Bildirim
2022 Vw Troc R Line'dan 2023 Mercedes A serisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düşünmeden geçerdim. 200bin tl farazi mi bu arada ? -
Mercedes a serisi kalitesiz , sadece filolar için üretilmiş bir araç . Mercedes olduğuna bakmayın alakası bile yok . -
2022 model - 2023 model
Volkswagen - Mercedes
B sınıfı - C sınıfı
Ve sadece 200.000 TL fark. Bu aradaki fark miktarı gerçekse ya Mercedes’te bir sorun var ya da Troc için sağlam bir fanboy buldunuz satacak.
Bu şartlarda, A serisinin genişliği yetecekse 1 saniye düşünmezdim ben. Yeni A serisi, sınıfına göre fazlasıyla kaliteli bir mekan sunan bir araç. -
Açıkcası kafam karıştı iki farklı cevap var =)
-
Farazi değilse notere ışınlanman lazım. -
Hocam o farklı cevap veren arkadaş bizim kadrolu trollerden :) Arada tuttursa da genelde ezbere konuşuyor ve trollük yapıyor. Reno fanboyu aslında Mercedes sevmesi lazım ama :)
bu fırsatı kaçırmayın derim. B sınıfı VW ile C sınıfı Mercedes arasında üstelik yeni modelken 200bin TL para değil
-
csb gibi
-
Mercedes ağır hasar kayıtlı heralde...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2022 model - 2023 model
Volkswagen - Mercedes B sınıfı - C sınıfı Ve sadece 200.000 TL fark. Bu aradaki fark miktarı gerçekse ya Mercedes’te bir sorun var ya da Troc için sağlam bir fanboy buldunuz satacak. Bu şartlarda, A serisinin genişliği yetecekse 1 saniye düşünmezdim ben. Yeni A serisi, sınıfına göre fazlasıyla kaliteli bir mekan sunan bir araç. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X