Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene komşusu Limak Laradaydık. Çok beğindik.

geçen sene ziyaret için gitmiştik Concordeye. Çok temiz ve yeniydi ordan aklımızda kaldı.

bakalım artık gelecek yaz için. Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt

Bu otelde daha önce 2 kez konaklamış birisi olarak kesinlikle fiyatını hakediyor diyebilirim. Yemek,oda,havuzlar herşey kusursuzdu tavsiye ederim.

Hocam belki yenilenip el değiştirmiş olabilir, bizde hiç öyle değildi.

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Çok afedersiniz otelin ismini yazmadan ne anlatiyorum ki 🤭 selectum luxry belek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Voyage Torba ile ilgili bu yılki deneyimlerimi ben de sıralayayım.

Yemek kalitesi bildiğimiz Voyage kalitesi.Her öğün ızgara,sulu yemekte bol et seçeneği var.Problemli yanlarıysa şu;bir iki akşam çıkan antrikot sakız gibiydi.Pişiren aşçı yüzünden mi et mi öyle geldi bilmiyorum ama diğer akşamlar keyifle yedim.Ayrıca önceden çıkan şöbiyeti,baklavası Antepteki baklavalarla yarışır cinsdeydi fakat bu sene sadece baklava şöbiyet bazında bayatlık vardı.Onun dışında tüm tatlıları çok iyiydi.Ayrıca burda snack restoranlara bir başlık açmak gerek.Hamburgerinden,dönerine,balığına,pizzasına hepsi çok iyiydi.Öğle yemeklerinde ana restorana hiç gitmek istemedik.Kahve çeşitleri çok iyi ve lezzetliydi.Coldbrewden espressoya kadar hepsini içtim ve acı espresso yerine aromatik bir espresso içtiğim ilk otel oldu.İsterseniz V60 demleme bile yapıyorlar.

İçecek olarak karekod okutup sahile sipariş isteyebiliyorsunuz.Ben menüdeki nerdeyse bütün kokteylleri denedim ve çoğu gerçekten iyiydi.Viski için single malt bir şey istediğimde adını unuttuğum güzel bir viski açtılar.Tabi black label,chivas felan onların hepsi var.İçeçeklerin su dahil hepsi şişeyle servis ediliyor.

Müşteri portföyü almancı kardeşlerimizin yoğunlaşmasıyla bir tık düşmüş.Özellikle aquapark alanını kreuzberg e çevirmişler.Zaten 3-4 tane olan botu kendileri işletiyorlar resmen.Bir iki gün takılıp daha uğramadım aquaparka ve toplasanız 3-4 kere kayabilmişimdir.Orda cankurtaran arkadaşa birkaçtane daha bot alabilirsiniz dediğimde herhalde iş yükünün artacağından korkup "abi yoksa bunlar birbirine çarparlar ancak idare ediyoruz" dedi.

Kaldığım oda tipi deluxe lagoondu.Direk odadan havuza erişimli ve odanıza içeçek siparişi verebiliyorsunuz.Ancak minibar ağzına kadar doldurulduğundan pek gerek duymadık.Temizlik ve düzen olarak hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Bu yılla beraber 4 kez üst üste bu otele gittim.Gelecek yıl fiyat durumuna göre tekrar tercih edebilirim.4 yıl üst üste tercih etmemim sebebi hem torba bölgesi aşırı sıcak olmuyor hem de otelden memnunum ve macera aramak istemiyorum.Daha önce konakladığım titanic bodrum,rixos tekirova da paramın karşılığını alamadığımı düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogou -- 10 Ağustos 2022; 9:46:22 >

• Gogou kullanıcısına yanıt

Ne kadar vermistiniz otele?

65000

• Selamlar, Diverso Çoşku Bey aracılığıyla iki senedir Sueno deluxe Belek otelini tercih ediyoruz, Daha önce de 2 defa olarak tolamda 4 defa gitmiş bulunmaktayım.

Öncelikle Ben Shafter arkadaşımızın yaşadığı talihsizlikleri okuyunca oldukça üzüldüm ve Eylül ayında tekrar gitmek istediğim otelden bu yüzden vazgeçtim.

Otelde 28 Mayıs 3 haziran tarihleri arasında konakladık, Gerek 20 Aylık bebeğimiz olsun,gerek biz olalım otelden memnun ayrıldık. Bu süreçte kalamar dahil çok çeşit yemek çeşitliliği vardı. Sadece İngiliz yaşlı gruplar gece 12 den sonra otelin barında çok içip gürültü yapıyorlardı bundan rahatsız olmuştuk. İçki çeşitliliği ,yemek çeşitliliği, sueno meydanı tantuni pizza vs gayet iyiydi ve en önemlisi çok dolu değildi otel.

Şimdi Eylül ayı ortası için 4 gece rubi platinum spa ya da rubi platinium sign almayı düşünüyorum. Bu otellerin içki yemek havuz vs farkları ve çeşitliliği nelerdir? Acentada görevli Arkadaşım @Diverso yardımcı olursa çok sevinirim.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Sizin konakladığınız haftaya mı denk geldi acaba Ortadoğulu misafirin azlığı ?

Benim konakladığım hafta çok vardı mesela.

Otelin genel kalitesinin yanında müşteri profili biraz düşük kalıyor maalesef. Benim de en büyük eleştirim buna olmuştu.
    Bunun haricinde her şey mükemmeldi. Özellikle yiyecek ve içecek kalitesi üst düzeydi.
    Cin içmeyi çok severim mesela. Hendricks marka dahi vardı.
    Sushi barda yediğim sushilerin tadı damağımda hala.

Seneye bu fiyatlar hayal olur muhtemelen.

Keşke şartları zorlayıp birkaç gece daha alsaydım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Biz de bu sene arap turistler harici çok memnun. ayrıldık . Yeme içme servis vs her şey güzeldi . Ama önümüzdeki sene fiyatların çok artacağını ve gidemeyeceğimizi düşünüyorum . Bundan sonra nereye gideriz onu da bilmiyorum . Bizim için çok önemli değil de çocuklar Sueno dan sonra mutlu olurlar mı onu düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    İlk dört gün neredeyse hiç yoktu ama sonraki iki gün heryerdeydiler , dedigim gibi ben akşam yemeklerinde insanların yemeğe bir baloya gider gibi gelmelerini çok seviyorum , otel misafirlerinin kalitesini anlıyorsun ama son iki gün malesef perşembe pazarı gibiydi içerde yemedim yemegi, yani yanlış birşey söylemek istemiyorum ama ben yabanci bir ortama gidiyorsam ortama ayak uydurmaya çalışırım, insanların tepki göstereceğini bile bile anormal hareketler yapıyorsan bir sorun var demektir ama sanırım onların pek umrunda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl Diverso aracılığıyla, onların önermesi üzerine Paloma Finessede konaklama yapmıştık, planımız başka bir yer içindi. Memnun kaldıktan sonra bu yıl balayımız için tekrar Coşku Bey ile iletişime geçtik. Planımız her şeyden önce yurtdışıydı ancak bu kurlarla çok mümkün olmadı hatta yurtiçi tatiller bile biraz zorlaştı kendi adımıza. Yine önce kendi beğendiğimiz yerler hakkında Coşku Beyden fikir aldık ve kendisin yönlendirmeleriyle Liu Resorts'u tercih ettik. Sonrasında bütçemiz biraz rahatlayınca tatilimizi uzatarak Kimeros Park Holiday Village ile tatilimize başlamak istedik. Ben de kronolojik sırayla giderek önce Kimeros Park'tan, birkaç gün sonra da Liu Resorts'dan bahsetmek isterim.

Öncelikle Kimeros Park 700 TL karşılığında havaalanı transfer hizmeti sunmakta, uygun fiyatlı ve bekleme derdiniz pek olmuyor. Girişte Setur Tur Rehberimiz bizi karşıladı, uçağa binişimiz öncesi iletişime geçmiştik. Yine giriş sırasında ve basit ihtiyaçlarımızda çok çabuk yardımcı oldu ve çok güleryüzlüydü. Otelde konaklamamız adına dezavantajımız yaklaşık %100 dolulukta olmasıydı. Bu yüzden bazen sahilde veya havuzda yer bulmada zorlanmalar olabiliyordu ancak çok ciddi bir problem değildi. Bu kadar kalabalığa rağmen barda maksimum bekleme süresi muhtemelen 2-3 dk idi. Havuz bar 24 saat açık, sahile yakın olan barın tam çalışma süresini bilmiyorum ama sanırım o da gece 2'e kadar açıktı. Barlarda aldığınız kokteyllerin lezzeti barmenden barmene değişmekle birlikte doğru barmenler bulmak zor değildi. Hepsi de kendi önerilerini sunmaktaydılar. İçki çeşiti gerçekten fiyatına göre düşünüldüğünde bence gayet yeterliydi. Black Label, Ballı Jack, Beylerbeyi Rakı, Finlandia Votka, Gordon gin ve eşdeğer muadilleri çok çeşitliydi. Yine muhtemel kalabalıktan kaynaklı dezavantaj, son günlere doğru elma şurubu ve çilek şurubunun ara ara bittiği anlar oldu ancak içkilerde böyle bir şey yaşanmadı.

Ana restoranda her akşam ızgara kırmızı et mevcuttu, ızgara antrikot (gayet lezzetliydi), kuzu tandır, kuzu şiş vs yemekler mevcuttu ve lezzetliydi. Meze çeşitleri ve diğer yemekler de lezzetliydi. İlk günler ana restoranda bazı servis tabakları çok hijyenik gelmedi, hızlı yıkanmış gibiydiler. Aynı şekilde kahvaltıda çay ve portakal suyu bardaklarından seçme yapmamız gerektiği oldu. Tatlı reyonunu çok beğenmedik. Alınacak 1-2 tatlı buluyorduk ancak şerbetli tatlılar genelde cevizliydi, sütlü tatlılar çok başarılı değildi. Otelin bu kadar dolu olmasına rağmen kahvaltıda sadece pankek alma sırası oluyordu, çok lezzetli yapıyorlardı. Aynı şekilde pişi, pide vs hamur işleri gayet lezzetliydi. Diğer yerlerde de sıra ile karşılaşmadık.

Snack restoranlar, Coşku Bey daha önceden görselini paylaşmıştı, birkaç çeşit restoran şeklinde hizmet veriyor. İtalyan mutfak çok başarılıydı, Pizzaları ve makarnaları lezzetliydi. Hamburger, adana kebap, döner vs çeşit bol. Farklı farklı zamanlarda çalışıyorlar genelde öğle yemeklerinde buraları tercih ettik. Otel aç kalmayacağınız bir otel, her saat yenecek lezzetli bir şeyler bulabiliyorsunuz.

Denizine gelecek olursak göynük denizi, su sıcaklığı sıcak diyebilirim. mavi, genelde dalgasız, çabuk derinleşen çok güzel bir denizi mevcut. 2 adet iskele mevcuttu, sahilde şezlonglar birbirine yakın, bazen gölgede yer bulmak zor olabiliyor ama bulunabiliyor. Artı olarak sigara içilmeyen sahil bölümü mevcut.

Otelin doğası, peyzajı, temiz havası, tatil köyü şeklinde dizaynı olması daha önce Coşku Bey tarafından tekrar tekrar anlatıldığı ve övüldüğü için sadece bahsedip geçeceğim, gerçekten o anlamda çok güzeldi. Odamız temiz, yeniydi. Her gün temizlik yapıldı, 3 ya da 4. gün gerçekten derin bir temizlik yapıldı. Klima ile odayı kısa sürede üşeyeceğiniz kadar soğutmanız mümkün.

Balayı çifti olduğumuz için alakartta ücretsiz bir gece yemek hakkımız vardı, normalde yabancıya 30 euro, Türk vatandaşına 300tl, doğum gününüzse 10 euro gibi ödeme çeşitleri vardı. Alakarttan maalesef memnun kalmadık. Başlangıç ve ara sıcaklar güzeldi ancak ana yemek vasattı. İlgi düşüktü. Tatlıyı beklemeden ana yemek için ana restorana geçtik. Alakart maalesef bu tesise yakışmıyordu.

Eğlence olarak animasyon ekibi mevcuttu, gün içinde havuzda vs aktiviteler yapılıyordu, çok katılmadık. Gece çocuklar için amfitiyatroda etkinlikler oluyordu ve yine bazı şovlar yapılıyordu. 2 gece üst üste aynı ya da benzer ekip şov yaptı, bir gece illüzyon gösterisi oldu; biz çocuklar için sanmıştık ama çok başarılıydı. Bu etkinlikler sonrası sahil bar'da canlı müzik ya da dj performansı oluyor. Otelin müşterilerinin muhtemelen %70-80'i Rus. Canlı muzik genelde onlara hitap ediyor, uluslararası şarkılar ve Rusça şarkılar söyleniyor. Onlar da ilk şarkıdan itibaren piste fırlıyorlar :).

Biz otele 6 arkadaş olarak gitmiştik, ben ve eşim f/p olarak konaklamamızdan memnun kaldık. Tekrar kalmak ister miyiz dersek, farklı oteller ve bölgeler denemeyi sevdiğimiz için muhteşem bir fiyat yakalamadıkça kalmak istemeyiz ancak geldiğimize asla pişman olmadık.

Diğer arkadaşlarımızdan birinin kaldığı odada sanırım yangın alarmından su akması gibi bir olay yaşanmış, oda değişikliği yapmaları biraz zaman aldı ve değiştikleri odada da gece klima çalışmıyormuş. Son gecelerinde bazı talihsizlikler yaşamış oldular. Bu sırada da resepsiyonda Türkçe'ye yeterince hakim çalışan bulmakta biraz sorun yaşamışlar. Kalabalığın da etkisiyle sorunlara çözüm bulma konusunda biraz sınıfta kaldı diyebiliriz.

Son paragraflarda biraz kötülesem de genel olarak dediğim gibi memnun kaldığımız bir konaklama oldu. Özet olarak, doğası, içki çeşitleri ve güzel denizi için uygun fiyatla tercih edilebilecek bir tesis. Bahsetmediğim, merak ettiğiniz bir durum olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyblueeye -- 9 Ağustos 2022; 21:56:56 >

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

Selam.Sadece benim yazdiklarim bireysel olarak forumda algi olusturabilir.

sadece son 20 mesaji okuyun birkac dakika ayirip isterseniz.

https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d8006067-Reviews-Sueno_Hotels_Deluxe_Belek-Belek_Serik_District_Turkish_Mediterranean_Coast.html#REVIEWS

Merhaba.

Nazik geri bildiriminiz ve duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

Sueno Deluxe Belek ile ilgili öncelikle şunu belirtelim; belli ki bu tesisi tercih ederken biraz da dönem ayrımı yapmak gerekiyor.
    Çok keyifli bir dönemde, çok keyifli bir fiyat bandında tercih etmişsiniz.
    Şu an için düşündüğünüz tarihler olan Eylül Ayı fiyatları da yine verdiği hizmete oranla muadili olan hemen hemen tüm tesislerden uygun ve bu tarihlerde müşteri yoğunluğunun az olması sebebiyle bahsi geçen sorunlardan arınılmasını sağlıyor.

Takdir edersiniz ki bu tesisler yıl boyu binlerce misafir ağırlıyor ve her biri farklı profillerde ve beklentilerde olan insanların tamamını aynı anda mutlu etmek neredeyse imkansızdır. Emin olun Maxx Royal, Regnum Carya, Calista Luxury gibi tesislerde dahi bu durum Sueno'dakinden farklı değil.

Şöyle örneklendirelim; X misafir tesiste X tarihte konaklıyor. Bize bir geri bildirimde bulunuyor. Tesisin rezalet olduğunu, geçmiş yıllara göre çok bozduğunu belirtiyor. Aynı dönemde X misafirle birlikte tesiste bulunan diğer 9 repeat misafir ise her şeyin yolunda olduğunu, Sueno gibisinin olmadığını, çocuklarıyla, aileleriyle yine harika vakit geçirdiklerini belirtebiliyor.

Aslına bakarsanız bu durumda %90 memnuniyet oranı otomatik olarak yakalanmış oluyor ve bizim için hiç bir sorun teşkil etmiyor, yönlendirmeye devam edebiliyoruz.
    Tabi ki biz yine de memnuniyetsizliği olan misafir için gerekli desteği verip memnuniyetsizliğini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Sueno ile alakalı benim eleştirebileceğim tek konu üst yönetim kararlarının net ve esnetilemez olması.
    Örneğin çoğunlukla 6 gece kısıtından geri adım atmıyorlar. Buradaki gerekçe sanırım Ebru Gündeş, Sibel Can ve Altay'ın her hafta verdiği konser serisinin maliyetinden kaynaklanıyor.

Bir diğer eleştiri sebebi konu ise; Tesisin zaten hemen her misafiri repeat misafir (Tesisi birden fazla kez tercih etmiş misafir).
    Dolayısı ile maalesef upgrade, özel not vb. gibi konuları pek dikkate almıyorlar zira her misafirin onlar için eşit olduğunu vurgulamak zorundalar.

Sadece konserlerde ön sıradan yer ve ayrıcalık isteyen misafirlerin taleplerinin önüne geçmek için dahi bir online sistem oluşturup oradan rezervasyon yapılmasını sağlamışlar. Çünkü özel talepleri karşılamaya kalksalar her masanın ön masa olması gerekir :) ki fiziken mümkün değildir.

Bizim bu sene Sueno Deluxe, Golf ve Beach tesisleri ile ilgili aldığımız geri dönüşlerde (ki çok fazla misafir konaklattık) yine %90 üzeri memnuniyet söz konusu.
    Yiyecek içecek kalitesi, içki kalitesi, animasyon ekibi kalitesi ve etkinlik çeşitliliği, konserler, asansörlü aquapark, temizlik, hijyen yönlerinden tesisin belli dönemler dışında yarattığı herhangi bir handikap söz konusu değil.

Zaten olsa idi biz de buradan yönlendirme yapmazdık.

Şunu da vurgulamak gerekir; kendini daha özel, en özel hissetmek isteyen misafirlerin bu tesise yönlenmesi kendileri açısından sorun teşkil edebilir.
    Bu tarz profildeki, nish hizmet almak isteyen, özel servis almak isteyen misafirlerin zaten bir kaç özel örnek dışında UHD tesis tercih etmemesi gerekir.
    Biz bu tarz misafirlere genelde D Maris Bay, D Resort Göcek, Hillside Beach Club, Kempinski Hotel Barbaros Bay vb. tesisleri öneririz.

Mesajınız özelinde genel bir değerlendirme yapma fırsatımız da oldu.
    Bu arada değerlendirmelerimiz bu forumda ciddi emeği olan Sevgili Shafter özelinde değil, genel değerlendirmelerimizdir.
    Bizim için her misafirimizin yorumu, geri bildirimi önem arz etmektedir.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 10 Ağustos 2022; 12:21:36 >

• flyblueeye F kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Nazik geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
    Kimeros gerçekten özellikle erken rezervasyon fiyatları ile özel bir tercihti.

Yaşanılan talihsizlikler ve olumsuz bulduğunuz yönleri ile alakalı hem genel müdürlüğümüzü hem de tesisi bilgilendirdik.
    Kimeros devamındaki LIU Resort konaklamanızla alakalı da görüşlerinizi çok merak ediyoruz :)

Paylaşır iseniz hem biz hem de diğer forumdaşlarımız çok memnun olacaklardır diye tahmin ediyoruz.
    Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur
    Bu arada mesajınız özelinde;
    Geçmişte de tanıtımını yaptığımız ve memnuniyet oranı çok yüksek olan
    RUBI PLATINUM ile ilgili de yeniden bilgilendirme yapalım.
    Bizce Aquası dışında Sueno'dan geride hiç bir yönü yok.
    NET BİR ŞEKİLDE İFADE EDELİM VERDİĞİ HİZMETE GÖRE DE AYNI FİYATTA MUADİLİ YOK;

Setur Yetkili Satış Acentesi Diverso Tur İyi Forumlar Diler.

RUBI PLATINUM SPA RESORT SUITES Tesis Tanıtımını Aşağıda Değerli Forumdaşlarımız ile Paylaşıyoruz;

* Öncelikle tesis Alanya merkeze 22 km uzaklıkta, Avsallar İncekum Mevkiinde bulunuyor.
    * Otelin sahili (altın kum) ve denizi tam anlamıyla Kıbrıs/Magosa Bölgesi'ni andırıyor.
    * Tesis Platinum Herşey Dahil (Luxury) konsepti ile hizmet sağlıyor.
    * 400 odalı olan tesisin toplamda 3 adet restoranı ve 6 adet barı mevcut. (Tüm barlarda sunulan ücretsiz içki markalarını aşağıda ayrıca tanıtacağız)
    * Tesisin kendine özel İnci Koyu'nun (Dalgakıran mevcut) hemen yanında iskelesi mevcut ve bu bölgede su altı müzik yayını yapılıyor.
    * Tesisin Toplam 2.000 m2 açık havuzu, çocuk havuzu, bebek havuzu, 4 kaydıraklı aquaparkı ve kapalı havuzu mevcut.
    * Almost Paradise sloganıyla premium hizmet sağlayan tesiste haftanın 7 günü özel eventler gerçekleştirilmektedir.
    . - Akşamları Ficus Show Center'da Profesyonel show grupları sahne almaktadır.
    . - Her gün after showlar sahnelenmektedir.
    . - Haftanın belirtli günleri canlı müzik ve dj performansları sergilenmektedir.
    . - Haftada 1 gün köpük partisi düzenlenmektedir.
    . - Haftada 1 gün tematik parti düzenlenmektedir.
    . - Haftada 1 gün barbekü partisi düzenlenmektedir.

Gelelim BARLAR Konusuna;

* Cetrus (Lobi Bar), Beach Bar, Flexilis Bar, Papaya Beach Bar, The Club (Disco) ve Ficus Barda Ücretsiz Sunulan İçki Markaları;

- Rakı: İzmir Yaş Üzüm, Efe Yaş Üzüm, Yeni Rakı, Tekirdağ Rakı
    - Şarap: Diren Cadde, Karmen, Bella Dora Köpüklü, Bella Dora Roze
    - Bira: Tuborg, Carslberg, Dark Bira, Light Bira.
    - Votka: Luksusowa, Smirnoff, Absolut, Keglevich (Tüm Çeşitler), Ketel One, Finlandia.
    - Viski: Ballantines, Red Label, Black Label, JW Double Black, Chivas Regal 12 ve 15 Yıllık, Jack Daniels, Jack Honey, Jim Beam, Jameson, Glenlivet 12 Yıllık ve Founder's Reserve
    - Tekila: Olmeca, Marriachi, Sierra.
    - Cin: Beefeater, Beefeater Pink, Bombay, Gordon's, Stamford.
    - Rum: Havana Club, Bacardi, Captain Morgan Gold, Angostura.
    - Vermut: Martini çeşitleri vb.
    - Likör: Baileys, Malibu, Garrone Limoncello vb.

Ve ekleyemediğimiz bir çok soft içecek ve sıcak içecekler ile birlikte tüm barlarda ücretsizdir.
    Minibarlar hergün tazelenir.
    ÖNEMLİ NOT: Tesis Belirtlemiş Olduğu Markalarda Değişiklik Yapma Hakkını Saklı Tutar

Çocuklu Aileler İçinse Ma&Me&Pa Family Club Çeşitli ve Kaliteli Aktiviteleri ile 10.00 ve 20.30 arası Haftanın 7 Günü Hizmet Sağlar.
    Mini Restoran’da Aptamil toz bebek mamaları, süt, meyveli süt, meyveli yogurt ücretsiz sunulmaktadır.

Detaylı bilgi, DH Kullanıcılarına Özel İndirimli Fiyatlar ile Teklif ve Rezervasyon İçin bizlerle çekinmeden irtibat kurabilir,
    Dilediğiniz soruyu en ince ayrıntısında kadar sorabilirsiniz.

Sevgiyle Kalın.

2022 F/P Otel Fırsatları

• Gogou kullanıcısına yanıt

65.000 TL Vay be... Yazdıklarınızı okuyunca zaten fiyatı az çok tahmin edebiliyoruz. Böyle bir ücreti ödeyip memnun kalmamak imkansızdır zaten. Bu arada almanlar 3.500 euro felan vermişlerdir. :)))

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Evet,öyledir...

• Diverso kullanıcısına yanıt

Sueno Belek Otel'den memnun kalan zaten tüm otellerden memnun ayrılır.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.