Yeni Araç Seçimi Yardım
Arkadaşlar Merhaba,
2023 model Vw T- roc R line kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum fakat uzun yıllardır Vw kullandığımdan dolayı sanırım biraz sıkıldım.
Daha premium bir marka ile değiştirmeyi düşünüyorum . Fakat maalesef fiyatlar çok yüksek olduğu için üzerinde az bir para eklemek istiyorum .
Açıkcası aklımda 3 Model var. .
BMW 2 Serisi Grand Coupe
Audi A3 Sedan
Mercedes A Serisi Sedan
Örnek olması açısından 3 ilanıda paylaşmak isterim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar,
Bügün Bazı bayileri gezdim. Araç almak isteyenler için yardımcı olur diye paylaşıyorum. Fakat artık sorunumuz araç bulmak olmadığını , müşteri temsilcileri ve Müdürlerinin sizi küçük gören ve niye geldiniz bakışları. Çok üzüldüm açıkcası.
Ford : Kuga ellerinde şuan yok. Ay içerisinde bir adet mavi renk geleceğini , ve 1.330.000 Tl olacağını söyledi. 2 el cepte ve gitse de masama gitsem tavırlarındaydı. Oldukça ilgisiz ve niyetsizdi
Nissan : Danışmadaki arkadaş son derece suratsız olarak , uğraştırmayın işimiz gücümüz var sizinle mi uğraşacağız tavırlarında yaklaştı. Qashqai baktığımız söyledim. Hangi donanıma baktığımı sordu. Donanım fark etmez dediğimde ise hiç biri yok ki zaten elimizde dedi. Satış temsilcilerinin hepsi yemekte yarım saat sonra gelin dedi sonra . Kısacası Nissan'da danışmayı geçemeden elendim. =) Fakat bir daha Nissan bayisine uğrayacağımı düşünmüyorum.
Skoda : Araç ellerinde yok. İsim alıp dönüş yapıyorlarmış. Kodiaq için 1.370.000 TL ile 1.500.000 TL arasında 1 - 2 araç gelebilirmiş. Temsilci ilgili ve güler yüzlüydü.
Seat : Araç hiç yok. Satış temsilcilerinin hiç haberi ve bilgisi yokmuş araç gelecek mi bilmiyoruz dediler =)
Vw : Araç ellerinde yok. Henüz kotalar belli olmamış. Cep telefonu numaranızı alıyorlar ve dönüş yapacaklarını söylediler. Liste fiyatları üzerinden ilerliyorlar. Satış temsilcileri ilgiliydi.
Audi : A3 için görüşme sağladım. Ellerinde araç yok. İlginç olan satış temsilcisi arkadaş o kadar ilgiliydi ki. Araç olmamasına rağmen içerideki aracı detaylı anlattı. Sonra kayıt işlemlerimi yapıp stok düşünce liste fiyatları üzerinden yardımcı olacağını söyledi. Burdan teşekkür ederim kendisine ilgisinden dolayı
Peugeot : 2008 bu ay ellerinde gelmeyecekmiş . 3008 dizel boş ve orta donanım gelebilirmiş. 1.200.00 TL ve 1.250.000 TL arası fiyat olacağını söylediler. Numaramı aldılar hafta için haber vereceklerini söylediler. Satış temsilcisi son derece ilgiliydi.
Kia : Hiç araç yok. Bilgi yok . Kia Niro var ellerinde . Hemen teslim. 1.365.000 TL
Citroen : C5a için ellerine 1 adet dizel shine bold araç geleceğini . Fiyatın 1.365.000 TL olduğunu söylediler. Araçta 110.000 TL extra işlem varmış =)
Liste Fiyatına Yakın Araçlar Listesi
Arkadaşlar Merhaba,
Araç almak isteyenler için elimden geldiğince liste fiyatına yakın satışa hazır araçları paylaşacağım belki bir faydası olur.
Picanto FEEL ( Liste Fiyatı 383.900 TL )
Dacia Sandero ( Liste Fiyatı 456.000 TL )
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-best-oto-dan-2021-dacia-sandero-1.0-tam-otomatik-sifir-km-968534545/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2021-sandero-1.0-turbo-sifir-km-otomatik-vites-x-tronic-90-hp-1040188884/detay
Renault Clio ( Liste Fiyatı 466.000 TL )
Citroen C3 ( Liste Fiyatı 512.000 TL )
Arkadaşlar merhaba,
Mimar olan eşim için acil bilgisayar almamız gerekli . 3DS MAX ağırlıklı olmak kullanılacak bir laptop almamız gerekli. Fakat fiyatlar çok yüksek. Almışken uzun yıllar kullanabileceği sağlam ve kaliteli bir laptop almak istiyorum. Kullanıcak olan bayan olunca dış görünüş ve ağırlıkta son derece önemli malesef =) Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
En büyük aday
https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-16p-g2-ach-amd-ryzen-9-5900hx-32gb-1tb-ssd-rtx3060-windows-10-pro-16-tasinabilir-bilgisayar-20ym001jtx-p-HBCV0000113AEC?magaza=by-pro&utm_campaign=c&utm_content=HBCV0000113AEC&utm_medium=epey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
3DS MAX Ve Macbook Pro hakkinda
Arkadaşlar merhaba,
Eşim için 3ds max rahat kullanabileceği bir laptop aramaktayiz. Açikcasi içimize sinen Macbook Pro 2020 M1. Fakat crackli olarak 3ds max yüklenir mi. Tavsiye eder misiniz.
Merhaba,
2018 Polo 1.0 TSİ DSG 64.000 Km aracımın üzerine 200.000 TL ekleyerek 0 Km. Golf 1.0 eTSİ DSG Life Golf alabiliyorum. Sizce mantıklı mı?
/////////////////
Bugün itibari ile 0 Km. olarak Polo 1.0 TSİ DSG Life paket aracımı teslim aldım. 200.000 TL fark ile Golf yerine 75.000 TL fark ile Yeni Polo almış bulunmaktayım. Test sürüşüne umutsuz olarak çıkmama rağmen yeni Polo beni gerçekten etkiledi ve kararımızı verdik. Cevap veren herkese teşekkür eder her daim hepimizin iyi arabalara sahip olması dileğiye.
Büyük Karasızlık Yaşıyorum Arkadaşlarım.
Öncelikle herkese merhaba,
Yıllardır olduğu gibi yine araç ile ilgili kararlarda sizlere danışarak hareket etmek istiyorum. 3.5 yıl önce 0 km olarak Vw Polo 1.0 TSİ DSG araç aldım.
Aracım şuan 64.000 Km.'de ve herhangi bir kazası bulunmamakta. Aracımı daha büyük bir araçla değiştirmek istiyoruz fakat ,
Kredi oranları bir hayli yüksek. Neredeyse yıllık yüzde 30 oranında faiz isteniyor.
Aracımın değeri belli değil , 320.000 TL ile 480.000 TL arasında değişen bir ikinci el piyasası var hatasız araçların. Yani inanılmaz mantıksız ( Yeni kasa 0 km Polo 378.000 TL ) yani aracımı satacağım rakamı bilemiyorum.
Aylık 4.000 TL kredi ödeme gücüm var. Fakat kredi oranlarını kabul etsek bile inanılmaz bir türev - integral başlıyor. Araç değerine göre yüzdelik oranda kredi çıkıyormuş. Max. 24 ay oluyormuş gibi gibi ... oldukça zorlayıcı şartlar çıkıyor.
Tek isteğimiz daha geniş bir araç almak fakat şuan hareket imkanımız çok kısıtlı . Bir yandan da zam gelecek endişesiyle hızlı hareket etmek istiyorum.
Tavsiyeleriniz benim için değerlidir. Şimdiden teşekkür ederim.
Bursa Doğuş Oto Servis Sorunu Hk.
Arkadaşlar Merhaba konu hakkında desteklerinize ihtiyacım var.
2018 model Vw Polo kullanıcısıyım. 0 km olarak aldığım aracımı 3.5 yıldır Bursa Doğuş Otomotiv'de servise götürmekteyim.
Geçen ay 58.000 Km. bakımında disk ve balatalarında değişmesi gerektiğini söyleyerek 3800 TL tutarında bakım parası ödedim.
Şimdi ise sıkışık trafikte 5 km /saat hıza kadar disk ve balatalarımdan müthiş bir uğultu gelmekte.
Bursa Doğuş Oto ile yaptığım görüşmede hatalı işlem yaptıklarını ve yoğun çalıştığımız için gelip aracımı servise götürmelerini ve sorunu düzeltmelerini rica ettim. Aldığım cevaplar
- Aracınızı alamayız öyle bir hizmetimiz yok. Siz getirin
- Yakın zamanda randevu yok
- Express servis e getirin yardımcı olmaya çalışalım. Sorun bizde mi diye. Sonuçta şuan disklerin öttüğünü sadece siz duyuyorsunuz. ( Bunu Aynen Dedi )
- Vw den kaynaklı hata var ise İkame araç verilmesini talep ettim. 10 gün ve üzeri olmadıkça ikame veremiyoruz dedi.
- Geçtiğimiz bakım 4 gün sürdüğünde ikame verdiklerini ilettim, Şuan ikamem yok çok iyi biliyorum diye dönüş aldım.
Ki aynı doğuş Oto Bursa seramik kaplama yaptıracağım zaman aracımı evimden alıp , evime bırakmıştı.
Nasıl bir yol izlenmeli. Bu kadar ufak sorunlarda bile böyle bir tavır sergileyen bir firmanın aracını uzun süre kullanmaktan vazgeçtim. Daha ciddi bir sorun olsa demek ki Doğuş Otomotiv Bursa yardımcı olmayacak.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 751
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 96.485 (Bu ay: 2.003)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.027 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası