Corsair Lighting Node Pro Kontrolcü Hk.
Merhaba arkadaşlar x680 kasamda bulunan rbg kontrolcüsüne 6 tane rbg fan bağlıyorum ama ön radyatör ve egzoz fanı rbg ışığı yanıyor kasa altına takmış olduğum 2 fanda rbg çalışmıyor ön radyatördeki fanlarım kasa ile gelen egzoz fanım SP 140mm alta takmış olduğum 2 fanda ML 140 fan rgb destekli fanlar anakart üzerindeki rbg slotlarına taktığım zaman faaliyete geçiyorlar ama node taktığım zaman hiç bir etkileşim olmuyor ön ve egsoz fanlarını söküp tek taktığım zaman biri yanıyor biri yanmıyor beynim yandı İcue üzerinden de denedim bir şeyler ama yine beceremedim bu konuda detaylı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 4 5 senedir Logitech ekipmanları kullanan birisiyim ve G633 kulaklığımın Microusb giriş kısmından sürekli arızalanması canımı sıkıyor bu sıkıntıdan dolayı kulaklığımı 3 kere garantiye gönderdim 3 kere değişim yaptılar ve son olarak G635 göndermişlerdi dedim G633 modelinde ki bu sıkıntıyı anladılar bir üst versiyonda sanırım bu sorunu çözmüşlerdir diyordum ki... 5 6 ay gibi kısa sürede değişimden gelen G635 de aynı sorunu verdi onunda microusb girişinde temassızlık meydana geliyor ve kafamı ufak bir hareket ettirmemde bile kapanıyor bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum acaba yoksa Logitech firmasının üretmiş olduğu bu kulaklıkta kronik bir arıza mı mevcut...
Logitechi tercih etmem en büyük neden kulaklık padlarinin oliptik şekilde olması kulağımı uzun süreli kullanımlarda ağrımıyor şimdi tekrar garanti talebinde bulundum bakalım sonuç ne olacak
Aynı sorunu yaşayanlar varsa bu onu hakkında bilgi yazarsa sevinirim.
Su-130 PM Tank Avcısı Pre.Tank Hk.
Merhabalar arkadaşlar bu tank ile ilgili sorun yaşayan var mı acaba uzun süredir aktif olarak bu tank ile oynamıyordum en son geçen sene ki yıl başı etkiliği zamanlarında aktif olarak oynamıştım sanırım bu senede yine bu zamanlarda tekrar oynama isteğim geldi fakat attığım mermilerin çoğu ya kritik hasar diyor ama hasar vermiyor ya hemen hemen hepsi sürekli palete gidiyor tankları ne kadar vurursam vurayım hasar çıkartamıyorum daha önceleri 3 4k dan aşağıya vurmazdım şimdi mermiler denk gelse de hasar çıkmıyor bu tanakı yakın zamanda oynayan var mı acaba benim mi RNG im yerlerde anlayamadım...
Crosair Rm850x Psu Sorun Çözdüldü!.
|
Sizce hangisi ? 2133 mhz 3600 mhz
|
T300RS MONTAJ VİDASİ
|
Battlefield 1 Standart paketi Pre. nasıl yaparım ?
|
Cs go Donma Sorunu!!!
|
Görüntü sorunu!!!
Meslek: Güvenlik Görevlisi
Güzeli güzel yapan edeptir, edep ise güzeli sevmeye sebeptir. (Mevlana) |
CORSAIR Crystal Serisi 680X RGB Crosair RM850X 80+ Gold Psu G.Skill G.Skill Trident Z Neo 4*32 128 GB 3600 Mhz AMD Ryzen 7 5800X3D Msi X570 Gaming Pro Carbon Wifi CORSAIR HYDRO SERİSİ H150i PRO RGB LED Gigabyte Eagle RTX™ 3080 Ti Samsung 970 Evo 1 Tb M2 ssd Samsung 120 Gb ssd Sabrent Rocket Q 1TB m2 ssd W.B Blue 1 Tb hdd ... |
Oyun meraklısı ve tutkunu... |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 234
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 11.977 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El