Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli forumdaşlarımız.

Kirman Otelleri şu an bulunduğu segment içerisinde muazzam bir fiyat/performans özelliği taşıyor.
    Cevapladığımız mesajda da tesis genel özelliklerini, içki listesini, çocuk uygulamalarını görebilirsiniz.
    Şu ana kadar tek bir şikayet bile getirmedi.
    Ödenen rakamın fazlasını fazlasıyla alabileceğiniz tesisler.

Özellikle Eylül Ayı fiyatları (Okul Açılmadan Önceki Periyotta da) muazzam seviyelerde.
    4 Gece 12.300 TL'ye sunduğumuz Sidera alternatifi başta olmak üzere diğer tüm otelleri değerlendirmeye değer.
    Özellikle yeniden canlıya aldığımız WORLD PUAN (1000 TL'ye kadar) kampanyamız ile birlikte ciddi bir avantaj söz konusu.

Umarım değerlendirirsiniz.
    Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • Bizimle yeni tanışacak forumdaşlarımız için;

* Diverso tur, SETUR Yetkili seyahat acentesidir.
    * SETUR Yetkili tüm yurt içi ürünlerde DH Kullanıcılarına Özel İndirimler uygular.
    * Aracılığımız ile yapılacak tüm rezervasyonlarda, rezervasyon tutarının %1'i değerindeki iptal güvencesini hediye eder.
    * İptal güvenceli rezervasyonlarda tesise girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal ve iade hakkı sağlar ve en geç 3 iş günü içerisinde iade süreçlerini tamamlar.
    * %25 ön ödeme kampanyası ile fiyat sabitleme ve kalan tutarı otele girişten 3 gün önce ödeme imkanı sunar.
    * Hem ön ödeme hem de kalan ödeme taksitlendirilebilir.
    * Tüm kredi kartlarına VADE FARKSIZ 12 TAKSİT imkanı sunar.
    * Vakıfbank ve Yapıkredi WORLD kart kullanıcılarına 7.500 TL - 12.500 TL arası işlemlerde 750 TL, 12.500 TL ve üzeri işlemlerde 1000 TL World puan hediye eder.

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için;

DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:

NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:
    Özel Talepler:

Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Sivrisinek var mıydı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y.Serdar Çakar Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bütçe nedir?
    Didim’de Laur Hotels Experience&Elegance bu yıl isim değiştirip yenilenerek açıldı; belirttiğiniz tarihlerde fiyat 10.233
    Duja Didim 10.062 tl( bu yıl açıldı) içinde starbucks var bu sizin için kayda değer bir bilgi ise,
    Paradise Resort Özdere 7.207 TL gözükmekte, puanı biraz düşük 7.3
    Yine Didim’de Long Beach Club Nature geçen yıl açıldı, fiyat 11.520 TL oldukça güzel bir aquaparkı var çocuk için avantaj olabilir.
    Marmaris’e doğru inebilirseniz Turunç Premium Otel 10.225 TL,
    Siz bütçenizi belirtirseniz o aralikta tesisler değerlendirilebilir

• Kvot K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirttiğiniz fiyat ve tarih aralığında Duja Didim’i inceleyebilirsiniz.
    Akdeniz bölgesi düşünüyorsanız Amara Family Resort Side denize 150 metre mesafede Ets puanı 9.1 8.050 TL,
    Asteria Kemer 8.900 TL Ets puanı 8.8 kemerin denizi oldukça güzeldir
    Çevre düzenlemesi ve yeni otel aramıyorum mühim olan Deniz derseniz Turunç Resort Otel 7.886 TL; kendine ozel müthiş bir koyu mevcut.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

hocam değerli vaktinizi harcadığınız için çok teşekkürler.

2-3 gün tatile 10 binler vermek biraz zor yarısı kadar bi bütçe ayırdım

ben daha çok fırsat bir yerler bakıyorum. gözden kaçırdığım birşey var mıdırdiye.

çok teşekkürler tekrardan buralada da bakmaya devam edeceğim

• 8 ağustos girş 12 ağustos çıkış 4 gece bütçe 12 -13 bin tercihen ege ama akdeniz de iyi fırsat varsa değerlendirebilirim . Önerisi olan var mıdır acaba ?
    Kaç sayfa okudum kafam o kadar çok karıştıki daha çok strese girdim :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starlight resort te 6 gün süren tatilimiz bugün sona erdi çok şükür çünkü dün gece otelde kardeşimin odasında hırsızlık yaşandı evet 5 yıldızlı bir otelde yaklaşık 2bin500 tl paramız çalındı ve otel çalışanları hiçbir çözüm bulamadı. Para yine kazanılır fakat 9 11 ve 13 yaşında 3 cocuk sabaha kadar oturdu korkudan. Çünkü odaya geldiklerinde hırsız oradaymış ve bizimkiler iceri girince ust katta apar topar kaçmış. 9 yasinda bir kiz cocugunun psikolojisini düşünün artik. Extra ücretler verip dublex jakuzili oda aldılar ve sonuç bu otel çalışanlarının yorumu ara sıra oluyor yapacak birsey yok kamera yok o bölgede!!! 2. Ve son gelisimmis ets ye de durumu bildireceğim

• warland kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle,şansa bakın hırsız ara ara kamera olmayan yerdeki odada hırsızlık yapıyor, tatil ortamında polislik olmak istemediginizi düşünüyorum yoksa uğraşılır o tesisle,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olimposta 1 gece konaklama için antik kent girişine yakın tesis tavsiyesi olan var mı?

Daha önce bayrams ve çamlıkta konaklamıştım. Zakkum pansiyonda konaklayan oldu mu daha önce?

Oha, yok artık , hırsızla ilgilide bir gelişme olmadı mı yani hırsız elini kolunu sallayıp geziyor mu?Ve hırsız tatilci mi otel çalışanı mı yoksa dışarıdan mı , bu belli mi?

• Hırsızlık olayıyla ilgili gelişme olmadığı gibi kardeşime mesleğini sormuşlar sağlık sektöründe çalışıyorum demiş "eeee bu otele nasıl gelebildin" demiş elemanlar. Değişik imalarda bulunmuşlar şucu üstlerinden atmak için. Turist olsak ortalık ayağa kalkardı. Starlight resort benim için bitmiştir

• Cidden böyle mi söylediler? Hırsızlığı geçtim personel benimle bu tonda konuşsa çenesinin yerini değiştiririm.

Ayrıca parasını boşverin çocuklara zarar verebilirlerdi.Polis çağırmadınız mı?

• Jandarma geldi

İlk kez böyle lakayt otel gördüm. Pes doğrusu. Böyle ne idüğü belirsiz yerler afişe edilerek bu başlıkta amme hizmeti veriliyor aslında.
    Sadece fiyat anlamında değil, hizmet kaliteleri de değerlendirilerek minik bir Tripadvisor mecrası haline geliyor böylece.

• belki degerlendiren cikar.

merak edip baktim ara tatil doneminde oteller ne kadar diye.

land of legends kasimda ki ara tatil doneminde 5 gece yarim pansiyon 17.000 tl cikmakta.su an 80 bin tl civari sanirim.gun siniri da yok.

kasimda antalya tecrubesi olanlar varsa belki hava durumu vs bilgisi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 6 Ağustos 2022; 19:44:22 >
  • 2023 yaz sezonu nezaman açılır? Hemen bağlamak istiyorum

• ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt

Sivrisinek yoktu. Kara sinekler çoktu. Bir kaç da yusufçuk gördüm. Otium Eco club Side nin hemen yanında göl olduğu için oluyor sanırım sinekler.

• Setur konusu gibi olmuş burası, keşke ets acentası da gelse foruma. Orada da çok f/p oteller mevcut.

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    ETS burnundan kıl aldırmaz,bonus dışında kartlara indirimi bile kırpıyor 3 senedir. Yoksa sektörün yüzde 70-80 otellerini pazarlayan kendileri

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.