet daha kupa başlamadan Messi'yi tek başına şampiyon ilan etmişti adam hakikaten büyük şampiyon 😀🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabistana helal olsun çok güzel kıylıyorlar arjantini. Özellikle kalecilerini tebrik etmek lazım.
-
Adını sanını bilmediğimiz herifler tangocuları maymun etti valla. Sağlam çalışmışlar.
Hadi Allah'ın aslanları Peygamber efendimizin ülkesi hadi 3 ü bekliyoruz YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU AKBARRRRRRR
ALLAHUUUU AKBAAAAARRRRRRRR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 22 Kasım 2022; 14:42:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oyuncularla pek alakası yok. Arjantin Dünya Kupalarında yıllardır düşük tempolu oynuyor. Almanya ile final oynadıkları sene bile temposuzdu oyunları. Ben hala o sene nasıl final oynamayı başardılar çözemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X