Merhaba haftaya 3-4 günlük bir Antalya tatili ayarlamaya çalışıyorum. 2 yetişkin bir de 5 yaşında çocuk. Öneriniz neresi olur? Diverso gibi kullanıcıların önerileri varsa çok memnun olurum. teşekkürler |
2022 F/P Otel Fırsatları (170. sayfa)
-
-
Merhaba
22 Ekim giriş 25 Ekim çıkış 2 yetişkin 2 çocuk (7 şer yaşında) Antalya/Alanya bölgesi kapalı havuzu olan otel önerilerinizi rica edebilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta yine Erken Rez ile jiva beach e gittik 3 yıl önce gittiğimiz gibi yemekleri yine enfesti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalar nasıldı, fethiye için geç bir zaman gibi geldi, havuz deniz kullanabildiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadara gitmilştiniz hocamquote:
Orijinalden alıntı: ultraslanonur
Geçen hafta yine Erken Rez ile jiva beach e gittik 3 yıl önce gittiğimiz gibi yemekleri yine enfesti
Hava çok güzeldi ben havuzu hiç kullanmadım deniz tarafı güzeldi
4 gece 5 gün 4100₺ ye erken rezervasyon bedavadan biraz pahalı oldu 😇
Cidden öyletmiş hangi tarihte almıştın hocamquote:
Orijinalden alıntı: ultraslanonur4 gece 5 gün 4100₺ ye erken rezervasyon bedavadan biraz pahalı oldu 😇
Aralık ayında almıştım
Selamlar herkese , Ercan Havaalanı'ndan Gazimağusa'ya nasıl gidebilirm . Kibhas var evet ama saatleri çok az sanki . Bir fikri olan arkadaş var ise özelden ulaşabilirse memnun olurum .
-
13 Kasım girişli yemekleri iyi termal otel önerisi olan var mı?
Herkese merhaba. Şubat tatili için İzmir civarı çocuklar için ısıtmalı kapalı havuzu olan otel bakıyorum.
Var mı fikri olan?
Biz de Sidera'yı düşünüyoruz. Sizin tatiliniz nasıldı, memnun kaldınız mı? Aquası, havuzları yeterli midir?
-
Merhaba,
Sömestr tatili için Ocak 25 sonrası 5 yaş çocuğun eğlenebileceği ufak bebekle de rahat edebilecek Antalya bölgesinde otel tavsiyeniz vardır mı? max 12-15 bin bütçe ayırabiliyorum.
Biraz yorumlardan bakmaya çalıştım Ic Hotels Santai Family Resort yada Kaya Belek uygun bir tercih olabilir mi ?
Teşekkürler.
-
-
Eski konuya yazmışsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazik uyarınız için teşekkür ederiz :) -
Uygun değil bedava olmuş
Merhaba arkadaşlar mart ayının ilk haftası eşim ve kızımla 3 günlüğüne İstanbul avrupa yakasına geleceğim.Beşiktaş tarafında önerebileceğiniz f/p boğaz manzaralı otel var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X