Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
151.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ayıpladım Sudileri. İnsan biraz izin verirde Messi Show yapardı. Yıldız oyuncuya hiç saygı kalmamış. Töreye saygı kalmamış. Büyüklere hürmet kalmamış ayıp ya2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• Şu ana kadar favori takımlardan Hollanda, İngiltere ve Arjantin arasında en kötü oynayan Arjantin'di. Araya top dışında hiçbir şey yapmadılar, gollerden sonra orta-kafa-gole döndüler zaten.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Dua et Arjantin yanlışlıkla gruptan çıkmasın. 3 fark demiştim arttırıyorum. 5 fark yer brezilyadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH'IN ASLANLARI GALİP GELDİ. Elhamdülillah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • araplar; sorun Messi değil. Takım olamayış. Herkes lider olmak amacında gibi oynadı arjantin'de.

• ÇAKMA UNİTEDLI DOOM SUS VE PENALDO DEMEYE DEVAM ET 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

HEPİNİZLE DALGA GEÇECEĞİZ HEPİNİZLE 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

Elhamdülillah 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 90+ messi atana kadar... +8 verilen maç +14 oynandı. Messi ve lobisi kaybetti. Araplar peygamber döneminden sonra ilk kez mucize gerçekleştirdi, taş gibi oynadılar 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• Bunlarda icardi başka sebeplerden çağırılmıyor sanırım. Bu kadroda olmamasının teknik,taktik bir sebebi olamaz.

• bu rezil futbolla nasıl 3 sene namalup olabilmişler hayret.

ikinci yarının başında Suudlar 15 dakka topu rakibine vermeden oynadılar. sen nasıl Arjantin'sin ki Suudlara karşı maçın 15 dakikalık diliminde ezim ezim ezilebiliyosun.

sonrası zaten doldur boşalt. Alvarez'e orta açıyolar kafa vursun diye.

Suud oyuncular fizik açıdan Arjantin'li oyunculardan kötüydüler. buna rağmen Arjantin maçı donime edemedi.

• Dakikasını tam hatırlamıyorum sonlara doğru Messi o normalde karşı koyulamaz klasik driblinglerinden birine başladı 2.çalımdan sonra 2 tane oyuncu basıp tertemiz topu aldı o dakikada o atmosferde Messinin ayağından penaltı bölgesinden tereyağından kıl çeker gibi top almak bugünki galibiyetin özeti bence.

Geçen sene İtalya ısınmaya çıktığında korktum diyen malum vasat hoca yerine Hervé Renard gibi güçlü ve karizmatik bir figür başımızda olsaydı şu anda kupada maçımızın gelmesini bekliyorduk.

• Arjantin de kupa hayalinin içine etti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yahu adamlar kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yapan 12 maçta 7 gol atan Dybala'ya bugün süre vermedi laf edilmesin diye zorla çağıdılar Messi kimi isterse o çağırılıyor kimi isterse o oynuyor

• Harley-Davidson kullanıcısına yanıt
    İmkansız. Suudlar çok iyi oynadılar.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

1 maç ile hayallerinin nasıl içine edildi hocam? 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Ronaldo, altı pasta o topları bu kadar harcamazdı

• Hocanın tüm kararlarının tersinin yapılması lazım ki bir şeyler olsun. Messi mi yönetiyor hoca mı yönetiyor bilmiyorum ama her şeyiyle Arjantin berbattı bugün.

• Getirin Arabistan'ı Messi abim şov yapsın

Bunu bile diyemiyoruz pauhahaah

Getirin oradan troyesi

Neymar ve Mbappeye asist yapayimda istatistik kasayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    aynen bu maçta MEssi eskiden yaptığı kadar çalımlar atamadı. eskiden topu aldı mı su gibi akıyodu.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Araplar çok iyi analiz etmiş Arjantin’i. Arjantin ise rakibini küçümseyerek nasıl olsa bi şekilde gol atarız bunlar da hiç bi şey yapamaz diyip gelmişler. Modern futbol bu oyunu kaldıramaz artık.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.