Şimdi Ara

Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda servis,yedek parça,konfor vs. açısından nasıl bir araç.Daha önce hiç kullanmadım ve binmedim.Biraz bilgi verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_mehmet -- 11 Eylül 2013; 10:22:18 >
  • Bütçe maksimum 50.000 TL.Para bir yana araba bir yana.O yüzden ne kadar indirim yapılır bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_mehmet

Mazda servis,yedek parça,konfor vs. açısından nasıl bir araç.Daha önce hiç kullanmadım ve binmedim.Biraz bilgi verebilir misiniz

Klasik japon aracı.

- Eski nesil teknoloji, kötü malzeme kalitesi, çağ dışı otomatik şanzıman

+ sorunsuz atmosferik motor, sorunsuz tam otomatik şanzıman, başarılı yol tutuş, donanımın dolu olması

Eğer uzun süre binecekseniz zırt pırt servise uğramak istemiyorsanız sorunsuz olsun biraz lüksten kaçarım diyorsanız bence bu araç alınır. Senelerce çok pahalı fiyattan satıldı şimdi yeni kasası geleceği için fiyatları olması gereken yere çektiler. Kısmetse seneye arabamı değiştireceğim eğer o zamanlar bu kampanya olacak olsa tercihlerim arasında olurdu ama o zamana yeni kasası gelecek ve çok uçuk fiyat çekecekler ondan sanırım alamıyacağım.

Bana göre Fluence'den de Cruze'dan da iyidir.

Size tavsiyem en yakın mazda'ya gidip aracı bir test edip inceleyin. En önemlisi takas kampanyasından fayfalanmaya bakın zira aracın fiyatından baya indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 11 Eylül 2013; 10:32:32 >

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.Benim Ford Tourneo Connect 75 bg Delüx var.Araçta daha 17.000 Km'de.2009 yılında yeni kasasının ilk çıktığı sene almıştım.O aracı ne kadara alırlar acaba.Birde manuel vites alırım.Otomatik kullanmadım daha önce.
  • quote:

Aracı alırsam zaten lpg taktırmadan kullanırım.

Araç neden hantal kalıyor ki 124 bg güç olmasına rağmen.

Kalkışlarda sanki arkadan biri tutuyormuş gibi hissediyorsunuz aracı ve yokuşlarda sıkıntı yaratabiliyor.

Benimki manuel vites, otomatiğinde de var mıdır aynı olay bilmem.

Ama genel olarak Fluence'nin suratına bakmam Cruze ile karşılaştırırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Mazda servis,yedek parça,konfor vs. açısından nasıl bir araç.Daha önce hiç kullanmadım ve binmedim.Biraz bilgi verebilir misiniz

Klasik japon aracı.

- Eski nesil teknoloji, kötü malzeme kalitesi, çağ dışı otomatik şanzıman

+ sorunsuz atmosferik motor, sorunsuz tam otomatik şanzıman, başarılı yol tutuş, donanımın dolu olması

Eğer uzun süre binecekseniz zırt pırt servise uğramak istemiyorsanız sorunsuz olsun biraz lüksten kaçarım diyorsanız bence bu araç alınır. Senelerce çok pahalı fiyattan satıldı şimdi yeni kasası geleceği için fiyatları olması gereken yere çektiler. Kısmetse seneye arabamı değiştireceğim eğer o zamanlar bu kampanya olacak olsa tercihlerim arasında olurdu ama o zamana yeni kasası gelecek ve çok uçuk fiyat çekecekler ondan sanırım alamıyacağım.

Bana göre Fluence'den de Cruze'dan da iyidir.

Size tavsiyem en yakın mazda'ya gidip aracı bir test edip inceleyin. En önemlisi takas kampanyasından fayfalanmaya bakın zira aracın fiyatından baya indirim yapıyorlar.

Japon malzeme kalitesine önem verir.

Sadece "Piano Black" gibi saçma sapan kaplamalarla göz boyayıp "daha kaliteli" havası vermez.

Sade yapar tasarımlarını.

Malzeme kalitesine önem vermeyen araç Amerikan araçlarıdır.

• quote:

Mazda 3 sedan

Comfort 48,223
    Touring 50,880

Ne dersiniz?

Üstelik takasa araç verirseniz çok ciddi indirim yapıyorlar.

Aynısını ben diyecektim ağzımdan aldın güvenlik diyince en üst sırayı bana görede mazda alır lpg taktınmı tadından yenmez aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama mazda3 üde bencede bi gözden geçirin tabularıda yıkın reno opel vw
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Japonlarla Avrupa araçlar arasında malzeme kalitesi olarak bariz fark var. Avrupa araçlar çok daha başarılı bu konuda.

Amerikanlarında malzeme kalitesine önem vermediği konusunda size katılıyorum.
  • quote:

Japonlarla Avrupa araçlar arasında malzeme kalitesi olarak bariz fark var. Avrupa araçlar çok daha başarılı bu konuda.

Benim 2004 Civic, 2004 Golf'ten daha kaliteli valla. Yumuşacık plastiği var.
  • En yakın zamanda Mazda bayisine uğrayıp araçlara bir göz atıp test sürüşü yapmak lazım.Gönül ister ki Volkswagen Passat 1.6 TDI ama biraz zor.Kolay değil bu devirde para kazanmak
  • quote:

cruze de 8 hava yastığı olması bence insanı yanıltmamalı sonuçta dış kaplama kötü olduktan sonra isterse 88 hava yastığı olsun Mazdalarda çelik barlar var alacak arkadaş bence en basiti olarak bu cruze bir fluance birde mazdanın kapısını kapatsın hangisinde daha tokluk hissi geliyor bende kasım ayında araç almayı düşünüyorum ve mazda 3 de karar kıldım mazda 3 alınırmı diye bir konu açmıştım ordan bakabilirsin istersen kullanan arkadaşların önbilgilerini
  • Nefes34 kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 Impressive modelinde karar verdim gibi.Yinede yakından görüp bir test sürüşü yapacağım
  • quote:

Mazda 3 Impressive modelinde karar verdim gibi.Yinede yakından görüp bir test sürüşü yapacağım

bende ford fiestadan başlayıp Hyundai i30 clio derken kia ceed Mitsubishi lancer ve mazda3 arasında kalmıştım ben 10 bine yakın kredi çekip ikinci el alıcam daha test etme fırsatım olmadı test ettiğinde bilgilendirirsen sevinirim.
  • Nefes34 kullanıcısına yanıt
    Şuan bende buradaki bayisini arıyordum.Müsait bir zamanda test edebilirsem bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

aynı testi 2013 japonlar ile 2013 avrupa araçlar arasında yaparsanız avrupalıların açık ara önde olduğunu görürsünüz. Kısmetse 2014 makyajlı Honda Civic'i bekliyorum almak için bende Honda'cı olacağım ama maalsef malzeme kalitesi çok kötü. Direksiyon hariç hemen hemen her yer sert plastik.

• quote:

quote:

quote:

aynı testi 2013 japonlar ile 2013 avrupa araçlar arasında yaparsanız avrupalıların açık ara önde olduğunu görürsünüz. Kısmetse 2014 makyajlı Honda Civic'i bekliyorum almak için bende Honda'cı olacağım ama maalsef malzeme kalitesi çok kötü. Direksiyon hariç hemen hemen her yer sert plastik.

Yanlışınız var,

Şuan güncel kasa Civic Sedan'ın malzeme kalitesi çok kötü fakat makyajlı kasa da baya iyi olacak.

Dizel Civic'i kullandınız mı bilmiyorum, mesela Dizel Civic'in çok iyi malzeme kalitesi. Ona benzer bir makyajlı sedan geliyor.

Bende almayı düşünüyorum Cruze'u satıp.

• quote:

En yakın zamanda Mazda bayisine uğrayıp araçlara bir göz atıp test sürüşü yapmak lazım.Gönül ister ki Volkswagen Passat 1.6 TDI ama biraz zor.Kolay değil bu devirde para kazanmak

Hocam gidin bakın, inceleyin, güzel bir pazarlık yapın ondan sonra donanıma karar verin. Sizin dediğiniz İmpressive modelinin internet fiyatı 54.500 tl. Bakalım güzel bir pazarlıkla size kaça vercekler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlışınız var,

Şuan güncel kasa Civic Sedan'ın malzeme kalitesi çok kötü fakat makyajlı kasa da baya iyi olacak.

Dizel Civic'i kullandınız mı bilmiyorum, mesela Dizel Civic'in çok iyi malzeme kalitesi. Ona benzer bir makyajlı sedan geliyor.

Bende almayı düşünüyorum Cruze'u satıp.

Şu anki sedan ile karşılaştırıyorum ve maalsef malzeme kalitesi bariz derecede çok çok kötü.

Dizel civic'i kullanmadım autoshow fuarında incelemiştim, Türkiyede satışa çıktığında fiyatı duyunca değil incelemek içine bile binmedim.

Umarım makyajlı kasada dediğiniz gibi malzeme kalitesini yükseltirler.

• quote:

Servis konusunda hangi sehirdesiniz fark edebilir. Servisler sakin oluyor, sira beklemiyorsunuz. Ama servisle pek isiniz olmaz. Ben suana kadar sadece periyodik bakima goturdum. Yedek parca ihtiyaci pek olmuyo. En azindan benim olmadi.
    3 defa gittim, 380(balatlar fiyatti arttirdi)-250-/240 lira verdim.
    Donanim tatmin edicidir. Konfor gorecelidir. Beklentinize bagli. Biraz sportif bir surus sunmasindan dolayi suspansiyonlari sert gelebilir. Tabi bazilari bunu seviyor.
    Bu arada arkada surekli yolculuk yapacak biri var mi? Umarim pek olmaz cunku arka koltuklarin diz mesafesi dar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aracı alırsam zaten lpg taktırmadan kullanırım.

Araç neden hantal kalıyor ki 124 bg güç olmasına rağmen.

Jetta düşünebilirsiniz aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.