2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ronaldo'nun son Dünya kupası. Messi birtane daha oynar. İyi izleyin. Ronaldo'nun olduğu son dünya kupası. bir efsane bitiyor, ronaldo'yu kariyerinin ilk dönemlerinden izleyebilenler de olgun yaş aralığına girmiş oluyor.
-
Ah be kral düzgün kontrol gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başarılar ikonaldo, leao gibi oyuncu nasıl yedek bu takımda yav
-
reis 38 yaşında 2.50 metre zıplıyor. o dizlere yine birşey olmuyor. hey maşallah kaslar sağlam hala. 35 yaş üstü baya kişi o şekilde düşüşte herhalde topallardı
-
Ronaldo öğretmenler günün seninde kutlu olsun, nice futbol bilmeyene ders verdin.
-
Inaki Williams, Gana'da oynuyor; kardeşi Nico Williams, İspanya'da oynuyor. Gerçekten bu turnuva çok ilginç olacak. Bir de Gana tur atlayıp İspanya ile eşleşiyormuş.
Ha benim halen favorim 2010 Güney Afrika'da oynanan dünya kupasıdır. O yıl çeyrek finalde Gana ile Uruguay karşılaşmıştı maç 1-1 iken 120. dakika kale boş Ganalı futbolcunun şutunu Suarez eliyle çıkarmıştı ve sonuçta kırmızı yiyerek takımını penaltılarda yarı finale taşımıştı. Bu sene ise Gana ile Uruguay aynı gruba düşmüş ve o dönem Uruguay'da oynayan Suarez, Muslera, Godin gibi birkaç isim şu an milli takımlarının formasını halen giyiyor. Gana takımında ise o dönemden sadece Andre Ayew yer alıyor diye biliyorum. O yılın intikamını bu sene alabilirler mi bilmiyorum ama şu gruptan Gana ile Güney Kore çıkarsa ben şaşırmam çünkü öyle bir turnuva geçiyor ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Kasım 2022; 19:19:42 >
-
Ronaldo 2 tane net kacirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afrika takımları turnuvanın içine etti hepsi 10 kişi savunma yapıyor gol kafalarında yok
Insomnia sıkıntısı çeken varsa bu turnuvayı izlesin uyku problemi çözülür.
-
tribünler bu kadar sessiz olur muydu yoksa ben mi haırlamıyorum , çünkü o kadar çok süre geçti ve meler neler yaşandı ki geçen dünya kupası için aklımda bir şey yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 24 Kasım 2022; 19:31:59 > -
Tertemiz golü vermedi
Faul yoktu orada
afrika güzellemleri yüceltmeleri her alanda kendini gösteriyor bruhs
-
bu afrika takımları çok sıkıcı. hadi drogba eto gibi oyuncular çıkardılar; şimdi o yıldızlar da yok. çok sıkıcı geçiyor.
EXXENSPORyoutube
Barcelona - Manchester United 2007-08 Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçı. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası yalnızca “Türkiye’nin dijital platformu” EXXEN’de. #exxen #exxensporhttps://www.youtube.com/watch?v=b2wNQ0mehoYfutbolun altın dönemlerinden bir maç izlemek isteyen olursa şunu ekliyorum.
-
su fernandesle felixi cikar allah askina
felix once topa dokunmadi mi? ganali felixin ayagina vurmus oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 24 Kasım 2022; 19:42:58 >
Hakem kartını otel odasında unuttuğunu sanmıştım. Unutmamış.
Hakem cok kotu
maç tamamen rezalet gana 12 kişi def yapıyor, hakem de paul'un dayıoğlu boş boş kararlar veriyor, felix faul ne alaka penaltı tartışılacak pozisyonda. Brezilya'da böyle oynarsa şerefimle arabistan desteklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C5586C02 -- 24 Kasım 2022; 19:48:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X