çok sinir bozucu bir olay. benimde aracın arka çamurlukta sol tarafına sürtmüşlerdi.. otoparkı olmayan binalara imar izni verilmesin artık yaw..
quote:
Orijinalden alıntı: fb_mehmet
Dün akşam Kia RIO Sedan FANCY modeline bakmıştım netten.Fiyatı ve özellikleri hoşuma gitti fakat dış tasarımı pek hoşuma gitmedi.Benim aradığım araç bagaj sıkıntısı olmayan,köy yolunda altını vurmadan gidebilecek,donanımlı ve sedan bir araç olacak.
sizde benim gibi düşünenlerdensiniz anlaşılan eşim öğretmen şehir içinde ancak ben askeri personel olduğumdan ve avı çok sevdiğimden kendim suv tarzı araçlara yöneldim.. ilk olarak skoda yetiye baktım ancak lpg uyumsuz motoru ve dsg sorunu yuzunden uzak durdum.. zaten vergi yüzünden 1.6 üstüne hiç bakmadım.. qaskaı ye baktım uçuk fiyat bomboş araç.. en sonunda 53bn tl ye kıa spo 1.6 cam tavan dahil alarak şimdilik sorunsuz biniyorum.. ancak önümüzdeki ay otomatik vtesi de gelecekmiş...
öcüü..Ö
kullanıcısına yanıt
Hocam Ford Kuga'ya baktım hoş,güzel,donanımlı araçlar ama pahalı.Hyundai ix35'e baktım fiyat 59.000 civarı ama Ford kadar sağlam olur mu bilemem.Sizin kullandığınız aracada bir göz atarım
Alaskalı Suikastçi
kullanıcısına yanıt
Hocam daha önce hiçbir aracımda böyle şey olmadı.Mavi boncuk dediğim küçük bir fiestam vardı onunla bir yerden geri geri inerken ön lastik çukura düştü tampon altı sıyrıldı ama benden kaynaklı olduğu için üzülmedim.Ama kasıtlı olarak birinin yapması benim çok zoruma gidiyor.Yazık,günah o kadar yıl çalışıp zar zor para kazanalım veledin biri gelsin çizsin.
öcüü..Ö
kullanıcısına yanıt
Kia Sportage 1.6 GSL Comfort modeli benim için donanım açısından gayet yeterli bir araç.En yakın zamanda gidip bayisinden incelemede bulunacağım.Diğer suv araçlar arasında gayet uygun fiyatı var.Kararı bu araçta verebilirim belki.56.900 Liste fiyatı görünüyor ama indirim yaparlar mı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme