< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (147. sayfa)
-
-
Arkadaslar merhaba 21 agustos 25 agustos 2 yetiskin kemerde otel ariyorum butce 8000 civarinda tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bodrumdaki crystal green bay resortu deneyen bilen varmıdır? Eylül 25-30 arası 10 bin tl gözüküyor o mevsimde bodrum nasıl olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 25 Ağustosta gideceğim, bir kaç üstte bşr arkadaş hiç beğenmedim demiş. Yorumlarda çık kötü değil, sahte yorum da vardır ama anlattığı kadar kötü olsa illaki başka yorumlarda olurdu. Bilemedim araştırma halindeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bazı dönemlerde almak için inceledim Crystal bodrum u denizi ile ilgili eleştiriler vardı bulanık ve yosunlu gibi şimdi bakıyorum olumsuz yorumlarda yine aynı yönde eleştiriler var, gidenlerden bu seneki dönüşleri merak ediyorum çünkü önümüzdeki sene bodrum Marmaris Datça bölgesinde tatil yapmak istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O otelin de bulunduğu güvercinlik tarafının denizini hiç sevmemiştik (titanic de kalmıştık). Dediklerine göre balık çiftlikleri yüzündenmiş, bulanık keyifsiz bir denizdi. Her mevsim aynı olmayabilir tabi.
Merhaba, ETS’de verdiğiniz bütçeye uygun Lancore Beach ve Asdem Beach oteli inceleyebilirsiniz
Yorumlar kişilerin beklentilerine göre olduğundan ben de yazmak istedim yakın zamanda aynı otelde kaldığımızdan. Biz de 2 aile otium eco club da konakladık bir kaç ay önce. Bizde bıraktığı etki fiyatına göre gayet iyi oldu. Sadece yetiskin havuzunda girdik ve bir hijyen problemi yaşamadık. Koltuklarda veya otelde genel olarak kirli dediğimiz bir şey dikkatimizi çekmedi. Personeller genel olarak güler yüzlüydü. Deniz tarafındaki snack restoran idare ediyordu bizi öğlen için. Her akşam restoranda farklı bir konsept yer alıyordu biz beğendik. Sabahları bisiklet turu etkinliği vardı biz her sabah katıldık, güzeldi. Otel genel olarak çocuklar için yapılmış bu yüzden çok fazla çocuk ve çocuk etkinliği var fakat biz yetişkin havuzunda olduğumuzdan çok rahatsız olmadık (burada genelde 60 yaş üstü yabancı emekliler vardı). Yinede çocuksuz aileler için pek önermem. Biz oradayken hafif rüzgar vardı belkide o yüzden sineklere çok rastlamadık. Animasyonlar da idare ederdi fakat amfi kalabalık oluyordu. Özetle ödediğimiz fiyata ve alternatiflerine göre biz iyi olduğunu düşündük 2 aile olarak.quote:
Orijinalden alıntı: ersinduzgun4141
Öncelikle otel hakkındaki yorumunuz için teşekkürler, eylül sonu tekrar ailece kafamızı dağıtalım diye 3 gece rezervasyon yapmıştım. Fiyat olarak da uygundu. Çeşitli platformlarda da fazla kötü yoruma rastlamamıştım. Şimdi soru işaretleri ile başbaşayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Görseller çok güzel inşallah memnun kalırsınız hocam. Bitince yazarsanız ona göre belki giderim.quote:
Orijinalden alıntı: zeki_gsBen 25 Ağustosta gideceğim, bir kaç üstte bşr arkadaş hiç beğenmedim demiş. Yorumlarda çık kötü değil, sahte yorum da vardır ama anlattığı kadar kötü olsa illaki başka yorumlarda olurdu. Bilemedim araştırma halindeyim.
25-30 eylül için deniz tatili arıyorum fethiye kaş kemerde olabilir
Arkadaşlar Merhaba,
Eşimle birlikte eylülün ilk haftası tatil planlıyoruz. Aslında 20.000 TL yi geçmesin istiyoruz 3 gece için . Özellikle bu sene gidip tavsiye edeceğiniz oteller var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Hocam bu sene erken rezervasyonda sueno susesi vb hotellerde kaçtan açılış olursa fırsat olarak değerlendirilebilir siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bu sene tercih ettiğim 2 otelde de ciddi sıkıntılar yaşadım(sadece çocuk olayı değil, misal suenoda 1 gece pirzola,diğer 7 gece boyunca ardı ardına tek çeşit ızgara kırmızı et, dana antrikot diye diş zor geçen et yemeği çıkması gibi ) . Herşeyi de foruma yansıtmak istemedim.
herşeyin bir ederi vardır. Sueno bugünkü şartlarda 6 gecesi 20-25 bin tl normaldir.keza 1 ay sonra yine o fiyatlara iniyor eylül sonu.ha ben 25 verip gider miyim, gitmem. Susesi de yine sueno ayarında bir otel. Şu an ki 40-50 bin tl ler asla verilmez bu bahsettiğiniz otellere.
seneye minimum gün maximum kalite tercihim olacak özellikle.
Cevabınız için teşekkürler hocam bunlardan bir tık kaliteli otel aklıma gelmiyor kaliteli dediğimiz otellerle arasında da çok fark var regnum geldi benim aklıma başka nereler var ki
Aynen regnum , gloria , rixos
bunların herhangi birisinde 4 geceyi , 8 gece suenoya tercih ederim.
-
eskiden hep 6-7 gece giderdik
fiyat arttıkça kaliteden ödün vermeyelim diye azalta azalta 3 güne kadar düştük
1000 km yol gidip 3 gece için o yolu çekmem şahsen..
çevremdeki herkes hep 3 gece fiyat alıyor artık
-
Öyle maalesef.ben 4 gece bile değil hep 5 gece bakarim.ama fiyatlar cok yuksek oldugu icin bu sene gidemedik.mazot zaten cok yuksek o yuzden ya 5 gece ya hic diye dusundum ve gitmiyorum 😀
Şart ta degil birseyim eksilmedi busene de gitmeyiz.ama belki ara tatilde gidilebilir.fiyatlar uygun olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 8 Ağustos 2022; 0:59:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasım ayı Antalya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşım yapabilir mi? Öngörmek tabiki zor ama hava durumu nasıl olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya Manavgat sunis Elita Beach Resort Hotele aldım Eylül ayının ortasında 5 gece 10 bin TL ye. Hava güzel olur umarım memnun kalırım.
Herkese merhaba.
Bugün tarafımıza ulaşan tüm talepleri kapsamlı şekilde yanıtlayacağız.
En keyifli fiyat/performans tesislerini en uygun fiyatlar ile sunmaya devam edeceğiz.
İyi forumlar dileriz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X