Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilk fiyattan aldık önce dört gece almıştık, daha önce voyageda konakladığımız icin ek yüzde bes indirim daha olmustu 6650 idi dört gece, nisan gibi bir daha bu fiyata gidemeyiz diyerek bir gece daha eklettik, tabi onu güncel fiyattan verdiler o geceyi, 2 kişi bir gece 2736 daha ekledik, toplamda 9386ya geldi, 5 geceyi ilk başta alsaydık 8300dü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt

alkol kullanan için önemli bir detaydı bu.

paloma otellerinin ağustos ve eylül fiyatlarına bakıyorum da benzer fiyattaki diğer otellerin çoğunda olmeca veriliyor.

bacardi problem değil onun yerine captain morgan veriyolardır büyük ihtimalle. ama olmeca'nın muadilini değil de genelde çok daha kalitesiz markaları veriyolar.

sanırım siz kokteylcisiniz. kokteylde zaten içki tadını pek alamazsınız o yüzden farketmez sizin için. iyi tatiller diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 3 Ağustos 2022; 8:56:58 >
  • 12 gecelik Trendy Lara tatilimizden döndük, hatta işbaşı bile yaptık. :-)

Aslında çok uzun bir inceleme yazacaktım, hatta bunun için notları bile hazırladım. Ancak vazgeçtim, değmez.

Kasım döneminde çok iyi fiyatla almıştık, bundan dolayı pişmanlık yaşamadık, güzel bir tatil oldu. "Tekrar gider misin?" derseniz, gitmem.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Bahşiş de versen her yerde ilgilenmiyorlar hocam bizzat yaşadım.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Merhabalar pm kontrol etmeniz mumkun mu

• 10 Eylül - 14 Eylül 4 gece 2 kişilik 4 yaşında çocuk olacak şekilde herşey dahil otel önleriniz var mıdır. Alkol önemli değil. Deniz kenarı olması ve 10.000 TL yi pek geçmemesi kafidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepkurt kullanıcısına yanıt

hocam kasım'da fırsat oteli statüsündeydi, denize uzaklığı soru işareti olmuştu bazı insanlarda.

uzunca bir tatil yapmışsınız, müsait oldugunuzda yorumlarızı bekleriz.

• Arkadaşlar selam 9-13 agustos arası bi tatil planlaıyoru ultra herşey dahil max 15 bin bütçe ile bir yer bulma imkanımız var mıdır? zeynep otel var şu an seçenkler arasında ama orası içindeo lumsuz yorumlar görüyorum . tecrübesi olan arkadaşlar paylaaşabilir mi?

Merhaba, detaylı bir değerlendirme yaparsanız çok seviniriz, zira Trendy Lara erken rezervasyon fiyatıyla almayanların bile pek çoğumuzun radarında olan bir oteldi, gözlemleriniz bir dahaki seçimlerimizde dikkate alınır olacaktır

• Merhaba, Eskişehir'den Antalya Belek mahallesine arabayla gitmek için en iyi yol sizce Afyon>Burdur istikameti mi yoksa Afyon>Isparta istikameti mi?

• AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt

Virajlı ve gidiş-geliş ama manzaralı yol tercih ederseniz Isparta, bölünmüş ve bolca radar ve tekdüze yol isterseniz Burdur.

• .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sume kullanıcısına yanıt

Trendy Lara

18-30 Temmuz 2022 - Deniz manzaralı aile odası

Satınalma: ETS online - 29.203 TL (9 taksit) 6 Kasım 2021

Denize ulaşım çok büyük sıkıntı değil, hatta ulaşım gayet zevkli. Hiç bekleme olmuyor, 3 kişi bile olsa hemen kalkıyor tekneler. Hemen hemen hergün gittik denize, ama çocuklar pek gelmedi, sevmediler.

Deniz tarafı sıkıcı geldi, eğlence yok. Ayrıca kumsal çok geniş, gölgelik alandan denize kadar yürüme mesafesi çok uzun ve yürüyüş yolu yok. Kızgın kumlarda yürümeye çalışıyorsunuz. Deniz temiz, bazı günler dalgalıydı ama hep keyifliydi.

Otel çok büyük ve kalabalık, bizim sevmediğimiz konu bu oldu. Havuzlar, genel alanlar hep tıklım tıklım. Bir sayım yapmadım ama gözlemlerime göre misafirlerin %5 kadarı arap, %50-60 kadarı gurbetçi Türk. Biraz Alman, İngiliz ve Rus var. Kalan da Türk.

şezlong bulmak çok sıkıntılı. İlk sabah 08:30 da havuz başındaydım ve zar zor havuzdan uzakta bir noktada yer bulabildim. İkinci gün erken gideyim dedim ve 07.50 de indim, yine aynı şekildeydi ve yer yoktu. Üçüncü sabah 07.30 da indim ve yine yer yoktu. 5 veya 6. sabah 06.30 giderek havuzbaşından bir yer kapabildim. Kapabildim diyorum, zira yine çoğu yer doluydu, saat kaçta geliyorlar ve yer kalmıyor, hiç anlamadım. Üstelik bu kapılmış yerlere dikkat ettim, gün boyunca hiç uğramayanlar bile vardı.

pool bar hep kuyruk, ne zaman gitsem en az 10 kişi sırada. Çalışan sayısı çok, sıra hızlı geliyor ama beklemek ve kalabalık ortam can sıkıyor. Diğer barlar daha sakin ve bekleme olmuyor. Pastanesi çok zayıf, hergün hep aynı kısıtlı seçenekler.

Yemekler çok çeşitli, et çeşitleri hergün var, lezzet değişken, bazen çok iyi bazen vasat. Ama ortalamada iyi diyebiliriz, haksızlık etmek istemem. Kalabalık saatlerde yer bulmak zor, masa temizlensin diye beklediğimiz çok oldu. Tatlılar iyi ancak çeşit kısıtlı ve hergün aynı. Bir süre sonra sıkıyor...

Otelde konsept sıkıntısı var, Türk gecesi yapılıyor (2 kez denk geldik), sadece restorantta bir Türk bayrağı konuluyor, yemek olarak çiğköfte ve gözleme. Diğer gecelerden tek farkı bu. Eğlence bile alakasız, o gece Kolombiya dans gösterisi vardı. Geçmiş deneyimlerime istinaden, insan beklenti içine giriyor ama büyük hayal kırıklığı. Zaten başka gece de yapılmıyor. Eğlenceler de çok sıkıcı, genelde erotik dans gösterileri, amacı olmayan ve eğlendirmeyen gösteriler (en azından beni...).

Erkek grupları görmedim, hiç sormadım ama almadıklarına garanti verebilirim. Zaten çocuk oteli, yetişkinden çok çocuk var, anaokulu kıvamında bir otel. Otel geneli temiz, odalar temiz, çalışanların %90 ı gayet başarılı hizmet veriyor. Arada sıkıntılı kişiler denk geldi ama genel fikrimi değiştirecek sıkıntılar yaşamadık. Odalar güzel dekore edilmiş, geniş.

Bizim oda deniz manzaralı diye satılıyor. Ama bu şekilde satmasalar daha iyi olurdu. Veya adını "dürbün ile görülebilir deniz manzarası" yapsalar daha gerçekçi olur. Denize 1 km rahat var, hangi manzara acaba... :-) Boşuna manzara fiyat farkını vermeyin, kara manzaralı alın gitsin.

Otel güya ultra herşey dahil konseptinde çalışıyor. Ama hiç alakası yok. Sıkma portakal suyu istedik, 2 Euro istediler bardağına. 5-6 tane alakart restoran var, hepsi ücretli, 12 gece konaklamaya bile 1 kez olsun alakart hakkı vermiyorlar (başka otellerde en az 3 gece verirlerdi bu süreye). Evlilik yıldönümümüz var dedik, gösterdik, ama yine ilgilenen olmadı. Ücretleri kişi başı 10 Euro ile 20 Euro arası değişiyor. 4 kişiyiz, 80 Euro verip alakartta yemek yiyecek göz olmadığı için hiç gitmedik.

Akşamları dışarı çıkıp yürüyeceğiniz etrafta hiç mekan yok (sıfır). Arabanıza atlayıp gidebileceğiniz yerler bile çok yakın değil. Otopark sıkıntısı kısmi var, asıl otopark küçük, bundan dolayı bir tarlalığın ortasını gösteriyorlar, oraya bırakıyorsunuz. şansınız varsa sonraki günler yakın bir yerde bulabiliyorsunuz.

Otelde karşılama yok veya bize denk gelmedi, girişte güvenlikteki bayan kapının önüne park edin, hemen gelecekler dedi. Park ettim, indik, oyalana oyalana valizleri tek tek indirdim. Bir süre bekledim. Gelen yok diye içeriye valizlerle yürüdük. Resepsiyon önüne geldik ve hala bir karşılama yoktu. Oda için çok bekledik maalesef, 3 saatten fazla. İlk başta nedenini söylemediler ama ben yükselince anlattılar ve hatta gittim kendim gördüm. Bizden önce kalanlar odayı parçalayıp bırakmışlar ve tamirat ekibi odada çalışıyordu. Artık nasıl birileri bizden önce kaldıysa odada... ETS tur yetkilisi de sorunlarla pek ilgilenmedi, sadece ekstra tur satma derdinde olan birileriydi. Otele varmamıza 2 dakika kala telefonla arayıp, gelip gelmediğimizi sordu. Telefonu kapattığımda otelin önündeydim zaten. :-)

Aquapark eğlenceli ama orası da çok kalabalık. Yine de keyifliydi. Çocuk klübünü bilmiyorum, benim çocuklar 11 ve 18 yaşında. :-)

Otel genelinde bir konu dikkatimi çekti. Çok fazla öksüren ve hasta insan gördük. Tatillerine devam ediyorlardı. Çok şükür bizler iyiyiz, aşılıyız zaten. Ama bu durum kapalı alanlardan keyif almamızı engelledi. Elbette hastalık teşhisi koymuyorum, gözlemlerimi yazıyorum. Çalışanlar maskeli bu arada.

Aklıma gelen başka konular olursa, bu yazının altına ilave ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 3 Ağustos 2022; 13:54:49 >

• Crystal Green Bay Resort & Spa

17-22 Temmuz 2022 - Geniş Standart Oda (Kara Manzaralı) (Sözde Geniş)

Satınalma: Setur Online - 8.200 TL - 23 Kasım 2021

Tripadvisor'da yazdığım yorumun aynısını paylaşıyorum...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buradaki iyi yorumlara aldanmayın diye giriş yapmak istiyorum, biz aldandık ve çok pişman olduk. Puan olarak 4.5 puan almış ama 0 olsa 0 puan veririm. O derece dandik bir otel.

Crystal grubuna aldanarak bu oteli tercih ettik ancak nasıl 5 yıldız almış bilmiyorum, mavi bayraklı dedikleri denizi bulanık dibi balçık. Otel her gün lağım kokuyor. Sinek problemi çok fazla, tüm yiyeceklerin içerisinde yer alıyor maalesef..

Odalar dar, çocuklu aileler için standart odasını tavsiye etmiyorum. odalarda sineklik yok ve cam açamıyorsunuz, açtığınız an sivri sinekler giriyor.

Yemekler maalesef ama maalesef vasatın altı. Çeşit o kadar az ki, dönüp dolaşıp aynı şeyleri yemek zorunda kalıyorsunuz. Et yemeği çeşidi 2 yada 3 tür. 2-3 gece sadece meyve ve sade soda ile geçirdik. Tüm öğünleri çok kötüydü, kullandıkları yağları maalesef midemizi bozdu ve yemek yiyesimiz gelmedi. Zaten yiyemedikte.

Çocuk yada bebek havuzunda bir çocuğun ayağı parçalandı, fayans yerinden çıkmış. Bu olayı gördükten sonra havuzlarına bile adım atmadık.

Çalışanlar maalesef ilgisiz, siz onları çağırmadan yanınıza gelen yok. Snack bara oturmaya gidiyormuşuz muamelesi görüyorsunuz, menü istersiniz geç gelir, yemek istersiniz yanlış getirirler.

Otelin konumu çok güzel yeşillikler içerisinde, her yer ağaç ve otel sakinleri dışında kimseyi göremiyorsunuz. Ama bu güzelliği otel maalesef kaldıramamış sanırım... Mini Klup kısmı olmasaydı herhalde ilk gün kaçar giderdik.. bebeğimizle ilgilenebileceğimiz tek yer orasıydı.

SONUNA KADAR OKUMAYANLAR SADECE BURAYI OKUSUNLAR YETER, OTEL BERBAT VE KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.

30 bin değdi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • part kullanıcısına yanıt

Merhaba, 15.256 liraya Crystal Waterworld Belek gözükmekte. Crystal otellerine hiç gitmedim ancak forumda yemeklerinin nispeten iyi olduğu yazılmakta, ultra hersey dahil konseptte. Bu yıl yeni açılan, hizmeti hakkında bilgim olmayan, YouTube Ets kanalında tanıtım videosunu izleyebileceğiniz Thor Luxury Hotel&Villas gözüküyor Bodrumda; 13.800 TL. Yine bu yıl açıldığını düşündüğüm My Ella Bodrum Resort Spa UHD 14.688 TL (Yine UHD) Bütçe eger 18.775e çıkabilirse Aquasis(Didim) değerlendirilebilir, bu yazdığım tüm oteller ETS(bizim tek güvenerek rezervasyon yaptırdığımız acente) Diverso turizme de danışmakta fayda olabilir, forumdaki izlenime bakılırsa Seturda da işler oldukça yolunda yürüyor Ets gibi..

• arkadaşlar Alanya damlataş bölgesinde 20 otelin plaj güvenliğini sağlıyorum. alanya ya tatile gelecek olanlara otel tavsiyesi verebilirim. bu mesajımı alıntılamanız yeterli.

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim ilginize emeginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Tamam deniim hocam.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.