Bildirim
Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ikisinden de 2'şer gün kirala, kararını sen ver bence.. ikisinin de birbirinden güzel özellikleri var(!) -
Almadan önce uzmanlara bir danışayım dedim ama sizin yöntem de güzel -
Bence de kiralama mantikli. Tonla para vericeksin sonucta. Bir de tonla para verip memnun kalmama durumunu minimuma indirirsin. 2. El arac alsan aldigin fiyata satarsin begenmezsen ama 0 km de zarar min 5000 olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiside çok yakıyo ikisinide alma.Bütçe istek sırala önerelim. -
Hangi firma ne kadar indirim yapar bilmiyorum ancak biri 44710 lira diğeri 53250 lira, aralarında 8540 lira fark var.
Yıllık yapacağınız yolu düşünerek eğer lpg'yi alternatif olarak düşünüyorsanız motorların uyumunu da araştırın hangisi daha sorunsuz diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: fb_mehmet
Arkadaşlar Yeni Fluence Icon 1.6 16v 110 bg ve Chevrolet Cruze Sedan 1.6 Sport Plus arasında kaldım.Bu araçlardan servis-parça-sağlamlık-konfor-yakıt tüketimi vb. göz önüne alınırsa hangi aracı almam daha uygun olur.Yardımlarınızı bekliyorum
fluence çok fazla elektrik elektronik problemi çıkarabilen bir otomobil,direksiyon arızaları da çok fazla.
ayrıca fiyatı da pahalı.
cruze almak çok daha mantıklı olur bu şartlarda. -
cruze -
Ben Cruze alirken:
-3000tl na yakin indirim
-Uzun yillar renault megane ve clio2 kullanmis olmanin bikkinligi
-Yol tutusu saglam, yakisikli guvenli bir araba olmasindan dolayi sectim.
Gelelim alternatiflere:
Fiyati biraz daha yukseltebilirseniz 1.4 140beygir astra j enjoy (140ligin giris donanimini kastediyorum bu donanim mi emin degilim.) Cruze ile arasinda kalmistim ama daha yukseltemedigim icin cruze aldim. C sinifinda Cruze ve astranin bu donanimi bence parasini hak ediyor. Astranin bu donanimi benim aracimdan kokpit olarak bir tik onde.(arac ici aydinlatmalar vs motoru ise abartili olmasada benimkine gore daha canli tabiki)
Yine liste fiyati 44bin tl na lancer sport dusunulebilir herseyiyle dolu bir arac.(seyahat ettim ama surmedim)
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Aslında bütçe sıkıntısı olmasa Ford Focus Titanium X Paket almak iyi olurdu.Verilen parayı hak ediyor -
Cruze kullananlar lpg de bile çok yaktığını söylüyor. Bende 2010 model cruze düşünüyordum, yakıtından dolayı vazgeçtim.
Sıfır km yeni motorlarda durum nedir bilmiyorum açıkçası. -
quote:
Arkadaşlar Yeni Fluence Icon 1.6 16v 110 bg ve Chevrolet Cruze Sedan 1.6 Sport Plus arasında kaldım.Bu araçlardan servis-parça-sağlamlık-konfor-yakıt tüketimi vb. göz önüne alınırsa hangi aracı almam daha uygun olur.Yardımlarınızı bekliyorum
fulence terciğin olmalı cruze hiç bulaşma, aracın çok sorunu var chevrolet kulubu sitesinde aracın sorunları yazıyor alan daha 1000km yapmadan satışa koyuyor -
İkisi arasından fluence
cruze çok hantal Bi araç
bir de benim önerim Mitsubishi Lancer
quote:
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Aslında bütçe sıkıntısı olmasa Ford Focus Titanium X Paket almak iyi olurdu.Verilen parayı hak ediyor
bütçe sorun olmasa gönül neler istiyorda.. -
Bence 1.0L ecoboost focus titanium smart sedan iyi olurdu
Şu sorunları söylede bilelim? 2011 model cruze wtcc edition kullanmaktayım otomatik. Aracım 1 yıldır lgli brc. Ortalama 28 krşyakıyor. Lpg ile herhangi bir problem yok. Gayet düzgün ve verimli. Otomatik vitesi hissettirmiyor. Hantal diyen arkadaşlara katılmıyorum araç gayet seri. Birde kullanan arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz. Kulaktan duyma karalama kampanyası yapmayalım. Daha önce bir çok model ve marka araç kullanmış biri olarak cruze beni hiç onları aratmadı gayette memnunum aracımdan. Kasası ve görünüşü yeter. Özellik olarak gayet dolu ve yeterli. Şu sıralar hatcback c sınıfı araçlar 80 bini bulurken 40 binlerde cruze için çok iyi bir tercih.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi arasından Cruze. -
Mazda 3 sedan
Comfort 48,223
Touring 50,880
Ne dersiniz?
Üstelik takasa araç verirseniz çok ciddi indirim yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
Mazda 3 sedan
Comfort 48,223
Touring 50,880
Ne dersiniz?
Üstelik takasa araç verirseniz çok ciddi indirim yapıyorlar.
53 bine 2012 sifir mazda 3 dizel touring alan var. bence dusunebilir.
@emrullahberat46
Aracı alırsam zaten lpg taktırmadan kullanırım.
Araç neden hantal kalıyor ki 124 bg güç olmasına rağmen.
Benzer içerikler
- bmw 520d kronik sorunları
- clio sport tourer joy 1.5 dci 75 bg yorum
- seat ibiza yorumları
- suzuki vitara kronik sorunları
- skoda rapid yorum
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X