Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jolly şirketi,bir sorun olduğunda aksiyonu Jolly üstünden yürütüyorlar yurtdışı deneyimim yok bu sene yurtiçi tatilimde memnun kaldım otelde yardımcı oldular bayağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Promosyon bir tur açmışlardı tükenmiş hemen. Eşime pasaport başvurusu yapmama vesile oldular en azından 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Radko benim kankam değil , ben de senin kadar buradan yazılanlardan tanıyorum , Bekarların gittiği otelleri aşağılamışsın ,üst segment otellerin çoğu bekarmış ,değilmiş bakmaz . kabul eder

Ekşi sözlükte kamuoyu oluşturmak için başlık açmışın , yapılan yorumların çoğunluğu seni pek haklı görmüyor

Muhtemelen bu kişiler radkonun adamlarıdır:)

Ben otelci olsam seni bir daha almam , duygusal değil yani , önce para iadesi istiyorsun , sonra fikir değiştirip kalacam diyorsun , ertesi gün tekrar fikir değiştirip paramı iade et diyorsun

Adam da haklı olarak hastane yatışı raporu istemiş

Ani iklim değişiklikleri bazı insanların midesini bozup hasta eder , her hastayım diyenin parasını geri verirlerse adam çalıştıramaz o oteli

neyse tatiline devam et..

• hak arama yeri olarak burayı veya ekşi sözlük vs yerleri kullanmanın yanlış olduğunu hangi argümanlara dayanarak söylüyorsunuz ?

otelde yaşanan iyi-kötü tecrübeleri buraya yazmayacaksak burası neden var ?

hastalanan birden fazla çocuk var, belli ki otel özelinde bir salgın sözkonusu. bu durumda otel müşterisini mağdur etmemeli.

aynı durumdaki yabancı turist o sağlık raporuyla ülkesine gitse ödediği paranın TAMAMINI BİLE İADE ALABİLİR.

gerekli steril ortamı sağlayamayıp üzerine para iadesi de yapmayan milyonluk otelleri eleştirmek yerine mağdur olup hak arayan adama neden buraya yazıyosun diye hesap sormak neyin kafasıdır ?

burası paylaşım yeridir. f/p konusudur. sadece fiyat değil performansı da ölçmemiz gerekir bir otelin f/p olup olmadığını anlayabilmek için. bu denli önemli bir olayı burada paylaşmayacak da nerede paylaşacak. ben mesela seneye sueno düşünüyodum artık düşünmüyorum. çok faydalı bir bilgi oldu benim için. bu durum neden sizi rahatsız ediyor , amacınız nedir ?

bu arada üst segment otellerde çok bulundum ve hiçbiri bekar erkek almıyordu. yazınızda verdiğiniz tek bilgi vardı o da yanlış bilgi.

ekşi sözlüktekilere gelince, oradaki kitle kendileri gidemeyecek kadar fakir olduğu için çekemiyor. zoruna gidiyor adamların. eleştirmedikleri herhangi birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 2 Ağustos 2022; 15:14:55 >

• alitaro A kullanıcısına yanıt

yorumunuz icin tesekkurler.ancak isin ozeti gerek eksisozluk gerekse burada beyaza sirf inat ugruna siyah diyecek yuzlerce kisi mevcut.

burada suenoda yasadigim olayda beni haksiz bulanlar zamaninda beni sueno calisani diye lanse etmesi de ayri bir husus.

Keza yukarida ki ugurrsy nickli kisinin ne tarz bir dusuncede oldugu su mesajda da sakli

2022 F/P Otel Fırsatları

sonuc olarak forumda ilk kez benim basima gelmis boylesi bir olayda en azindan insanlar yarin tatil icin orayi tercih ettiklerinde bu tarz bir durumda basinlarina gelecekleri bilerek giderler.Yazdiklarimin tamaminin eksigi vardir fazlasi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Ağustos 2022; 16:54:19 >

• @Diverso aracılığı ile Zeynep Otel konaklamamızı dün tamamladık.

F/P oteli teriminin gerçekten hakkını veriyormuş. Bir iki şeye kafanı takıyorsun kızıyorsun tam o sırada otelin güzel yanları seni buluyor unutuyorsun :)

Otel ve odalar temizdi. Deniz manzarası güzeldi. En güzel tarafı söylendiği gibi ne barlarda ne restaurantda ne resepsiyonda nede asansörde sıra bekleme felan yok maks 1 dk da işini hallediyorsun. Havuzlar arası hızlı geçiş yapabiliyorsun. Hatta geçerken bardan içeceğini alıp öyle geçiyorsun. İskelesi çok güzel ve orada 2 gece diskoya denk geldik. Belek bölgesini çıkışta gezip aşırı derecede arap turistin olduğunu gördük ama otelde neredeyse hiç denk gelmedik. Sadece son gün bir grup genç vardı zaten havuzda vs. kendilerini belli ettiler . Tek başına yüzen çocuk onlardan korktu beni çağırdı o kadar söyleyeyim. Ama öncesinde dediğim gibi görmedim.

Denizi güzeldi söylenenlerden bir farkı yok.

Yemek çeşitleri az ama gerçekten kaliteli ve lezzetliydi. En azından şimdiye kadarki gittiğim otellere göre söylüyorum. İllaki çok daha iyileri de vardır tabi. Tatlılar bence fena değildi. Snack bar güzeldi öğle yemeğine bir defa gittik sadece. Pastanesi güzeldi. Özellikle tramisu çok güzeldi. Dondurma algida keyifti galiba idare ederdi işte.

İçkiler idare ederdi. Viski ballantines varmış sonradan gördük ilk günler jb, votka gilbeys tek çeşit, bira kaisberg ve tuborg gayet güzeldi. Şişe bira yada diğer içecekler kutu olarak verilmiyor. Sadece mini barda 2 bira ve kutu içecekler. Sular erikli. ( bir arkadaş yazmıştı, ağzı açık vs. gibi. Evet ağzı açık şişeler nadiren de olsa oluyor ama onlar restauranttaki barlardan bardak su isteyenler için orada açılıp sonrada bazen masalara konabiliyor. Açıkçası bir bardak içilip atılması da vicdanımı rahatsız ederdi. O yüzden takılmadım. Zaten istersen yeniliyorlar hemen)

Sadece ana restaurantta biraz çalışan sayısı az ama beklemek istemezsen içeceğini gidip kendin alıyorsun.

Gözlemeside güzeldi ama denildiği gibi biraz kuytu köşede kalmış. Eker ayran capy meyve suları, erikli su, uludağ şekersiz limonata, fuse tea kullanıyorlar.

Kötü yanlarına gelecek olursak,

Odaların eski olduğu zaten biliyorduk fakat klima neredeyse hiç serinletmiyordu. Derece ayarlaması da manuel ve en düşükte bile gece aşırı terletiyordu ve sabaha karşı kapatmak zorunda kalıyorduk. İki odamız vardı ikisi de aynıydı. Sifon çalışmıyordu çağırdık geldiler hemen düzelttiler. Kalın bir yorgan vardı pike istedik hemen geldi neyseki.

Bir akşam t shirtümü şezlongta unutmuşum ertesi gün kime sorduysam çıkmadı. Bir sonraki gün yine bir kaç kişiye sordum sonra birden bulundu dendi anlamadım. Önceki gün yine içinde önemli olmayan bir çantamızı kaybettik ama sabah resepsiyona gelmişti çoktan.

Waffle ekmeği fena değildi ama hayatımda ilk defa meyvesiz waffle yedim :) Çikolata sosu vs saçma sapan şeyler vardı. Birdahada yemedim zaten.

A la carte için ilk gün odaya çıkmadan ayarlayayım dedim. Tahmin ettiğiniz gibi dolu dolu deyip durdular :)

Sauna ve hamam güzel ama buhar odası çok kötü. Jakuzi var yazıyor ama göremedim. Ücretli kısımlardaydı galiba. Şampuanımı unutmuştum onuda ertesi gün bulamadılar muhtemelen atmışlardır. ( Bendede bir sıkıntı vardı açıkçası sürekli bir şeyleri unuttum)

Park yeri çok azdı ama birtane buldum hemen atladım:)

Animasyon neredeyse yok sadece 2 akşam yarım saat güzel gösteri oldu ama onun dışında ne havuzda ne kids club te felan birşey yoktu.

Aqua park var ama kaydıraklardan sumu az geliyor ne oluyorsa kayanların % 90 ı yarıda kalıyor :) Yüz üstü kayarsan havuza eforsuz ulaşabiliyorsun. Çok kötüydü. Zaten 3 tane kaydırak vardı son 2 gün birini kapattılar.

Havuz başı akşam canlı müzikler de oldu ama adam 15 dk ara verdim dedi, kimse kalmadı:) Çok ilginç galiba konaklayanlarda aşırı sakindi. Otel her yönüyle aşırı sakindi. (Biz çok sorun etmedik çünkü kalabalık pek sevmiyoruz.)

Bu arada enerji içeceği paralı 3 euro. Açık olarakta verilmiyor içkilerle vs. Bana çok saçma geldi.

Sonuç olarak verdiğimiz paraya göre memnun ayrıldık. @Diverso ya önerilerinden dolayı teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 3 Ağustos 2022; 13:1:47 >

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
    Umarız ilerleyen zamanlarda memnuniyetinizi daha da üst seviyelere çıkarabilme fırsatımız olur.

Sevgiyle kalın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Ocak ayinda almistim oteli.

30 Temmuz giris-6 agustos cikis.

16.000 tl ye aldim.2 kisi ve 1 yasinda kizim icin.

Hocam bacardi simdi sordum yok.

Ama illa altarnatifleri var bnce pisman olmazsiniz.

Ben yap bi seyler diorum super yapip getiriolar.

Istiosaniz detayli ogreniim??

• 26_____ kullanıcısına yanıt

Olmeca var mı hocam , bunu ogrenseniz yeterli. Teşekkürler

Bu fiyat bandindaki bir otelde bacardi standart olmalı aslında. Bu fiyatin cok altindaki otellerde bile var. Bu arada kokteyl olarak içilen bütün içkilerde diğer aromalar alkolun tadini bastırır zaten.

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 2 Ağustos 2022; 20:1:52 >
  • Diverso kullanıcısına yanıt
    Coşku bey merhaba zeynep otelden 5 gün rezervasyonumuz var bir gün daha aldığımız fiyattan uzatabiliyor muyuz?

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Hocam kapali sise bira filan var bu sene bacardi yok dedi.raki yeni raki bi cok sey var acikcasi.

Ben en cok ilgi alaka hosuma gitti.restaurant sefi cok ilgili cocuk lar icin ozel sef var.neredeyae iki gunde bi msj atip bi skintiniz var mi die sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Ocak ayinda almistim oteli.

30 Temmuz giris-6 agustos cikis.

16.000 tl ye aldim.2 kisi ve 1 yasinda kizim icin.
    Çok iyi fiyat gerçekten paloma otelleri çok başarılı sizede iyi tatller hocam

• Shafter kullanıcısına yanıt
    O tarz mesajlar ve bu tür insanlar yüzünden forumda yazasım gelmiyor ....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Var ama ucretli dediler.meksika tekiladii varmis ucretsiz

Bu konuda bar ayrımı da söz konusu olabilir.
    Bu hususa da dikkat etmek gerekir.

Bu arada geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
    Palomalar bizi gerçekten çok mutlu ediyor.

Sizin memnuniyetiniz de kat be kat arttırdı mutluluğumuzu.

Sevgiler.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Bilmiorum hocam bn gordugum yerde sordum diger yerlerde zannetmiorum cokta onemli deil ben memnun kaldim cok tesekkur ederim.

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2 aile geldik cok memnunuz.

Ben bidaha turkiye de tatil yapacaksam baska otele bakmam.

Tabi maddi dururmum el verdigi surece

otellerde sizinle ilgilenmelerini istiyosanız bahşiş verin

siz vermesenizde ilgilenmelerinni nedeni bahşiş alabilmek

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.