kdb çok iyi bir oyuncu olabilir ama asla bir zidane hatta özil seviyesinde bile olamayacak özil Almanya milli takımının 10 yıl boyunca en önemli 3 oyuncusundan biriydi dünya kupası aldı. kdb ne kuküp takımları ne millii takımda hiç bir zaman Batman olamadı Robin olarak kaldı |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (35. sayfa)
-
-
siyahi onana denilen zorla kendini attıracak belçikada.
-
Benim beğendiğim bir oyuncu ama bu akşam çok çok kötü oynuyor. Gerçi takımın geneli kötü ama Kdb sahada dökülen isimlerin başında geliyor.
-
Kanadalı oyuncu topu uzaya gönderdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanada maçının ikinci yarısı leş. Kanada’ya yazık olmaz umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce sözü geçti mi bilmiyorum ama şurdan 4 takım gelmesi nasıl bir saçmalıktır yahu. Zaten nüfusun %90 ı ilk üç ülkede. Kıtanın tamamı her seferinde temsil ediliyor. Kosta Rika son 6 turnuvanın 4 ünde var. Diğer tarafta 3 kupası olan İtalya yok. Kuzey + güney amerikadan toplam 4 takım katılmalı. Ya da Kuzey Amerikadan 2 takım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Kasım 2022; 23:54:14 >
-
Turnuva adı üstünde "dünya kupası"
Avrupa şampiyonunun dünya kupasına direkt gidememesi gibi bir saçmalık var onu düzeltsinler bi
-
De Bruyne’ın malum leş pas tercihi ve önü bomboşken topu yaylaya yollaması. Almanya ve Arjantin’li oyuncuların son vuruş leşlikleri. Bu turnuva nedense midemi bulandırıyor. Umarım ben saçmalıyorumdur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O saçmalık yüzünden Avrupalı takımlara yazık oluyor. Güney Amerika'dan da daha az takım gelmeli.
-
dünya kupası böyle bir yer sen denizlisporun barcelonayla karşılaşması gibi oluyor bazı eşleşmeler ama denizlispor yüreğini koyar kazanır
absürt örnek ama suudi maçı öyleydi
-
İzlediğim maçlarda arjantin Belçika Hırvatistan beklentinin çok altında. Fas ve kanadayı beğendim
Ben erken ötmüyorum Arjantin çok geç kaldı uyduruk takımlar ile seri yapıp dünya kupasına gelme aptallığının bedelini çok ağır ödeyecekler. Yıllardır bir tek İtalya ve Brezilya ile maç yapılmış diğerleri uyduruk takımlarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-386561231Erken öten horozun başını keserlermiş. :) Dikkat et.
Pessiye tapıp sözünden çıkmayıp onun kurduğu ilk 11 ile ve bu oyunla değil şampiyonluk gruptan bile çıkamazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Zidane olamayacağı aşikar tabii ama Mesut bu yaşlardayken malulen emekli olmuştu.De Bruyne üst düzey futbol oynuyor hala.Öyle bir seviye varsa De Bruyne doğru kıstas değil.
-
-
Güney + Kuzey birleşmeli bence de. Ha keza Asya ve Okyanusya’da.
Güney + Kuzey’den en fazla 5-6 takım gelmeli.
Dünya futbolunda uyduruk takım diye bir şey yoktur. Özellikle milli takımlar düzeyinde. Daha dün Japonya Almanya'yı yendi. Hakeza Suudi Arabistan Arjantin maçı yine güzel örnek.
Akşam da sırbistan brezilya yı yeniyormuş
Dünya kupasının en büyük adaletsizliği takım sayılarının az olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Özellikle Afrika ve Avrupa takımları diğer kıtaların takımlarına nazaran daha başarılı. Afrika'dan mesela Mısır, Cezayir yok; Avrupa'dan ise İtalya, Norveç yok. Bir sonraki turnuva takım sayısının fazla olacak olmasından dolayı çok daha adaletli olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X