|
2022 Fiat Egea fiyatları açıklandı: Egea Cross Wagon fiyatı da belli oldu!
-
-
Yine otomatik yok, bu kadar beceriksizlik olmaz yani.
-
Egea sedan 1.4 benzinli 95 HP - 245500 TL
Egea sedan 1.3 dizel 95 HP - 373900 TL
Benzinli dizel farkı = 128 bin 400 TL
ASDLPKASFŞQW:EQW:EWQ:EQW:RQ:RWQW.rfi,ewqlewfg :D
Evet güldüm ama şimdi de üzülüyorum... yazık.
Trajikomik denir ya, bu işte, trajikomik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 11 Ocak 2022; 12:5:33 >
-
Fiat'ın otomatik şanzımanına güvenip kim alır ki?
-
Sıkıntılı mı Otomatik Şanzıman Fiatın..? Ben bekliyorum da otomatiği..
-
Otomatik şanzımanın fiat olup olmamasına değil tam otomatik olup olmamasına bakmak lazım yoksa ben dsg başta hiç bir yarı otomatiğe güvenmiyorum hangi marka olduğu hiç farketmeksizin.
-
alan çok var 1.6 dizel otomatiklere bakabilirsiniz. ayrıca dsg gibi sorunlu bir şanzıman sattıysa bu da satar yani ki pek sorun duymadım hakkında.
-
Psa ile girişilen ortaklıktan sonra eat nin kullanılamaması gerçekten beceriksizlik olsa gerek yada bilmediğimiz bir engel var?
-
2021 de 2022 ocakta otomatik şanzıman gelicek dediler biye biliyorum.
-
ötv...
-
%80 ötv dilimine girdiği için olmasın?
-
Emisyona takılıyormuş. Otomobil dünyasında şanzımanı emisyona takılan tek marka Fiat. Yani EAT kullanmaya kalksalar yine emisyona takılacaklar. Ama niyeyse Peugeot, Citroen ve Opel emisyona takılmıyor.
-
Höhhhhh ama höhhhh
Kullandığım bütün araçlar otomatikti ve içlerinde en sorunsuz olanı Bravo 1.4 Tjet !!
-
1.6 dizel EGEA olmuş yarım milyon
-
Hem de manuel...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne be krdeşim 90 hp 100 hp bütün arabalar .
-
Millet şizofren olmuş otomatik şanzımanı bekliyorum yazan bile var 😀 milyonluk eşşekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatik vites için beklemek lazım. aracın otomatik vitesi üretiliyor. 1.6 multijet motor dct çift kavrama olarak eu5 izin veren ülkelerde satılıyor.
ancak halihazırda manuel 400-450 bine satılan bu araç otomatik ile 500bin sınırına dayanır. bu durumda bu aracı üretmeye değer mi? çünkü eu6 olması için ciddi geliştirme lazım.
1.4 fire için otomatik çıkmayacak gibi olacaksa 1.0 turbo veya 1.6 multijet.
-
yoksa bu araç satılıyor. fas fiyatları aşağdaıdır.
Egea sedan 1.4 benzinli 95 HP - 245500 TL
Egea sedan 1.3 dizel 95 HP - 373900 TL Benzinli dizel farkı = 128 bin 400 TL ASDLPKASFŞQW:EQW:EWQ:EQW:RQ:RWQW.rfi,ewqlewfg :D Evet güldüm ama şimdi de üzülüyorum... yazık. Trajikomik denir ya, bu işte, trajikomik. |
Yine otomatik yok, bu kadar beceriksizlik olmaz yani.
|
Otomatik şanzımanın fiat olup olmamasına değil tam otomatik olup olmamasına bakmak lazım yoksa ben dsg başta hiç bir yarı otomatiğe güvenmiyorum hangi marka olduğu hiç farketmeksizin.
|
Höhhhhh ama höhhhh Kullandığım bütün araçlar otomatikti ve içlerinde en sorunsuz olanı Bravo 1.4 Tjet !! |
Millet şizofren olmuş otomatik şanzımanı bekliyorum yazan bile var 😀 milyonluk eşşekler
|
%80 ötv dilimine girdiği için olmasın?
|
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- ipad whatsapp var mı
- instagram görüldü kapatma
- instagram takipçi hilesi
- instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X