Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğim gibi Coşku beye isim de vererek yanlış verilen bilgilerden bahsettim gerekli aksiyonu alabilirsiniz sizin bileceğiniz iş.

benim az biraz turizm bilgim olduğundan zaten verilen yanlış bilgiler yarın sizin başınızı ağrıtır diye samimiyetimizden dolayı önlem alması açısından Coşku beyi direk aramıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Temmuz 2022; 16:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Nezaketiniz için teşekkür ederiz.

Ayrıca bilmenizi isteriz ki konuya dair gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra almak istediğimiz her aksiyonun temelinde sizin yaşadığınız memnuniyetsizlik var.

Coşku Bey ile yaptığınız görüşme içeriğiyle ilgili bilgi sahibiyiz fakat takdir edersiniz ki başlatılacak süreçlerde yazılı beyan olmazsa olmazdır.

Dolayısı ile Coşku Bey konuyla ilgili en kısa süre içerisinde iletişime geçecektir.

Şayet sizin de süreçle ilgili herhangi bir talebiniz olur ise (yazışmalar, ilettiğimiz talepler, alınan geri dönüşler, evrak paylaşımı) çekinmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 30 Temmuz 2022; 16:59:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapılan yorumlardan Suenodan gözüm korktu,bu sene annem ve babami ilk defa tatile götüreceğim,ki ben 2 sene önce gittiğim Suenodan memnundum.ozaman şöyle bir yardım istesem,sueno denizi hemen derinlesmeyen kum,aqua havuzlar güzel,yemekler lezzetli,dondurma içecek paket ve kutu.bunabenzer nereyi önerirsiniz.gecen sene ic green palace gittim 🤢 iğrenç otesiydi ki Suenodan pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabi birde 12 yaş ücretsiz 🙃

• Bundan 3-4 sene önce eşim hamile iken ets ile bir otele gitmiştim
    İlk gece eşim hastalandı
    Sabah otele ayrılmak istedigiimizi söyledik
    İade kabul etmediler
    Sonra ets tur yetkilisi devreye girdi
    Hiç gak guk demeden halletti
    Bana en büyük tecrübe oldu 👍

• oslm8206 O kullanıcısına yanıt
    Sueno dan önce biz Cornelia lara gidiyorduk oradan da çok memnunduk. Deneyebilirsiniz

• Hala öyle mi bilmiyorum ama Cornelia müşteri memnuniyetine önem veren bir oteldi . Hizmet servis te çok güzeldi . Yemeklerde çok güzeldi . Son zamanlar da gidrn varsa yorum yapabilir mi ?

• Shafter kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun. Tripadvisor'da önceki yıllarda yazılmış sizin şikayetinize benzer bir şikayetle karşılaştım.

"Çocuğumuzu oyun alanına bıraktık boynuna kart taktırıp.Dediler bu odadan çıkamaz güvenin bize..Bıraktık..Eşime dedim içime sinmedi gel çocuk alanının önünde bi kahve içelim..Aradan 10 dk geçmedi bizim çocuk otel içinde başı boş dolaşıyor daha 4.5 yaşında..Orada ciddi bir önlem alınması için illa birilerinin başına birşey mi gelmesi gerekli ?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftokan -- 30 Temmuz 2022; 22:11:27 >
  • Bu konuyu okumak huzur mutluluk verirdi , ama son yasananlar uzuntu vermeye basladi . Bazi otellerin erken rez.lerin basinda gelen sueno otellerinin tercih edilmesin de sebep olan Shafter hocam en azindan bu durum da mağdur edilmesi hosuma gitmedi.diversonun yine de girisimde bulunup shaftera destegini esirgemeyecegini umuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftokan F kullanıcısına yanıt

İnanır mısın o mesajı unutmuşum, şimdi siz diyince baktım onu da yaşayan biziz. Mesaj bana ait o yıl ki, ancak allahtan klubun hemen kapısında oturuyorduk o gün.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat olsun.

Bugüne kadar nasıl özenle hareket ettiysek yine aynı şekilde hareket ediyoruz.

Maalesef;

* Yüzlerce rezervasyon,
    * Yüzlerce olumlu karşılanan iptal - iade süreçleri,
    * Yüzlerce oda upgrade’i,
    * Pandemi döneminde sağlanan %100 misafir memnuniyeti,
    * Sıfır misafir şikayeti ve mağduriyeti,
    * Açılmama kararı alan bir birimlik tesis rezervasyonlarını beş birimlik tesislere bir değil iki segment atlatarak yapılan upgrade’ler,
    * Yüzlerce fiyat/performans önerisi,
    * Açık ve şeffaf süreç yönetimi,
    * Tahmin bile edemeyeceğiniz oranlarda karlılık feragatleri

Gibi olumlu aksiyonların bir olumsuz örnekle şüphe uyandırması kaçınılmaz oluyor.

Biz bugüne kadar bu platformda kamuya açık bir şekilde önerilerde bulunduk, rezervasyonlar gerçekleştirdik. Yıllardır bize rakip bir acente dahi burada varlık göstermeyi tercih edemedi. Zira %95 üzeri memnuniyet oranı bu platform için ciddi bir başarı ve biz bu başarımızla gurur duyuyoruz.

Bu sene bizim bu platformda dördüncü senemiz ve malum örnek dışında, bu dört senede bir tane bile iptal/iade süreçlerinde destek olamadığımız rezervasyon bulunmuyor. Aksini iddia eden misafirimiz var ise lütfen bizi yanıtlasın.

Biz burada gerçek bir aidiyet hissettik, buraya ticari olarak yaklaşmadık.

Diverso Tur olarak sayısız bakanlık, kurum, şirkete kurumsal seyahat hizmeti sağlıyoruz, buradaki varlığımız bizim iş hacmimizin %10’u bile değildir.

Buradaki varlığımız bizim işimizin keyifli tarafı, tabiri caizse hobimiz, dolayısıyla her zaman keyifle, sabırla ve saygıyla bu platformda varlığımızı sürdürdük.

Bugünden sonra da böyle olacağından emin olabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.
    İyi akşamlar.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• 16 Temmuz itibariyle 5 gece Aquaworld Belek de tatilimizi yaptık. Tesisi fiyat/performans açısından beğenmedik. Daha önce zeynep otel sueno side ve Ela exlance de konakladik.
    Sanırım en kötüsü buydu.
    Tek artı yanı tüm çalışanların guleryuzlu olması ve yardımcı olmaya çalışıyor olmasıydı.
    Yiyecek ve içecek performansı vasat
    Temizlik idare eder.
    Aquapark bot sıkıntısı hat safhada
    Ana havuz kenarı şezlong erken kapmazsaniz yok.
    Biz ailece memnun kalmadık.
    Daha sonra 2 gece konakladigimiz kadir family house da ise yataklar inanılmaz rahatsizdi. Kahvaltı yoklukta gideri var şeklinde.
    2 gece de çıralı simge pansiyon da konakladik.
    Burası gayet düzgün ve kahvaltısı güzeldi. Odada tv ve mini buzdolabı mevcut. Tavsiye ederim.

• ilkerbb İ kullanıcısına yanıt

Tşk ederim

• Merhaba,

Tatil sepeti sitesinden yurt dışı turuna giden oldu mu? Firma güvenilir mi? Tarih değiştirme vs çakallık yapacakları durumlar oluyor mu?

• Diverso kullanıcısına yanıt

Son 3 yıl içinde 6 rezervasyo yaptırdık Çoşku Beye.Bu süreçler içerisinde zaman sınırlaması olmadan her türlü isteğimize elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Olamadıklarında da ben elinden geleni yaptığına inanıyorum.

Geçen yıl Kıbrıs Salamis otelde tatildeyken arkadaşın oğlu ameliyata alındığı için acilen çıkmamız gerekti, iade aklımızda yokken kalan gün sayısı kadar iade yaptır dı Çoşku Bey. Ben yapılabilecek bir şey varsa sonuna kadar zorlayacağını düşünüyorum. @Diverso

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ne kadara almıştınız?

• Merhabalar, Crystal prestige elite tatilinizin son gunundeyiz, Kasım ayında 5 gece 8800 e almıştık. Tesis çok büyük bir alanda çok da kalabalık ancak alan büyüklüğü kalabalığı tolere ediyor. Sahil kısmı küçük ve kalabalık kalıyor ilk kez Kemer bölgesinde keyifle denize giremedik sabahları hariç. Havuzlar da haliyle çok kalabalık Aquapark sabahları daha rahat ve eğlenceli. Tesis yeme-icme anlamında çok başarılı. Sabah-ogle-aksam ve alacarte snack ile açık büfe snack çok iyiydi,sokak lezzetleri yine pastanesi verdiğimiz ücrete göre çok çok iyiydi,her daim fıstıklı baklava taze limonata soğuk kahve akşam izgaralarda etleri hiçbir alanda ekonomik davrandiklarini hissetmediğim son yıllardaki en başarılı tesisti. Ayrıca ücretsiz alacarte hizmetiyle deniz ürünleri alacarte da çok iyiydi,tek sıkıntısı açık restoran sıcakta yordu bizi. Geçen yıl Zeynep otel bu yıl hydros yeme içme olarak bu otelin yanından geçemez açıkçası Crystal otellerine olan on yargım kalktı ve tam tersi tui grubuna daha adım atmam. Benim anladığım Crystal otelleri çok büyük ve yerli kotası bir nebze fazla oluyor ve o nedenle uygun fiyata verebiliyor bir süre, bu kalabalığı gözü alan için sorun olmayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Cristal otelleri alkol konusunda markalı ürün vermiyordu bu yüzden benim listemde yer almıyordu. Bu senelerde bir değişiklik var mi? İckilere de bakabildiniz mi?

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Veriyor hocam en azından prestij için söyleyeyim

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.