Şimdi Ara

Motor ve Ekipman için Öneri ve yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yardım istediğim konu daha önce bir motorsiklet tecrübem vs olmadı pek anlamam ne motordan nede gerekli ekipmanlardan o yüzden bu konuda bilgisi olanlar bana bilgi ve birikimlerinden istifade ederek bilgi verirlerse çok memnun olurum :):)

Öncelikle aklımda almak istediğim motor modelleri pcx 125cc ve forza 250cc ilk sefer motor sürecek birisi olarak forza sıkıntı olurmu bir kaç kişi başlangıç olarak 125cc daha iyi bir tercih olacagını söyledi hatta bir kaç kişi 50 cc lik moped tarzı motorlar dahada iyi olur semin için dedi ama ben al 3 5 ay sonra sat vs işleriyle uğraşmak istemiyorum aldığım zaman en kötü bir kaç sene kullanmayı hedefliyorum sizce forza 250cc benim için yüksek bir motor mu olucaktır boy ve kilom 1,83cm 105Kg civarı

Diğer konulardan biriside Forza yada pcx alırsam cantalı model mi tercih etmeliyim yoksa cantasız mı 20k lık fark bu canta için değer mi?

En öenmli konulardan biriside benim için Ekipman kask mont eldiven ve Dizlik bunlarda çok üst segment almayı düşünmüyorum ama 35 40k civarı totelinde bir mebla düşünüyorum marka model olarak yardımcı olabiliecek varmı ?

Motorlarda 2025 öncesi sanırım kampanyalar mevcut o yüzden bu aralık ayı içersinde bir an önce motoruda almak istiyorum sizce bu kampanyalardan faydalanarak güzel 0 bir motor almak mı mantıklı yoksa bulunabilirse temiz 2.el motor mu ?

Şimdiden teşekkür ederim cevap veren arkadaşlar için kazasız belasız yolculuklar dilerim.

• Sanırım çok biligili yada yardım etmeyi düşünen arkadaşlar forumda artık bulunmuyor :) Bu arada motor olarak Forza 250 almaya karar verdim bir aksilik olmazsa İnşallah ama ekipman konusunda hala karar veremedim sanırım motor alırken bayiide bulunan ürünlerden temin edicem bir çoğunu :)

• Ridvan Dilmac kullanıcısına yanıt
    Selam, öncelikle honda mağazalarından ekipmam almanızı tavsiye etmem. Fiyat olarak pahalı satıyorlar. Ekipmanlarda ise kask olarak LS2 markasının sağlam ve uygun fiyatlı kaskları mevcut. Tam kask istiyorsanız f/p ürünü olarak rapid modelini, yarım kask olarak airflow modelini öneririm. Ceket ve eldivenlerde scoyco ve venom f/p markalardır. Bir tık üstü Revit markasına yönelebilirsiniz. Pantolon pek tercih edilen bir ekipman değil malesef, siz de tercih etmeyecekseniz onun yerine mutlaka yine scoyco marka dizlikleri tavsiye ederim.

Ekipman fiyatları çok pahalı ama güvenlik sebebiyle özellikle kask konusunda ucuzlarına kaçmanızı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

Selam, öncelikle honda mağazalarından ekipmam almanızı tavsiye etmem. Fiyat olarak pahalı satıyorlar. Ekipmanlarda ise kask olarak LS2 markasının sağlam ve uygun fiyatlı kaskları mevcut. Tam kask istiyorsanız f/p ürünü olarak rapid modelini, yarım kask olarak airflow modelini öneririm. Ceket ve eldivenlerde scoyco ve venom f/p markalardır. Bir tık üstü Revit markasına yönelebilirsiniz. Pantolon pek tercih edilen bir ekipman değil malesef, siz de tercih etmeyecekseniz onun yerine mutlaka yine scoyco marka dizlikleri tavsiye ederim.

Ekipman fiyatları çok pahalı ama güvenlik sebebiyle özellikle kask konusunda ucuzlarına kaçmanızı tavsiye etmem.

Selamlar hocam cevabınız için teşekkür ederim fullkask düşünüyorum açıkcası çene açılır ve yarım kasklar güvenlik acısından sıkıntı teşkil ediyor diye okudum sırf güzel gorunecek diye yada rahatlık sağlayacak diye güvenliğimi riske atmak istemiyorum :) Pantalon ve koruyucu dizlik arasında kararsız kaldım günlük hayatta giyip çıkarmak pantolunu zormu kolaymı daha deneme fırsatım olmadı zorsa bana sıkıntı olabılır o yuzden dızlık tercih edebilirm ama yine dediğim gibi koruma acısından pantolon dizliklerden sürtünmeden daha iyi koruyorsa yine ilk tercihim beni en iyi şekilde koruyacak olan ekipman olacaktır. Bütçem ortalam bir aksilik olmazsa 45 50k bandında sanırım bu rakamlara orta segmente ekipman bulabılırım dıye düşünüyorum.

• Pantolonu bende tercih etmiyorum, dizlik kullanıyorum. Son fiyatları bilmiyorum ama bütçeniz gayet iyi gibi, hayırlı olsun sizin için. Kazasız belasız sürüşler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.