Şimdi Ara

Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut_shn

quote:

Orijinalden alıntı: fb_mehmet

Aracı alırsam zaten lpg taktırmadan kullanırım.

Araç neden hantal kalıyor ki 124 bg güç olmasına rağmen.

Jetta düşünebilirsiniz aslında

Alıntıları Göster
    cruze iyidir derler

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

cruze iyidir derler

Alıntıları Göster
    fluence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

fluence

Alıntıları Göster
    Parayı nakit vereceğimi söylerim bakalım ne kadar indirim yapacaklar.

Mersin'de oturuyorum.Bayi eve yakın bi yerde var
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Jettayı düşündüm fakat bütçe o kadar yetmiyor.
  • quote:

Jettayı düşündüm fakat bütçe o kadar yetmiyor.

Opel astra sedan modeline baktınız mı o da güzel bir model ve yeni corolla da güzel bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Opel astra sedan classic modeline bakmıştım ama sonradan karar değiştirdim.Yokuşlarda kalkamıyormuş o araba
  • quote:

Opel astra sedan classic modeline bakmıştım ama sonradan karar değiştirdim.Yokuşlarda kalkamıyormuş o araba

Kim diyor şu yokuşta kalkmıyor lafını kim diyosa sülalesini teker teker anıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Kim diyor şu yokuşta kalkmıyor lafını kim diyosa sülalesini teker teker anıyorum.

Alıntıları Göster
    cruze'da peşin alımda 8.000tl indirim + 18 ay 18.000 tl'ye kadar %0 faizle kredi kampanyası varmış, bunun aslı astarı nedir bilen var mı?

• Cruz kullandım 10.000 km de sattım dayanamadı bütce yakıta :) hele çukurları hissetmesi felan saymıyorum.fluence daha konforludur ama donanım olarak cruz daha iyi.Bence ikiside değil.

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    Ben okuduğumu söyledim.Ben o aracı kullanmadığım için iyi veya kötü demiyorum
  • quote:

Bu ikisinin arasından fluence derim ama ben olsam ikisinide almam focus,civic,astra falan bakardım
  • 1 2 saat kadar önce mazda bayisindeydim çok sayıda 2012 mazda 3 vardı model de değişmesiyle sağlam indirimler vardı antep mazdayi aramani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 11 Eylül 2013; 17:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

1 2 saat kadar önce mazda bayisindeydim çok sayıda 2012 mazda 3 vardı model de değişmesiyle sağlam indirimler vardı antep mazdayi aramani tavsiye ederim
    İyi bir indirim ile cruze alınabilir Fluence pazarlama arabası olması yönünden ben almam şahsen
  • quote:

Sitemim size değildi.

• Ford Focus Sedan Titanium X Paket-Şeker Kırmızı modeli her zaman gözümde ama fiyatı yüksek
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Mersin'de evimize yakın bir yerde var müsait bir zamanda bende gitmeyi düşünüyorum.Bayi size ne kadar indirim yaptı?
  • quote:

Mersin'de evimize yakın bir yerde var müsait bir zamanda bende gitmeyi düşünüyorum.Bayi size ne kadar indirim yaptı?

Adamlarla pazarlığa oturmadık zaten alıcı olmadığımızı da anlatmıştır heralde adam fiyatları derken liste fiyatlarını da diyordu yanlış hatırlamıyorsam bir araçta 8bin fark vardı pazarlığa girmedigimiz için de ararsanız tahminimce aynı fiyatları verir

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Adamlarla pazarlığa oturmadık zaten alıcı olmadığımızı da anlatmıştır heralde adam fiyatları derken liste fiyatlarını da diyordu yanlış hatırlamıyorsam bir araçta 8bin fark vardı pazarlığa girmedigimiz için de ararsanız tahminimce aynı fiyatları verir

Alıntıları Göster
    Fluence'in edindiğim bilgilere göre parça fiyatları çok uygun.Üstelik karşılaştırıldığı zaman Fluence Cruze'a göre az yakıyor.(Şehir içine göre).Piyasası da sağlam bir araba.Benim tavsiyem Fluence'den yana

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

Fluence'in edindiğim bilgilere göre parça fiyatları çok uygun.Üstelik karşılaştırıldığı zaman Fluence Cruze'a göre az yakıyor.(Şehir içine göre).Piyasası da sağlam bir araba.Benim tavsiyem Fluence'den yana

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün bankaya giderken ışıklarda Skoda Rapid gördüm görünümü çok hoşuma gitti.Eve gelince hemen araştırdım. 1.2 TSI - 1.4 TSI ve 1.6 TDI motor seçenekleri varmış.Araç donanım olarak da güzel.Sağlamlık nasıl acaba uzun ömürlü olur mu.Sizin düşünceleriniz nelerdir.

• fb_mehmet kullanıcısına yanıt
    skodalar sağlamdır sizi memnun ederler altına inceleme videosu koyuyorum

ve skoda rapid ile seat toledo kardeş araçlar yani birebir aynı oldukları için toledo incelemesini izlemenizi öneririm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.