Şimdi Ara

Yeni Araç Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2023 model Vw T- roc R line kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum fakat uzun yıllardır Vw kullandığımdan dolayı sanırım biraz sıkıldım.

Daha premium bir marka ile değiştirmeyi düşünüyorum . Fakat maalesef fiyatlar çok yüksek olduğu için üzerinde az bir para eklemek istiyorum .

Açıkcası aklımda 3 Model var. .

BMW 2 Serisi Grand Coupe

Audi A3 Sedan

Mercedes A Serisi Sedan

Örnek olması açısından 3 ilanıda paylaşmak isterim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilis_gs -- 3 Eylül 2023; 22:59:54 >

• Yok mu destek =)

• A3 sedan ne kadar hoş duruyor öyle . Param olsa A3 veya Mercedes arasından birini seçerdim . BMW çok tipsiz duruyor onu direkt eledim
  • 2 serisi
  • Örnek verdiğiniz a3 donanım olarak boş.Troc aracınızda keyless ısıtma tavan var.Audide keyless belki vardır diğerleri yok.

218 motor olarak çok sevilen bir motor değil.Önden çekiş sizin için sorun değilse alınabilir.

Mercedes a serisi de donanım olarak boş.

Dolu bir a3 ve bmw arasında kalıp motor sebebiyle audi alırdım gibi.

• 3ünü de almam, markaları haricinde premiumlukla alakası olmayan arabalar bunlar
    Mercedes glb 4matic bakılabilir
  • Aracım 2015 C serisi, A3 sedan ile değiştirmeyi düşünüyordum kullanma fırsatım olduktan sonra koşarak uzaklaştım. Kesinlikle malzeme kalitesi olarak audi gibi hissetmiyor sürüşü vs güzel ama bana gömülü ekranla hayaleti çakıp geçmişler gibi geldi. A serisi düşünülebilir fakat ben kesinlikle 2 serisi derdim. Aracın malzeme kalitesi gerçekten diğer rakipleriyle alakası yok, içerisi tok hissettiriyor Getrag 7 ileri de çok güzel bir çift kavrama. Ben arka koltuğu çok kullandığım ve tasarımını çok beğenmediğim için elemiştim. Tasarımı içinize siniyorsa kesinlikle 2 serisi derim.
  • Bmw > MB >> a3

A3 hiç premium durmuyor. Mercedes de öndeki logo veya komple ön görüntüden kurtarıyor. Bmw 2 serisi çok tipsizdi eskiden, niye yapmışlar ki derdim ama yeni modeller kötü değil gibi. Tip olarak bmw önde bence.
  • Adı premium bu araçların. Bmw'ye Mercedese biniyorum dersiniz anca. Mesela ilandaki A'da Widescreen, toucpad, koltuk hafıza hiçbir şey yok. Dolusuna es kaza binerseniz uyku girmez gözünüze. Başka araçlar bakın bence.

• Peugeot 308 ya da 408 alabilirsiniz. Gt donanımlısı bunlardan daha premium.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.