Şimdi Ara

2022 Vw Troc R Line'dan 2023 Mercedes A serisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2022 model Vw T roc R Line' dan yaklaşık 200.000 TL fark vererek yeni Mercedes A serisine geçilir mi?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilis_gs -- 24 Temmuz 2023; 8:46:19 >

• 2022 model - 2023 model
    Volkswagen - Mercedes
    B sınıfı - C sınıfı

Ve sadece 200.000 TL fark. Bu aradaki fark miktarı gerçekse ya Mercedes’te bir sorun var ya da Troc için sağlam bir fanboy buldunuz satacak.

Bu şartlarda, A serisinin genişliği yetecekse 1 saniye düşünmezdim ben. Yeni A serisi, sınıfına göre fazlasıyla kaliteli bir mekan sunan bir araç.
  • Düşünmeden geçerdim. 200bin tl farazi mi bu arada ?
  • Mercedes a serisi kalitesiz , sadece filolar için üretilmiş bir araç . Mercedes olduğuna bakmayın alakası bile yok .
  • 2022 model - 2023 model
    Volkswagen - Mercedes
    B sınıfı - C sınıfı

Ve sadece 200.000 TL fark. Bu aradaki fark miktarı gerçekse ya Mercedes’te bir sorun var ya da Troc için sağlam bir fanboy buldunuz satacak.

Bu şartlarda, A serisinin genişliği yetecekse 1 saniye düşünmezdim ben. Yeni A serisi, sınıfına göre fazlasıyla kaliteli bir mekan sunan bir araç.
  • Açıkcası kafam karıştı iki farklı cevap var =)

• Farazi değilse notere ışınlanman lazım.
  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt

Hocam o farklı cevap veren arkadaş bizim kadrolu trollerden :) Arada tuttursa da genelde ezbere konuşuyor ve trollük yapıyor. Reno fanboyu aslında Mercedes sevmesi lazım ama :)

bu fırsatı kaçırmayın derim. B sınıfı VW ile C sınıfı Mercedes arasında üstelik yeni modelken 200bin TL para değil

• csb gibi

• Mercedes ağır hasar kayıtlı heralde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.