Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
151.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

Çok hırslı çookkkkk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ronaldo'nun son Dünya kupası. Messi birtane daha oynar. İyi izleyin. Ronaldo'nun olduğu son dünya kupası. bir efsane bitiyor, ronaldo'yu kariyerinin ilk dönemlerinden izleyebilenler de olgun yaş aralığına girmiş oluyor.

• Ah be kral düzgün kontrol gelmedi

• başarılar ikonaldo, leao gibi oyuncu nasıl yedek bu takımda yav

• reis 38 yaşında 2.50 metre zıplıyor. o dizlere yine birşey olmuyor. hey maşallah kaslar sağlam hala. 35 yaş üstü baya kişi o şekilde düşüşte herhalde topallardı 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• Ronaldo öğretmenler günün seninde kutlu olsun, nice futbol bilmeyene ders verdin.

• Inaki Williams, Gana'da oynuyor; kardeşi Nico Williams, İspanya'da oynuyor. Gerçekten bu turnuva çok ilginç olacak. Bir de Gana tur atlayıp İspanya ile eşleşiyormuş. 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

Ha benim halen favorim 2010 Güney Afrika'da oynanan dünya kupasıdır. O yıl çeyrek finalde Gana ile Uruguay karşılaşmıştı maç 1-1 iken 120. dakika kale boş Ganalı futbolcunun şutunu Suarez eliyle çıkarmıştı ve sonuçta kırmızı yiyerek takımını penaltılarda yarı finale taşımıştı. Bu sene ise Gana ile Uruguay aynı gruba düşmüş ve o dönem Uruguay'da oynayan Suarez, Muslera, Godin gibi birkaç isim şu an milli takımlarının formasını halen giyiyor. Gana takımında ise o dönemden sadece Andre Ayew yer alıyor diye biliyorum. O yılın intikamını bu sene alabilirler mi bilmiyorum ama şu gruptan Gana ile Güney Kore çıkarsa ben şaşırmam çünkü öyle bir turnuva geçiyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Kasım 2022; 19:19:42 >

• Ronaldo 2 tane net kacirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrika takımları turnuvanın içine etti hepsi 10 kişi savunma yapıyor gol kafalarında yok

• Insomnia sıkıntısı çeken varsa bu turnuvayı izlesin uyku problemi çözülür.

• tribünler bu kadar sessiz olur muydu yoksa ben mi haırlamıyorum , çünkü o kadar çok süre geçti ve meler neler yaşandı ki geçen dünya kupası için aklımda bir şey yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 24 Kasım 2022; 19:31:59 >
  • Tertemiz golü vermedi

• Faul yoktu orada

• afrika güzellemleri yüceltmeleri her alanda kendini gösteriyor bruhs

• bu afrika takımları çok sıkıcı. hadi drogba eto gibi oyuncular çıkardılar; şimdi o yıldızlar da yok. çok sıkıcı geçiyor.

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)EXXENSPORyoutube
    Barcelona - Manchester United 2007-08 Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçı. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası yalnızca “Türkiye’nin dijital platformu” EXXEN’de. #exxen #exxenspor
    https://www.youtube.com/watch?v=b2wNQ0mehoY

futbolun altın dönemlerinden bir maç izlemek isteyen olursa şunu ekliyorum.

• su fernandesle felixi cikar allah askina

felix once topa dokunmadi mi? ganali felixin ayagina vurmus oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 24 Kasım 2022; 19:42:58 >
  • Hakem kartını otel odasında unuttuğunu sanmıştım. Unutmamış.

• Hakem cok kotu

• maç tamamen rezalet gana 12 kişi def yapıyor, hakem de paul'un dayıoğlu boş boş kararlar veriyor, felix faul ne alaka penaltı tartışılacak pozisyonda. Brezilya'da böyle oynarsa şerefimle arabistan desteklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C5586C02 -- 24 Kasım 2022; 19:48:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.