Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam haklisiniz bana da sacma geldi.

Yemekler guzel tatlilar cok hafif lezzetli

Ilgi alaka guzel ama bu fiyatlara dediginiz gibi olmali.

Ben kokteyl daha cok iciorum yada raki bira

Bira tuborg raki da yeniraki veriolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam cosku bey le bnde konustum palermo otellerine bakabilirsiniz.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Benim tatilllere bakış açım bu şekilde keskin köşeli değil. Benim için tatilin kötüsü olmaz, iyisi ve daha iyisi vardır. :-) Ben her türlü eğlenecek konu bulurum, tadını çıkartırım.

Yılda 3-5 kez uzun süreli tatil yaparım, dünyanın dört bir yanında tatiller yaptım, 3 pasaportumda mühür vurulacak yer kalmadığı için yenilendi, süresi dolduğu için değil. şimdi 4. pasaportumu kullanıyorum.

Kısmetse, Ağustos sonu yine uzun bir yurtdışı tatilimiz var. Ekim de bir uzun tatil daha var, yurtdışı.

Size de tavsiyem budur, tatilde imkanlar nasıl olursa olsun, tadını çıkartmaya ve günü yaşamaya çalışın. Bazısı çok kafaya takıyor basit konuları ve sonra tatilden hiç keyif almadan dönüyor, yapmayın.

Bir de kısa süreli tatil alıp, herşeyi yaşamaya çalışanlar var. Tatilde tanıştığımız bir aile vardı, 5 gecelik gelmişler, 3 gün dışarıda planları var (tekne gezisi, kanyon gezisi, vs.). O zaman otelde ne işin var arkadaş, akşam yemeğinden akşam yemeğine gördük aileyi. :-)

• Selectum luxry otelde ikinci sabahım , şimdilik beklentimin üzerinde (en azından misafir portföyü olarak) çıkınca gözlemlerimi yazmaya çalışırım , herkese iyi tatiller.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Benimde dunyada görmedigim ülke sayılidır ama hep iş için malesef , yinede herturlu keyfini sürmeye çalıştım , bu hayat kendine dert etmeye değmiyor .....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Valla kaç otele gittim çoğu paloma dan ucuzdu açıklandığı dönemde, paloma grida kadar fiyat/performansı zayıf tesis görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

paloma gridaya ne zaman gittiniz hocam. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Valla 5-6 sene oldu belki hizmet kalitesi degismis olabilir ancak snack restoran hazir köfteli basit şeylerdi, odalar rutubetli tatil köyü formatında olsa da iyi değildi, belek denizi zaten belli vasatlikta, bunlari tolere edecek bir fiyat hiç sunmadilar ki bakıyorum fiyatlara yüksek geliyor o dönem aldığım hizmete göre akka antedon a gittim ertesi sene ya da barut Lara ya o dönemlerde gittim gene arada dağlar kadar fark vardi,tek pozitif aklımda kalan kendi şaraplarını üretiyorlar sunuyorlar,benim yorumum istediği fiyata göre çok daha iyi tesisler vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forumdaşlarımız.

Bugün itibari ile chippin kampanyası son bulacaktır.
    Bilgilerinize sunarız.

Sevgiler.
  • Arkadaşlar Antalya şehir merkezi için tek gece aile olarak kalınabilecek sadece oda şeklinde otel tavsiyeniz var mı?

Ets’de Dumlupınar Royal Rooms diye yorumları iyi bir yer gördüm ama direkt tavsiye almak daha iyi olur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crystal Waterworld oteline gittik beş para etmez bir yermiş pişman olduk tavsiye etmiyorum.

• ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt

Ben de zaten iyi yorumlara bakarak tercih etmiştim. Fazla da beklentim yoktu ancak tabakların kirli olması ve yemekhanedeki sinekler beni gerçekten üzdü. Ayrıca hamama gidelim dedik. Orda da plaj havlusu ile gelin dediler. Kumlu havluyla hamam sauna yaptık. Yabancılara biraz daha özenli davranıyorlar.

• dimontales kullanıcısına yanıt
    7-8 yıl önce bende gitmiştim.

Otel çok kalabalıktı, kalabalığı kaldırmıyordu.
    Çok arap doluydu dik dik bakmalar, havuza kıyafetle girmeler felan çok kötüydü.

• Merhabalar. Otel olaylarına çok uzağım. Eylülde 2 kişi 3 gece 5 yıldızlı her şey dahil otel arıyoruz. Fiyat performans önerebileceğiniz otelleri söyleyebilir misiniz? Teşekkürler

• Aria resort otel diye bir otel 8-11 eylül arası 2 kişi için 7 bin tl diyor. Bu otele giden var mıdır?

• Selam arkadaşlar.
    Herşey dahil ve üstü olacak şekilde
    27-30 Ağustos 2 yetişkin 1 çocuk 8 yaş
    Ege bölgesinde
    Fırsat paylaşabilir misiniz
    Gerçekten fırsat neresi olabilir
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Y.Serdar Çakar Y kullanıcısına yanıt

Takip

• Değerli forumdaşlarımız.

Bugün itibariyle;
    7.500 TL ve üzeri işlemlerde 750 TL
    12.500 TL üzeri işlemlerde 1000 TL

WORLD PUAN
    Kampanyamız başlamıştır.

Hem Yapı Kredi hem de Vakıfbank World kartlar için geçerlidir.

Güzel bir haberle güne başlamış olduk, herkese iyi forumlar dileriz.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• Arkadaşlar merhaba,

Ağustos sonu eylül başı gibi 5 gecelik istanbuldan uçakla gidip gelebilecek uygun fiyatlı tatil önerebilirmisiniz :)

Temmuz ortası tatil dönüşünde kaza yaptık tatil zehir oldu. 5 gün daha gitsek iyi olur.

6-8 yaşında 2 çocukla birlikte

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.